matiee
Użytkownik
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś...SJK - BATE 1X @1.83 BET365
Argumenty za:
1. Przegrana w pierwszym meczu 0:2 zmusza SJK do szukania szansy w
rewanżu, a do tego potrzebne są bramki. Jeśli jedną strzelą, a myślę, że
to jest w ich zasięgu, wówczas o drugą na pewno powalczą, a czy się uda?... .
2. Myslę, że BATE zagra dziś minimalistycznie i nie będzie najpierw szukało
gola, tylko starało się przede wszystkim zachować zero z tyłu-2 gole
zaliczki to sporo.
3. BATE traci dużo bramek w lidze na wyjeździe ,nawet z drużynami z końca
tabeli, to dlaczego nie mieliby stracić 1 czy 2 z mistrzem Finlandii.
4. Przewaga własnego stadionu to duży handicap w tym przypadku.
Awans pozostaje sprawą otwartą. Dla odważniejsych SJK [email protected].
Dzięki za uwagę
Wysokich wygranych
1
Oglądałeś pierwszy mecz? SJK to poziom 2 ligi Polskiej i to piszę całkiem szczerze. Chcieć bramkę to mogą sobie chcieć, pytanie czy są w stanie i mają możliwości by tą bramkę strzelić. W pierwszym meczu oddali 1 (słownie: jeden) celny strzał. Nie wiem co by się musiało stać...
2
BATE może zagrać minimalistycznie. To znaczy strzeli jedną bramkę i spokojnie dociągnie do końca.
3
BATE to ma dosłownie wy.ebane na tą ligę. Chcą to wygrywają, jak nie muszą to nie. Gdyby BATE się spinało na każdy mecz to nie wiem czy by mieli jakąkolwiek porażkę w sezonie. (przypominam BATE od 2006 roku nieprzerwanie wygrywa ligę).
4
A co to oni grają na Santiago Bernabeu albo Old Traford, że to ma być jakaś wielka przewaga gospodarzy? Ile przyjdzie ludzi? Tysiąc?
Nie piszę tego złośliwie, ale po prostu trochę przekolorowałeś całą sytuację. A już z tym awansem teamu z Finlandii to poleciałeś po całości. Szczególnie, gdy dodałeś na koniec: "Awans pozostaje sprawą otwartą".
Stawiam, że BATE ani minuty nie będzie musiało się martwić o awans. Wg.mnie jedno lub dwubramkowa wygrana Bate. Pozdrawiam ????