>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II liga polska - grupa wschodnia

Status
Zamknięty.
xavi20 0

xavi20

Użytkownik
hmmm czy sezon rozpoczeli juniorami wątpie w druzynie w rundzie jesiennej było kilku doświadczonych zawodników którzy w zimę odeszli jak Copik(obecny klub KLuczbork) Marcin Staniek( Flota) Zarzycki(stalowa Wola) Kukulski wrócił do Siebie do domu wiec wcale nie tacy juniorzy jak jeszcze dodamy dwóch zawodników z czech ktorzy młodzi nie byli... ????
W jednym sie zgadzamy ze drużyna nie była przygotowana do Sezonu,choć jak przeczytasz stare wypowiedzi trenerów po spotkaniach w rundzie jesiennej to zobaczysz ze kazdy trener chwalił ich ale punktów nie bylo.
W zime byli na 2 obozach i widac ze przepracowali okres bardzo dobrze..
CO do Olimpii to też słyszałem o nich takie zdanie ze w tej rundzie graja bardzo ładną piłkę....w rundzie jesiennej tez dobrze zaczeli sezon a potem klapa, a dzis pierwsza porażka może sytuacja sie bedzie podobna ze na koniec rundy zacznie im czegoś brakować ...

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jastrzębie w pierwszych 7 spotkań zgromadziło 1 punkt, więc nie byli przygotowani do sezonu zupełnie.

Elbląg w tamtej rundzie końcówke miał bardzo słabą ponieważ była wielka afera w klubie, 6 zawodników było odelegowanych do rezerw na mecz na ten mecz nie poszli, 6 tych zawodników zawieszony, atmosfera w klubie była napięta. Teraz jest nowy zespół, nowy zarząd i myślę że Olimpia większość meczów do końca sezonu wygra. W Łowiczu przegrali drugi mecz, wcześniej przegrali ze Świtem na wyjeździe 0:2 ale tam skrzywidzili ich sędziowie, dyktując rzut karny w 84 minucie i wyrzucając dwóch zawodników z Elbląga.

sutek 79

sutek

Forum VIP
dzisiaj nie mam zbyt wiele czasu, więc krótko zwięźle i na temat ????

Olimpia Elbląg - Stal Rzeszów 1 @ 2,00 @ 4 ⛔ Wynik 0:1

Olimpia gra bardzo ciekawą piłkę dla oka, szybko wymieniają podania, są bardzo groźni w ofensywie. W tej rundzie przegrali tylko dwa mecze, oba na wyjezdach. Stal Rzeszów gra średnio, na wyjazdach przegrała aż 9 meczów z 13 rozegranych. Dla mnie tutaj czysta 1 na Elbląg grają u siebie, piłkarsko są napewno lepsza drużyną od Stali.

Pelikan Łowicz - Kolejarz Stróże 1 @ 2,55 @ 3 ✅ Wynik 2:1

Bardzo wysoki kurs, zacznę od tego że Pelikan Łowicz jest liderem wiosny, przegrał jeden mecz z Resovią na wyjeździe. U siebie grają bardzo dobrze 7-5-2. Kolejarz Stróże walczy o awans, wygrywają ale mało przekonująco, w dodatku w tym meczu nie zagra 2-3 zawodników z pierwszej &quot;11&quot;. Pelikan w najsilniejszy zestawieniu, gra u siebie ma bardzo dobrą passę i wydaje mi się że odrobinę większę szansę na wygraną w tym meczu mają gospodarze.

OKS Olsztyn - Concordia Piotrków Tryb. @ 1,75 @ 3+ ⛔ Wynik 0:2

Gram konsekwentie przeciwko Concordii i jak narazie wychodzi mi to na dobre, drużyna pogodzona z opuszczeniem ligi, OKS potrzebuje punktów, więc gdzie z kim? jak nie u siebie z Concordią? ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Przez pół godziny pisałem analizę żeby tuż przed wysłaniem, podczas przełączania zakładek przez przypadek wyłączyć stronę ????
Ręce mi opadły tak, więc podaję już tylko typy:
Okocimski - Resovia (3:1 :-( )
X
3.20 Betsafe ⛔
under 1.5 3.05 Unibet ⛔
DW 0-0 8.00 Betsafe ⛔
Jako sympatyk Pasiaków ucieszę się ze zwycięstwa, ale z taką grą na wyjazdach remis będzie bardzo dobrym rezultatem z bezpośrednim rywalem do awansu. Jeszcze tylko statsy: 13 bramek strzelonych na obcych stadionach( w tym 3 za wo z Hetmanem), 6 bezbramkowych remisów, bilans 4-8-4.

W ogóle warto się teraz zainteresować grupą wschodnią, bo oprócz Niecieczy, która już awansowała, to 7 drużyn walczy o drugie miejsce w I lidze, natomiast przy bardzo realnym spadku z I ligi Dolcanu albo Wisły Płock z II ligi wschodniej spadnie aż 6 zespołów, gdyż wszyscy I-ligowcy należą do grupy wschodniej. Zatem oprócz spadkowiczów Hetmana i Przeboju o II-ligowy byt walczy jeszcze 6 drużyn, wychodzi na to, że już tylko 2 drużyny nie grają o nic.

S 2

sport83

Użytkownik
Stal Rzeszów - Pelikan Łowicz 3-0 ✅
Trener Stali zapowiada ataki od początku meczu, bowiem drużyna musi wygrać jeśli chce utrzymać II ligę. W trzech poprzednich spotkaniach Stal zremisowała, z czego u siebie grali z Niecieczą a dwa rozgrywała na obcym terenie (na uwagę zasługuje mecz w Suwałkach gdzie ze stanu 0-4 rzeszowianie &quot;wyciągneli&quot; na 4-4!).
Pelikan nie ma specjalnej motywacji do gry. Nie grają już ani o spadek ani o awans, do tego trener ogłosił zamiar odejścia po sezonie. Ostatnie wyniki zdają sie potwierdzać to o czym napisałem - remis i diwe porażki w trzech ostatnich meczach. Na niekorzyść gości przemawia również to, że w ostatnią środę odrabiali zaległości podczas gdy Stal odpoczywała.
W Stali nie zagra Krauze i Rzucidło. Szczególnie ten pierwszy dobrze prezentował się w ostatnich spotkaniach, jednak za niego na boku pomocy wystąpi Janusz Iwanicki.
Wynik na jesień : Pelikan - Stal 1-2
Typ: 1
Kurs: 1.65 w Tobet

P 0

popek_firma

Użytkownik
Swit Nowy Dwor Mazowiecki - OKS Olsztyn 2 stawka 6/10
x2 10/10

Swit juz o nic nie ma szans na awans, podczas Olsztyn musi wygrac zeby sie utrzymac - wystraczy ze Olimpia przegra maja z nimi lepszy bilans.
OKS najmocniejszy sklad i walka o utrzymanie a Swit juz pewny swego i na dodatek dzis na 99% zobaczymy rezerwy

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Swit Nowy Dwor Mazowiecki - OKS Olsztyn 2 stawka 6/10
x2 10/10

Swit juz o nic nie ma szans na awans, podczas Olsztyn musi wygrac zeby sie utrzymac - wystraczy ze Olimpia przegra maja z nimi lepszy bilans.
OKS najmocniejszy sklad i walka o utrzymanie a Swit juz pewny swego i na dodatek dzis na 99% zobaczymy rezerwy
Słaby typ.
Niestety, grali praktycznie podstawowym składem.
Dzięki... :-|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom