>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II liga polska - grupa wschodnia

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
I bardzo dobrze, uważam że na polskiej lidze można coś zarobić. Fajnie że piszesz analizy dosyć ciekawe i z pomocą innych userów życzę udanych typów ????

P 0

progres

Użytkownik
I bardzo dobrze, uważam że na polskiej lidze można coś zarobić. Fajnie że piszesz analizy dosyć ciekawe i z pomocą innych userów życzę udanych typów ????
Value chyba udało się złapać..kurs na Wigry spadł do 1,2... ????

P 0

progres

Użytkownik
Okocimski KS Brzesko - LKS Nieciecza 07.11.09 13.00
Widać fluktuację kursów - między innymi w tym derbowym pojedynku dwóch małopolskich drużyn. Faworyzowana Nieciecza z początku tygodnia jest teraz postawiona w roli &quot;underdoga&quot;. Nie wynika to tyle z ostatniej sporej niespodzianki w Aleksandrowie Łodzkim, o ile z roszad w składach zespołów - przynajmniej tego z Niecieczy. Nie widzę powodów do takich zmian kursów. To, że zabraknie kontuzjowanego Tomasz Metza - to było wiadome; jak również to, że pauzował za 4 już żółty kartonik będzie Paweł Cygnar - zdobywca 4 goli dla wicelidera, w tym 2 goli, które rozpoczęły kanonadę strzelecką w Niecieczy 2 tygodnie temu. Kadra nie jest jednak uboga - wraca bowiem do gry - Waldemar Dzierżanowski - pechowiec, który o ile sobie dobrze przypominam, wykluczył się z gry tuż na rozgrzewce ze Startem Otwock - a była to jego kolejna już dolegliwość w tej rundzie. Dzierżanowski to jeden z głównych twórców awansu do II ligi, a i w tej klasie rozgrywkowej radzi sobie nieźle. Domyślam się, że zespół Piwoszy bez większych ubytków kadrowych. Brzeszczanie żadni rewanżu za porażkę 3-0 w Niecieczy. Mecz wyrównany. &quot;Value&quot; na gości.
Okocimski KS Brzesko - LKS Nieciecza 2 (remis brak zakładu) 1,88 Unibet 6/10

P 0

progres

Użytkownik
LKS Nieciecza - Wigry Suwałki 11 listopada, 12:00
Do prawdy nie wiem, czym kierują się oddsmakerzy firmy Tobet?Nordicbet ustawiając kursy na ten mecz na poziomie 1,35 - 4,2 - 7,5. Ten mecz będzie moim zdaniem jednym z najbardziej wyrównanych, jakie przyjdzie grać zawodnikom z Niecieczy. Może i powinni oni być faworytami, ale aż z takimi szansami na zwycięstwo? Nie ma mowy. Ostatnie 2 mecz pokazały, że lider jest do pokonania. Co prawda Bruk-bet nie przegrał jeszcze na własnym obiekcie, ale może w końcu ta seria zostanie złamana? Nie wiem, co wiedzą bukmacherzy, a nie wiemy my. Długa podróż z Suwałk - fakt, ale i Wigry nie grały w weekend, więc myślę, że siły mają zregenerowane w 100%. W poprzednim meczu 0-0 w Suwałkach. Gram bezpieczniej na x2 na gości po znakomitym kursie jak dla mnie 2,69
LKS Nieciecza - Wigry Suwałki x2 2,69 Tobet 10/10
P.S
Poprzednie mecze tj. Brzesko - Nieciecza i Wigry - Elbląg zakończyły się zwrotem stawek, gdyż odpowiednio - remis i przełożenie meczu przez olimpię

P 0

progres

Użytkownik
LKS Nieciecza - Wigry Suwałki 11 listopada, 12:00
Do prawdy nie wiem, czym kierują się oddsmakerzy firmy Tobet?Nordicbet ustawiając kursy na ten mecz na poziomie 1,35 - 4,2 - 7,5. Ten mecz będzie moim zdaniem jednym z najbardziej wyrównanych, jakie przyjdzie grać zawodnikom z Niecieczy. Może i powinni oni być faworytami, ale aż z takimi szansami na zwycięstwo? Nie ma mowy. Ostatnie 2 mecz pokazały, że lider jest do pokonania. Co prawda Bruk-bet nie przegrał jeszcze na własnym obiekcie, ale może w końcu ta seria zostanie złamana? Nie wiem, co wiedzą bukmacherzy, a nie wiemy my. Długa podróż z Suwałk - fakt, ale i Wigry nie grały w weekend, więc myślę, że siły mają zregenerowane w 100%. W poprzednim meczu 0-0 w Suwałkach. Gram bezpieczniej na x2 na gości po znakomitym kursie jak dla mnie 2,69
Mecz w Święto Niepodległości nie doszedł do skutku - nowy termin - jutro. Kursy prawie bez zmian. Gram na x2 po kursie 2,7. Trener Wigier Zbigniew Kaczmarek, kiedy przyjechał do Niecieczy ponad tydzień temu mówił, że w tym meczu jego zespół nie będzie dostarczycielem punktów. Od czołówki dzieli go zaledwie 6 oczek i w przypadku zwycięstwa w Niecieczy, ten dystans jeszcze się zmniejszy. W zespole wicelidera zabraknie obrońcy Marcina Zontka. Tomasza Metza i Mateusza Leśniowskiego również nie będzie w kadrze z powodu urazów.
LKS Nieciecza - Wigry Suwałki x2 2,7 Tobet 10/10

akselek 552

akselek

Użytkownik
H et man Zamość wy cofał się z rozgrywek drugiej ligi
Koniec drugoligowej piłki w Zamościu. We wtorek zarząd Hetmana wobec dramatycznej sytuacji organizacyjnej i finansowej podjął decyzję o wycofaniu się z rozgrywek drugiej ligi.

źródło: Dziennik Wschodni

sutek 79

sutek

Forum VIP
Wigry Suwałki - Przebój Wolbrom 1 1,85 ✅

Wigry podobno z przedsezonowych sparingów bardzo poukładany zespół, grają ofensywnie, ściągneli w przerwie zimowej doświadczonego Mikulenasa który w polskiej lidze trochę goli nastrzelał. Za Wigrami przemawia także boisko, w Suwałkach jest bodajże największe boisku w całej II ligi, naprawdę lotnisko. Bardzo dobry prawo skrzydłowy Makuszewski. Przebój będzie bronił się przed spadkiem ale według mnie w Suwałkach nie ma co liczyć na zdobycz punktową.

Sokół Aleksandów Łódzki - Start Otwock 2 1,75 ✅

Mecz zostanie rozegrany w Otwocku choć Sokół jest gospodarzem ale ich obiekt jest modernizowany, mieli grać albo w Sieradzu albo w TUrku ale ostatecznie mecz odbędzie się w Otwocku. Sokół gra zawodnikami z regionu, młody skład, nowy trener doszli tylko Okanu z Tura Turek i Cyran z trzecioligowej Stali Niewiadów. Zespół dla mnie co najwyżej przeciętny. Boisku w Otwocku ejst specyficzne, bardzo nierówne prawdziwe klepisko ale piłkarze Startu już są do tego przyzyczajeni, dla mnie Start wygra ten mecz.

Jeśli ktoś robi ryzyko to można spróbować Świt - Ruch Wysokie Maz. 2, nowy trener w Ruchu, nieliczne ale za to konkretne wzmocnienia.

EDIT: Kurs na Wigry spadł do 1,50...

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Dokładnie, zgadzam się z Sutkiem co do typu na Wigry, ale w ofercie Tobet niestety go nie znalazłem :-|
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Wysokie Mazowieckie 2 3.75, X2 1.79
Odnośnie pozostałych spotkań to mimo wszystko ciężko wytypować tą pierwszą kolejkę rundy wiosennej, bo sama pozycja w tabeli dużo nie mówi. Z moich przemyśleń i informacji na pewno warto spróbować zagrać na Ruch Wysokie Mazowieckie, który gra na wyjeździe ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki, a kurs wynosi 3,75 w Tobet. W sparingach prezentowali się bardzo blado (Świt), przegrywając większość meczów no i bez żadnych znaczących wzmocnień. Już w rundzie jesiennej pokazywali, szczególnie pod koniec rozgrywek, że nie do końca są dobrze przygotowani i po świetnym początku, będącym raczej pójściem za ciosem z III ligi, zanotowali kilka poważnych spadek. Ruch WM to z kolei niespełniona ekipa od kilku sezonów i zawsze im czegoś brakuje w ostatniej chwili do awansu. Mają wzmocnienia z Olsztyna, reszta składu pozostała i w moim odczuciu jest to co najmniej wyrównany pojedynek o czym jednak nie świadczą kursy. Dlatego też warto wziąć typ z większym notowaniem ???? Dla mniej odważnych polecam X2, po kursie 1.79 (Tobet).
Okocimski KS Brzesko - Kolejarz Stróże 2 2.90, X2 1.49
Ponadto mecz Okocmiski KS Brzesko - Kolejarz Stróże. Gospodarze grali zdecydowanie powyżej oczekiwań na jesieni i w przypadku takich ekip, często wiosnę mają bardzo słabą, bo ciężko mi uwierzyć w ich awans, bądź namieszanie w czołówce. Dlatego też tracenie pomału punktów przez tą ekipę zaczął bym od pierwszej kolejki i meczu z silnym Kolejarzem. W minionym sezonie piłkarze z Stróż prowadzili po rundzie jesiennej, a później zagrali fatalnie spadając o kilka pozycji. Sądzą, że teraz są już bogatsi o te doświadczenie i zagrają solidną piłkę od początku rundy. Tym bardziej, że Kolejarz odświeżył nieco skład. Ściągnięto kilku piłkarzy wyróżniających się w innych zespołach: np. Towarnicki (Concordia), Michalski, Piosik (Pelikan) czy Chlipała (Sandecja) i na pewno mają ekipę co najmniej tak samą, jak nie lepszą niż jesienią. Kurs na zawodników ze Stróż w Tobet - 2.90, opcja X2 - 1.49.
Reszta spotkań w moim odczuciu NO BET.
Dodatkowo proponuję jeszcze zakład H2H na całą rundę:
Okocimski KS Brzesko - Resovia Rzeszów 2 1.75
O Okocimskim już napisałem, a Resovia to mój faworyt do wygrania ligi. Wygląda na to, że finansowo nie jest najgorzej, stadion jest, kibice są, atmosfera jest, solidna kadra wzmocniona o kolejnych zawodników również. Na jesieni zanotowali kilka słabszych meczów, ale były to zapewne frycowe za awans. Teraz zespół ten jest już o wiele bardziej doświadczony. Znają swoją siłę i na pewno namieszają dużo w lidze.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Stal Rzeszów - Sokół Aleksnadrów Łódzki 1 3,05 ✅

Troszkę zaskoczyły mnie kursy na to spotkanie. Dwie drużyny to super drużyn nie należą, Stalówka jest niżej w tabeli ale według mnie mecz z Sokołem wygra. Stal ma atut własnego boiska, pierwszy mecz przegrali w Jastrzębiu i muszą szukać punktów bo nie mają wesoło w tabeli. Ja jakoś nie mogę się przekonać do Sokoła, w meczu ze Startem Otwock przegranym 0:1 nie potrafili sobie stworzyć żadnej dogodnej sytuacji. Widziałem ich w jednym sparingu przed ligą i powiedziałem sobie że będe konsekwentnie grał na ich porażki. Mają młody niedoświadczony zespół, z wyjątkiem Białka, Iheanacho i Świętosławskiego. Co do Iheanacho to nie jest przygotowany fizycznie do sezonu, najbardziej obawiałbym się kapitana drużyny Świętosławskiego który w piłkę grać potrafi ale to już taki stary wyga, mało biega liczy na jedną dwie okazje w meczu. Stal ma w bramce pewny punkt Wietechę i liczę na ich grę ofensywną czyli duet Gryboś &amp; Iwanicki. Dla mnie z takim kursem aż grzechem jest nie zagrać tego meczu

S 2

sport83

Użytkownik
Stal Rzeszów - Sokół Aleksnadrów Łódzki 1 3,05

Troszkę zaskoczyły mnie kursy na to spotkanie. Dwie drużyny to super drużyn nie należą, Stalówka jest niżej w tabeli ale według mnie mecz z Sokołem wygra. Stal ma atut własnego boiska, pierwszy mecz przegrali w Jastrzębiu i muszą szukać punktów bo nie mają wesoło w tabeli. Ja jakoś nie mogę się przekonać do Sokoła, w meczu ze Startem Otwock przegranym 0:1 nie potrafili sobie stworzyć żadnej dogodnej sytuacji. Widziałem ich w jednym sparingu przed ligą i powiedziałem sobie że będe konsekwentnie grał na ich porażki. Mają młody niedoświadczony zespół, z wyjątkiem Białka, Iheanacho i Świętosławskiego. Co do Iheanacho to nie jest przygotowany fizycznie do sezonu, najbardziej obawiałbym się kapitana drużyny Świętosławskiego który w piłkę grać potrafi ale to już taki stary wyga, mało biega liczy na jedną dwie okazje w meczu. Stal ma w bramce pewny punkt Wietechę i liczę na ich grę ofensywną czyli duet Gryboś &amp; Iwanicki. Dla mnie z takim kursem aż grzechem jest nie zagrać tego meczu
Witam! Widze że kolega lepiej orientuje się bardziej jeśli chodzi o drużyne Sokoła. Może ja napisze coś o Stali.
Pierwsza sprawa - Iwanicki nie gra jako napastnik lecz boczny pomocnik. Gryboś będzie tworzył duet napastników najpewniej z Wolańskim, ponieważ pozostali dwaj pozostali napastnicy Fabianowski i Wójcik są kontuzjowani.
W Jastrzębiu drużyna zagrała kompletnie bez ambicji, za co kibice urządzili im po meczu &quot;minute wychowawczą&quot;. Również trener i działacze sekcji postarali się o przekonanie ich do innego podejścia do meczu z Sokołem.
Do drużyny wracają pauzujący za karki oborońcy Hus, Majda i Chukwuemeka, wypada za to Rzucidło (kontuzja). Do gry powinien być gotowy szybki boczny pomocnik Krauze, który może być sporym zagrożeniem dla Sokoła.
Stal musi ten mecz wygrać jeśli chce utrzymać się w II lidze, tak więc zgadzam się z typem Sutka. Zwracam też uwage na spadający kurs. Sutek podał 3.05, ja postawiłem po kursie 2.8 a dziś mamy już &quot;tylko&quot; 2.2.

Przy typowaniu II ligi wschodniej polecam statystyki na podkarpacielive.pl w dziale &quot;nasze analizy&quot;. Przed weekendem jest też info odnośnie kontuzji i kartek w podkarpackich drużynach.

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
Ruch Wysokie Mazowieckie - CWKS Resovia Rzeszów

Typ: CWKS Resovia Rzeszów
Kurs: 3.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie dwóch drużyn aspirujących do awansu Ruch Wysokie Mazowieckie na własnym boisku podejmować będzie beniaminka Resovię Rzeszów. W Sierpniowym spotkaniu Ruch pokonał na Wyspiańskiego „Pasy” 3-1. Była to jedyna drużyna jak do tej pory, która wygrała w na stadionie Resovii. Rundę wiosenną rzeszowianie rozpoczęli od ważnego zwycięstwa z liderem z Niecieczy 1-0. Ruch natomiast zremisował w Nowym Dworze z tamtejszym Świtem 1-1 czym potwierdził, że liczy się w walce o awans. W drużynie Resovii zabraknie obecnego króla strzelców ligi Sebastiana Hajduka, który jest zawieszony przez PZPN, wykluczony z gry jest też pauzujący za karki Jarosław Piątkowski. Do gry powinien być gotowy „mózg” drużyny Kamil Walaszczyk. Uważam, że w tym spotkaniu trudno wskazać faworyta, wydaje mi się jednak, że górą w tym spotkaniu będzie, Resovia, która do Ruchu jedzie wyrównać rachunki. Dodatkowo Resovia jest uskrzydlona wygraną z liderem.

Inne Kursy:

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
Kolejka 24
piątek 02.04.2010
[16:00]Concordia Piotrkow Trybunalski - Stal Rzeszow 2.40 3.15 2.60
[16:00]Wigry Suwalki - Jeziorak Ilawa 2.00 3.25 3.20
sobota 03.04.2010
[11:00]Resovia - Pelikan Lowicz 1.85 3.30 3.60
[14:00]Swit Nowy Dwor - Przeboj Wolbrom 1.20 5.15 11.00
[14:00]Sokol Aleksandrow Lodzki - GKS Jastrzebie 2.75 3.20 2.25
(Mecz w Jastrzębiu, Sokół gospodarzem)
[15:00]Olimpia Elblag - Ruch Wysokie Mazowieckie 2.70 3.20 2.30
[16:00]Okocimski KS Brzesko - Start Otwock 2.30 3.20 2.70
[16:00]OKS 1945 Olsztyn - Kolejarz Stroze 2.50 3.10 2.50

S 2

sport83

Użytkownik
Odnośnie dzisiejszego meczu Concordia Piotrków - Stal Rzeszów. Obydwie ekipy zagrają w osłabieniu: Concordia bez pierwszego bramkarza Kanieckiego (złamany nos), i najlepszego strzelca Zaora (strzelił 4 bramki, pauzuje za kartki). Stal zagra bez Iwanickiego (boczny pomocnik) Fabianowskiego (napastnik, pauzuje od początku rundy), Rzucidły i Tomasika (obrońcy). Nie pewny jest występ Chukwuemeki (obrońca) i Orzechowskiego (środkowy pomocnik).
W Concordii nastroje nie są najlepsze, poza tym jest spora presja na drużyne na ten mecz więc nie będzie im sie grało lekko. Troche lepiej jest w Stali, do drużyny wraca pauzujący ostatnio za kartki Wójcik (napastnik), w ostatnim meczu 30 minut zagrał Krauze (boczny pomocnik) który wydaje mi się lepszym zawodnikiem od Iwanickiego.
Jeśli miałbym obstawiać wynik w tym spotkaniu, to tylko X2. 1-2 dla Stali
INFO Z OSTATNIEJ CHWILI: W pierwszym składzie Stali gra Orzechowski, Chukwuemeki nie ma nawet na ławce. W Concordii broni rezerwowy bramkarz Kula. W Piotrkowie pada deszcz, jest 6 st Celsjusza ;)))

S 2

sport83

Użytkownik
Kolejka 24

piątek 02.04.2010
[16:00]Concordia Piotrkow Trybunalski - Stal Rzeszow 2.40 3.15 2.60
[16:00]Wigry Suwalki - Jeziorak Ilawa 2.00 3.25 3.20
sobota 03.04.2010
[11:00]Resovia - Pelikan Lowicz 1.85 3.30 3.60
[14:00]Swit Nowy Dwor - Przeboj Wolbrom 1.20 5.15 11.00
[14:00]Sokol Aleksandrow Lodzki - GKS Jastrzebie 2.75 3.20 2.25
[15:00]Olimpia Elblag - Ruch Wysokie Mazowieckie 2.70 3.20 2.30
[16:00]Okocimski KS Brzesko - Start Otwock 2.30 3.20 2.70
[16:00]OKS 1945 Olsztyn - Kolejarz Stroze 2.50 3.10 2.50
Sokol Aleksandrow Lodzki - GKS Jastrzebie - MECZ W JASTRZĘBIU!!!!!

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
Spotkanie: CWKS Resovia Rzeszów - Pelikan Łowicz
Typ: CWKS Resovia Rzeszów ✅
Kurs: 1.85
Buk: http://www.betsafe.com

Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie pomiędzy Resovia a Pelikanem Łowicz. Są to bowiem dwie drużyny, które na wiosnę jeszcze nie przegrały dodatkowo nie stracili jeszcze bramki. Podopieczni Mirosława Hajdo są niepokonani od 15 kolejek, Pelikan od 3, ale tą rundę rozpoczęli znakomicie od wyjazdowego zwycięstwa nad Stomilem 0-1 oraz 4-0 nad wiceliderem Świtem Nowy Dwór Mazowiecki (obecnie 4 miejsce). O tym, że będzie to bardzo trudne spotkanie świadczą słowa II trenera Resovii Józefa Stefanika &quot;Spodziewamy się trudnego spotkania, ale jestem przekonany, iż o tą jedną bramkę będziemy w sobotę lepsi&quot; Warto przypomnieć, że jesienią w Łowiczu padł remis 0-0. W ekipie &quot;Pasów&quot; nie zagrają kontuzjowani Łukasz Morawski oraz Artur Minasjan nie zagra też zawieszony przez PZPN Sebastian Hajduk. Mimo wszytko uważam, ze zdecydowanym faworytem tego spotkania są rzeszowianie, którzy w tym sezonie na stadionie przy ulicy Wyspiańskiego przegrali tylko raz, i tylko jedna drużyna potrafiła strzelić im więcej niż jednego gola. Dodatkową motywacją jest fakt, że w czwartek doszło do podpisania umowy z firmą Lenko z Bielska-Białej, która została sponsorem strategicznym piłkarskiej sekcji. Początek spotkania w Wielką Sobotę o godzinie 11:00 w Rzeszowie. Mój typ 1 bez wahania.

Inne Kursy:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jutrzejsza zaległa kolejka gra więc ode mnie coś takiego proponuje

Kolejarz Stróże 2,20 | grają z Sokołem Aleksandrów, Sokół wraca na swój stadion, ogólnie to jeden wielki plac budowy, postawili jakieś baraki jako szatnie i dostali zgode na rozgrywanie meczów. Sokół w tym roku 3 mecze=3 porażki w tym z dwoma drużynami bezpośrednio broniącymi się przed spadkiem. Stróże mają ambicje pierwszoligowe kilku naprawdę dobrych grajków choćby Socha,Mężyk,Jeżewski czy Lipecki. Do tego osoba trenera Araszkiewicza który jest super motywatorem, Araszkiewicz jako trener dwa razy grał z Sokołem raz z Pelikanem Łowicz wygrał 3:0 i raz z Kolejarzem wygrał 2:0, Jutro myślę że drużyna Arasia także zwycięży. ✅ wynik: 2:4

Olimpia Elbląg 5,60 | Większość się pewnie zdziwi ale dla mnie Elbląg jest na tą chwilę silniejszy od Świtu. Widziałem Świt w meczu z Łowiczu gdzie grali dramat, obrona dziurawa, z przodu młodziutku napastnik który nie potrafili przytrzymać piłki, Pelikan przejechał po nich walcem i wygrał 4:0 i to był najniższy wymiar kary. Pierwszy mecz też Świt zaledwie zremisował, ostatnio wygrali z Wolbromiem ale to akurat trudny wyczyn chyba nie był bo dla mnie Przebój to najgorszy zespół w lidze a Świt wygrał zaledwie 2:1 a Przebój przez ponad 30 min. grał w dziesiątke. Olimpia Elbląg to zupełnie inny zespół niż jesiennią, przyszło kilku obcokrajowców i już widać efekty wygrali na boisku lidera w Niecieczy 1:0 i byli zespołem lepszym, mój informator mówił mi że przewyższali rywali w każdym elemencie i że wynik to najniższy wymiar kary, osatnio u siebie wygrali 1:0 z Ruchem a to też przecież całkiem dobry zespół. Można też wspomnieć że Olimpia może liczyć na doping kibiców bo Olimpia mia zgodę z Legią a z Warszawy blisko do Nowego Dworu i spora grupa kibiców się wybiera, dla mnie z takim kursem aż grzech nie spróbować... ⛔ wynik: 2:0 szkoda bo Elgląg miał kilka 100% sytuacji, kontrowersyjny karny i 2 czerwone kartki dla Olimpii w 83 minucie przesądziły.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Kolejarz Stróże - Świt Nowy Dwór Maz. @ 1 @ 1,90 @ 4+* ✅ wynik 4:3

Gospdoarze koniecznie muszą wygrać to spotkanie. Przed Kolejarzem jest jasny cel awans do I ligi. Są tam pieniądze więc o to piłkarze nie muszą się martwić. Kolejarz nie przegral od 7 meczów, ale także od dwóch spotkań nie wygrał. Mam znajomego który gra w Stróżach i w rozmowie dzisiejszej mówi że jak dzisiaj nie wygrają to powoli moga się żegnać z awansem. Świt na wiosnę gra bardzo słabo, wszyscy domagają się dymisji trenera Mosóra. Świt cały czas jedzie na opałach trenera Libora Pali który stworzył tam super zespół, zaś Mosór nic nie robi z tym zespołem. Widzialem ich w meczu z Pelikanem w Lowiczu przegrali 0:4 i nie było ich na boisku. Podejrzewam że na mecz wyjechali w tym samym dniu więc mogą być dodatkowo zmęczeni podróżą bo do Stróży nie jest rzut beretem. W Kolejarzu Stróże wszyscy zdrowi i liczę na wygraną gospodarzy.

GKS Jastrzębie - Concordia Piotrków Tryb. @ 1 @ 1,75 @ 4 ✅ Wynik 1:0
GKS Jastrzębie gra bardzo ważny mecz dla siebie, musza pokonać Concordię która już praktycznie opuściła ligę, bo sami walczą o utrzymanie. Jastrzębie ostatnio wygralo ze Świtem 3:1 i zostało bardzo pochwalone przez trenerów Świtu że jest to najbardziej walczący zespół ligi. Jastrzębie rozpoczęło sezon juniorami, z olbrzymi kłoptami finansowymi i byli pewniakiem do spadku, teraz mają realną szansę na uniknięcie degradacji. Concordia gra bardzo słabo, bodajże nie wygrała żadnego meczu na wiosne. Wierzę w zespół trenera Boreckiego i stawiam w tym meczu na gospdoarzy.

Przebój Wolbrom - Resovia Rzeszów @ 2 @ 1,47 @ 5+ ⛔ Wynik 0:0

Przebój przegrał wszystkie emcze na wiosnę, już na milion procent pożegnał się z II ligą. Grają głównie młodzieżą, jest doświadczony zawodnik Jarosław Rak kapitan zespołu, ale on jednak dzisiaj nie zagra bo pauzuje za kartki. Przebój w ostatnim meczu z Pelikanem nie oddał zadnego strzału na bramkę, w ofensywie są zupełnie nie groźni. Resovia zaś wiadomo o co gra o I ligę. Ostatnio wygrali bardzo wazny mecz derbowy ze Stalą i są na pewno mocno podbudowani, jadą do ostatniej drużyny tabeli i wiedzą doskonale że muszą wygrać taki mecz.

*- zasady stawkowania, jak w szkole od 1 do 6

xavi20 0

xavi20

Użytkownik
witam gratulacje udanych typów co do meczu resovi to moge powiedzieć ze wielka niespodzanka.
Jedynie Sutek nie mogę sie z Tobą zgodzić co do analizy meczu GKS Jastrzebię co prawda przezywają dalej kłopoty finansowe ogromne ale zespół nie gra samymi młodzieżowcami i juniorami.. jest kilka zadodników znanym na arenie Polskiej takich jak Sławik i Wawrzyczek,Felix Filipe ale i jest kilku zawodników którzy są znani w srodowisku Ślaskim i kilka lat grają w piłke takich jak Kostecki,Paś , Chrabąszcz wiec nie samymi juniorami graja....
pozdrawiam...

sutek 79

sutek

Forum VIP
ja napisałem że sezon rozpoczeli w składzie juniorskim, Sławik czy Felipe dołączyli do zespołu w trakcie sezonu. Ogólnie chodzilo mi o to że Jastrzębie było słabo przygotowane do sezonu, wskoczyli do tej ligi jako ostatni zespół. Widać w tym zespole charakter i chwała takim zespołom!

Szczerze jestem bardzo zdziwiony wynikiem w Wolbromiu, dzisiaj każdy kupon zaczynałem od typu na Resovię. Zawiedli na całej linii i dzisiaj wypowiem słowa takie: &quot;Resovii zabraknie tych punktów które stracili dzisiaj w Wolbromiu do awansu&quot;. Co prawda dużo kolejek do końca rozgrywek ale takie mam przeczucie.

Dzisiaj w Łowiczu grała Olimpia Elbląg co prawda przegrała 2:0, jednak bardzo podobała mi się gra Olimpii, grają piłkę techniczną, dużo technicznych zagrań, cały czas są w ruchu, dzisiaj przegrali ponieważ Pelikan zagrał doskonałe zawody w defensywie i nie mogli złamać obrony łowiczan. Ale naprawdę bardzo ciekawy zespół został stworzony w Elblągu, rozmawiałem po meczu z kolega z Olimpii mówi że zminił się tam zarząd, nowa drużyna w przyszłym sezonie mają grać o awans.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom