Czy mi sie wydaje, czy nawet Flashscores nie pamieta ostatniej porazki na wlasnym boisku Zrijnskiego? Grac ponad rok i nie przegrac meczu (a jesli to po dogrywkach badz karnych) to jest jednak wyczyn.Argumentow za 1X jest mnostwo ... nie chodzi tylko o czwartkowe spotkanie, Legia dopiero buduje druzyne, jest nowy trener od 3-4 tygodni ktory dopiero wprowadza sie w polskie realia, sa nowi zawodnicy, jest bardzo duzo absencji i kontuzji, slabe wyniki w sparingach, kiepska atmosfera, presja na wyniki, historyczne wyniki Legii na wyjazdach w poczatkowych fazach eliminacji pucharow europejskich ... to sporo a moim zdaniem linia jest od poczatku zle wystawiona, czas i rynek to zrewiduje a najbardziej wynik na boisku.
To tyle co wiemy o Legii, jest jeszcze Zrijnski. Tu wiem mniej ale na papierze wygladaja bardzo solidnie u siebie.
Qarabach + BATE + Hapoel (1x) w Uni daje @ 1.85 (bez podpórki 2.81).
Myślę, że można spróbować, bo gospodarze są tutaj faworytami i jeśli chcą awansować do III rundy, to gdzie mają szukać przechylenia szali zwycięstwa jak nie u siebie? Nie wiem, czemu, ale najbardziej obawiam się o BATE. Hapoel z podpórką, bo wyniki meczów sparingowych ze średniakami z polskiej ligi jakoś nie przekonują. Niestety, nie widziałem tych spotkań w TV. Jakieś sugestie, opinie? Ktoś zamierza postawić podobnie? Ładne ako wychodzi. Chciałem jeszcze dorzucić Dinamo Zagrzeb x2, ale Uni nie ma tego meczu w ofercie (!).
Jaki typ na Rosenborg-Norrkoping?
Coś mam przeczucie na remis.Od 5 meczów nie przegrali i jedni i drudzy, ale z drugiej strony Rosenborg gra u siebie i zależeć będzie im na dobrym wyniku przed rewanżem.
Według aktualnego rankingu UEFA liga szwedzka jest minmalnie wyżej.Tutaj widzę wygraną Rosenborga. Są w wyśmienitej formie nawet jak tracą bramki to ofensywa miażdży. Weź pod uwagę , że szwedzka liga jest słabsza od norweskiej i to, że Norkopimg wygrywa to nie robi na mnie wrażenia. Jeżeli Rosenborg zagra w optymalnym składzie po prostu wygra. Kursy lecą z 1.8 nawet do 1.53.
Według aktualnego rankingu UEFA liga szwedzka jest minmalnie wyżej.
Co do Celtic Glasgow to sie zgodze,ale Salzburg??? Przeciez wygrali,to co ze 1-0 ale zwyciestwo jest.To poczatek sezonu i nie sa jeszcze w optymalnej formie,pewnie lepiej im pojdzie w rewanzu. A w ubieglym sezonie Barcelona wygrala w grupie ligi mistzrow u siebie z Apoel tez 1-0. To tez sa dla Ciebie nieudacznikami? Widze ze dla niektorych na tym forum jak ktos jest pewnym faworytem to musi wygrac minimum siedem lub wiecej do zera ????Salzburg i Celtic pokaz nieudaczników
Przegrać z drużyną z Gibraltaru to nie lada wyczyn. Zobaczymy czy Celtic sobie tylko odpuścił takie spotkanie i wygra spokojnie u siebie. Powinni zostać skarceni i odpaść już na tym etapie eliminacji????.Salzburg i Celtic pokaz nieudaczników