vidal
Mistrz Typer Mundial
phi.Celtic - Stjarnan drużyna gości połowa z najwyższym wynikiem - remis @ 1,36
Stjarnan u0.5 gola @1.55 betano
Wczoraj dawałem hit na dziś tzn. Celtic - Stjarnan @7 0-0 HT uni 2 min
Teraz można to pograć u nich za 3.05.
http://forum.bukmacherskie.com/f35/viva-espa-a-93518-2.html#post5497491
Ponadto na live u bet365 race to 7 i 9 corners. Jak Stjarnan się będzie trzymał to Celtic sporo będzie tego nabijał. Islandczycy postawią autobus. Nawet jeśli Szkoci strzelą na 1/2:0 to i tak powinni dalej grać swoje i napierać. Kornery powinni nabijać śmiało.
Podkreśliłeś to, więc uważasz to za jeden z ważniejszych argumentów.Transfermarkt wycenił drużynę Malmo na 21,5 mln euro, ich dzisiejszy przeciwnik został wyceniony na 5,23 więc różnica jest kolosalna.
Ludogorets 36.2 mln euro - Milsami 4.23 mln euro.
Jeśli Malmo chce awansować, to musi wygrać u siebie, bo na wyjazdach słabo im idzie.
Ale przypomniały mi się ich zeszłoroczne kwalifikacje, gdzie zaczęli bardzo słabo z Ventspills i niemal odpadli. 0-0 u siebie i wymęczone 0-1 na wyjeździe. Potem oczywiście zagrali lepiej i w końcowym rozrachunku nawet awansowali, bo trafili na mocno ofensywne drużyny jak Sparta Praga, czy Salzburg, które to miały problemy z defensywą i bardzo wrażliwe na kontrataki Szwedów.
Malmo w lidze jakoś specjalnie nie szaleje.
Dla mnie race to 5/7/9 kornerów:
Malmo + Celtic + BATE. Tam gospodarze bez względu na wynik będą cisnąć, a goście prawdopodobnie zagrają murarkę przez całość meczu. No chyba, że wpadnie szybko 3-4 gole, ale to wątpliwe. Oczywiście ako nie zagramy, bo każdy mecz o innej porze, ale można się przypatrzeć kursom i zagrać live.