Jak dla mnie dzisiaj Jagiellonia to bierze.. Najlepiej poukładany klub w Polsce, trener wyciągnięty z Głogowa, w którym pełnił rolę Polskiego Fergusona.. Odszedł Guti ale co z tego? Jak on był już tylko rezerwowym na rzecz Mitrovica, który wygryzł go ze składu.. Środek pola bardzo ciekawey, jest taras, grzyb, pospisil, machaj, kwiecień.. Skrzydła najlepsze w Polsce na ten moment.. Frankowski z Novikovasem.. W każdej chwili moze wejsc Lazarevic..szkoda, że nie ma Czernycha...Mam nadzieję, że dobrze zagra Sheridan bo on ma umiejętności tylko czasem coś zawodzi...Bezjak nie wiem czy zagra bo różne słyszałem informację.. a Rio ave? No klasa 5 miejsce w Portugalii coś tam próbowali ale co z tego? Odszedł człowiek od kreacji gry jak i skrzydłowy...Dużo zmian, napastnik wymieniony.. może fajnie wygląda na papierze skład ale no to jest początek, wiec za nim się zgrają ze sobą to może troche minąć a Jagiellonia skład prawie niezmieniony... Co do innych Polskich klubów to Lech moim zdaniem nie wygra, a Górnik hm.. dwa kluby stawiają na młodych, z jedną różnicą Górnik na Polaków a Trenicin na zawodników z Afryki.. Niby Trencin powinien to wziąć ale kto wie...
Co do innych meczy dodałbym Dudelange, które przez wielki pech odpadło z
LM z Vidi... mając setkę w 93min z 3m piłkę na nodze.. bardzo dobra gra i czuję, że dzis będa chcieli jak największa zaliczkę uzyskać..