>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami II runda Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 661,8K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Świąteczna runda wystartuje w Lublinie, gdzie Motor raczej nie będzie miał zajączkowych prezentów dla Włókniarza. Drugi sobotni mecz do starcie GKM-u z ROW-em i tu również gospodarze wydają się być zdecydowanym faworytem.
Niedzielę spędzimy na torach w Gorzowie i Wrocławiu, gdzie Stal i Sparta będą chciały zaliczyć pierwsze wygrane w sezonie.
W tym temacie dyskutujemy i podajemy typy na II rundę Ekstraligi.

S 2,2K

stichauer

Użytkownik
Pedersen -8.5 sts 2.0zl

Nie wierzę w Pedersena na wyjazdach chociaż liczę się z tym, że może uciułać te 9 punktów, dlatego zagrane za drobne

R 630

Rambous

Użytkownik
Pedersen -8.5 sts 2.0zl

Nie wierzę w Pedersena na wyjazdach chociaż liczę się z tym, że może uciułać te 9 punktów, dlatego zagrane za drobne
Jaki to dla niego wyjazd jak jeździł tam przez 3 lata ostatnio krecac chorą średnią w domu na poziomie 2.5, a dodatkowo plandeka w Grudziądzu.

B 97K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Kubera powyżej 10,5 pkt @1,75 Betfan

Tu chyba największym zagrożeniem dla zakładu ile startów otrzyma Kubera. Dziś będzie pogrom, przewiduję gdzieś 58/59 - 32/ 31. Widać że od poczatku sezonu jest znakomity, jego ilość startów to niewiadoma ale 4 myślę że dostanie, bardziej Zmarzlik odpuści Przyjemskiemu niż Kubera. W 5 startach ta linię lekko pokryję. Czestochowianie będą tłem, bardziej obawiać się można że Dominik będzie przepuszczał kolegów z drużyny. W pierwszym starcie jedzie z Holderem, dwa kolejne z Lindgrenem, Czwarty start z Cierniakiem. Z ważniejszych informacji Dominik 3 razy startuję na Piotra Pawlickiego. Dominik co rok jest lepszy na torze w Lublinie i myślę że te 11 pkt dziś zdobędzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2354
A 519,7K

adams235

Znawca - Żużel
W.Lampart over 1.5 kurs 1.75 Sts
M.Hansen over 1.5 kurs 1.6 Superbet
Hmmm śmieszne linie,już pomijam że mogą robić punkty na swoich to znając Staszewskiego z rezerwami się nie będzie spieszył przy wysokim wyniku,zresztą podejrzewam że da pojeździć po 4 biegi im plus ewentualnie Doyle zabierze lub Woryna jeśli dobrze zacznie po biegu,ale uważam że warto zaryzykować

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2761
BanksyGA 213,5K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Na Superbecie jest boost na Doyle'a over 9,5 @1,90

Żużla z 3 sezony nie oglądałem, ale Doyle chyba w 6 biegach powinien te 10 zrobić?

M 24,3K

murej

Użytkownik
M.J Jensen vs Pedersen h2h 1,8 superbet M.J Jensen Niestety 0 pkt w 1 biegu,a Niki w formie.
Na starcie można zakładać przewage 1 biegu Pedersena,jednak M.J jezdzi ostatnio rewelacyjnie.Liczę na 12-14 pkt z jego strony.
Karczewski over 0,5 pkt 1,45 forbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1619
maniek81 541,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Grudziądz - Rybnik [Australijczycy zdobędą powyżej 32.5 pkt. w meczu - tak] 1.95 forbet
35 punktów

Ciekawy zakład w forbecie. W meczu mamy czterech Australijczyków, co daje średnio nieco ponad 8 punktów na głowę. Liczę na jakąś rezerwę taktyczną przez co ilość biegów będzie większa i że razem we czwórkę te punkty zrobią.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2164
B 58K

bosky

Użytkownik
Przyjemski -2 vs Hansen 1 1.5
Lidsey - Tungate +3 1.9
Bet365
Przyjemski popsuł wieczór. Odpowiadając poniżej, gram z Islandii.

Jestem jakiś dziwnie pewien, ze Wiktor pojedzie dzisiaj 4 razy. Hansen skazany na porażkę z numerem 3, trafia na 1 bieg z zewnętrznego, a także na 13. Uważam, ze będzie miał trudno o punkty większe niż powiedzmy 3.
Jeśli chodzi o Tungate’a to to jest mój nieoczywisty kandydat do niespodzianki sezonu. Świetny ten pierwszy mecz domowy, ma numer 2 czyli w sumie nieźle bo trafia do „juniorskiego” 12 biegu. Analogicznie Lidsey z numerem 10, tylko ze na tle bardzo mocnego składu GKMu, to ten Jaimon akurat wydaje mi sie najmniej przekonujący.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1404
M 73,7K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - PGE Ekstraliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Grudziądz - Rybnik
Typ: Rybnik AH +15.5
Kurs: 2.38
Bukmacher: Fortuna
Ja wiem,że to Rybnik czyli beniaminek i na wyjazdach będzie przegrywał wysoko,ale Grudziądz też nie jest taki mocny i ma słabe punkty.
W dodatku Nicki Pedersen jeżdził jeszcze chwile temu w Grudziadzu i wtedy kręcił tam chorą średnią domową w okolicach 2,5 pkt na bieg.
Kolejny zawodnik,który zna bardzo dobrze ten tor to K.Pludra. Grudziądz sensacyjnie wygrał w Częstochowie a dziś jest faworytem w starciu z
beniaminkiem,jednak nie sądze,że będzie pogrom. Mój typ to handicap +15.5 a więc Rybnik musi zdobyć minimum 38pkt.
Nicki na wyjazdach raczej będzie słabo punktował oprócz dzisiejszego wyjazdu i tu sądze,że zdobędzie ponad 10 pkt zapewne w 6 biegach.
Pludra również zdobędzie kilka punktów. Niewiadoma to jak pojedzie w delegacji Holder oraz Tungate,ale też Grudziądz nie ma jakiś kozaków bo
ma w składzie takich zawodników jak Tarasenko,Lidsey,Miśkowiak czy Fricke. Jepsen Jensen odkąd wrócił do Ekstraligi to notuje świetne wyniki no i to jest
jak narazie jedyny pewniak i Fricke a reszta równie dobrze może tracić punkty na najlepszych zawodnikach z Rybnika.
Juniorzy GKM to Łobodziński i Małkiewicz i oni raczej będą lepsi od tych z Rybnika.
Rybnik w 1 meczu wygrał z Gorzowem,który w tym sezonie raczej będzie w dolnej czwórce i będzie walczył o uniknięcie baraży.
W Grudziądzu była też plandeka no i to jest tor jak większość w Ekstralidze gdzie start jest kluczowy. Rybnik ma zawodników,którzy potrafia
wyjechać dobrze ze startu.

Otrzymane punkty reputacji: +2990
A 519,7K

adams235

Znawca - Żużel
W.Przyjemski over 6.5 kurs 1.65 Fortuna
Od rana można było złapać ,uważam to za małe value,teraz jest 7.5 ale uważam że można zaryzykować za mniejszą stawkę
Włókniarz +29.5 kurs 1.47 STS albo +28.5 kurs 1.55 Fortuna
No niby prawie to samo,widzę że STS bawi się w nieparzyste handi ,czasami ten punkt może decydować ,uważam że włókniarz ujedzie te 31-32 ,liczę że Doyle będzie cisnął a chociaż po jednym biegu wyjdzie Worynie i Pawlickiemu,Lamparta na jeden bieg też bym nie skreślał i to może wystarczyć...
R.Thungate under 6.5 kurs 1.75 Fortuna
Tu delikatnie,bo chłopak ma sprzęt ale uważam że na ten tor braknie mu startów ,do tego słaba znajomość toru ale jak mówię sprzęt ma więc może być różnie
M.Fricke mam dylemat czy under 11.5 czy under 2.5 biegów hmmm ,wybiorę under biegów po kursie 1.84 Fortuna
3 wygrane to dużo ,nie ukrywam że liczę tu na jakieś bonusy i partnerzy z zespołu poodbierają mu punkty ,fajnie jakby 1 zestaw został wylosowany,ma Jensena ma Lidseya ogólnie trudny numer

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1404
E 0

emgie1999

Użytkownik
Przyjemski -2 vs Hansen 1 1.5
Lidsey - Tungate +3 1.9
Bet365

Jestem jakiś dziwnie pewien, ze Wiktor pojedzie dzisiaj 4 razy. Hansen skazany na porażkę z numerem 3, trafia na 1 bieg z zewnętrznego, a także na 13. Uważam, ze będzie miał trudno o punkty większe niż powiedzmy 3.
Jeśli chodzi o Tungate’a to to jest mój nieoczywisty kandydat do niespodzianki sezonu. Świetny ten pierwszy mecz domowy, ma numer 2 czyli w sumie nieźle bo trafia do „juniorskiego” 12 biegu. Analogicznie Lidsey z numerem 10, tylko ze na tle bardzo mocnego składu GKMu, to ten Jaimon akurat wydaje mi sie najmniej przekonujący.
Z jakiego kraju grasz? Sprawdzam od rana oferte i nie było wcale zakładów na ekstralige.

A 34K

Antongno

Użytkownik
N. Pedersen over 9,5 @1.94 fortuna. Ktoś punkty u gości musi robić. Nicki zna tor, jeździł tu świetnie. Liczę, że 10 przynajmniej zrobi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2236
S 50,8K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Ekstraliga, I liga, II liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Stal Gorzów - Apator Toruń
Typ: Martin Vaculik under 10,5 pkt. (Liczy się 5 pierwszych startów)
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: Ekstraliga, I liga, II liga II runda Ekstraligi
Analiza:

Dziś w Gorzowie będziemy świadkami inauguracji Stali Gorzów na własnym stadionie. Do Gorzowa przyjeżdża wzmocniona względem poprzedniego sezonu drużyna Apatora Toruń. Moją uwagę zwrócił zakład na under punktowy Martina Vaculika. Martin ma średnie wejście, a świadczą o tym wyniki w IMME oraz w I kolejce w Rybniku gdzie zdobył 8 punktów.

Dodatkowo ma trudny układ biegowy, gdzie m.in w sesji zasadniczej ma za przeciwnika będącego w rewelacyjnej formie Patryka Dudka. Do tego prócz pierwszego startu jako do parowych będzie miał dwa razy Andersa Thomsena, raz Andrieja Lebedeva, wiec tutaj też jest możliwość potracenia punktów. Moim zdaniem linia za wysoka i stawiam under 10,5 pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2386
karfus 131,8K

karfus

Użytkownik
#1 Oskar Fajfer poniżej 6.5 | betclic | 1.80 (pierwsze 5 biegów)

Oskar pod piątką, co raczej nie ułatwi mu zdobywania punktów. Początek sezonu, przynajmniej ten ligowy nieudany, bo zaledwie 1 punkt, dzisiaj też będzie ciężko.

#2 H2H Ariom Łaguta - Leon Madsen | 1 | 1.40 (pierwsze 5 biegów)

Typ do dubla, Madsen nie jeździ na swoim optymalnym poziomie, a dziś w wyjazdowym spotkaniu będzie miał z kim przegrywać. Artiom wiadome klasa sama w sobie, jeździ na wysokim poziomie, u siebie powinien być zdecydowanie lepszy od Madsena.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +786
K 4,4K

KubaGdz

Użytkownik
Thomsen over 10,5 superbet 1,65
Anders zapewne dziś 6 biegów, ale i w 5 powinien ogarnąć tą linię. Widać w pierwszym meczu ze formą jest, także zachęcam.
Toruń -2,5 1,6 superbet
Toruń-4,5 1,95 superbet

Typuje zwycięstwo Torunia w okolicach 48-49. Daje im dużą szansę na medal nawet ten złoty.

Ostatnia edycja:
maniek81 541,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Wrocław - Zielona Góra
Pawlicki - Jensen [1] 1.65 betclic

Typ pod układ biegów, gdzie Jensen będzie miał dużo trudniej. Pawlicki ma napakowany stawką bieg 11, ale w pozostałych spokojnie może powalczyć i trochę tych punktów dziś przywieść.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1970
A 34K

Antongno

Użytkownik
Gorzów - Toruń myślę, że spotkanie nie będzie jednostronne, ale Toruń powinien ostatecznie wygrać. Ja gram w stronę Dudka. Dobrze leży mu tor w Gorzowie, forma również dobra na początku sezonu.
P. Dudek over 9,5 @1.84

Wrocław - Zielona Góra
Wrocław pewnym faworytem, ale ma swoje problemy, Zielona mimo wszystko ma atuty żeby choć trochę powalczyć. Liczę tutaj na Pawlickiego i Jensena. U gospodarzy Bewley z problemami, Janowski powinien swoje zrobić.
M. Janowski over 9,5 @1.55 fortuna
D. Bewley under 9,5 @1.75 fortuna
P. Pawlicki over 6,5 @2.01 fortuna
R. Jensen over 5,5 @1.84 fortuna

Ostatnia edycja:
M 24,3K

murej

Użytkownik
Ratajczak under 3,5 Betclic 1,82

Nie daje dużych szans że bieg juniorski wygra.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom