>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II Liga - Grupa Zachodnia [Sezon 2010/2011]

Status
Zamknięty.
robson11 3,3K

robson11

Użytkownik
Z informacji, które czytałem na stronie Ruchu to grali w najmocniejszym z możliwych zestawień, czyli trener wystawił wszystkich zawodników, których miał tego dnia do dyspozycji. Niemniej jednak gratuluje wygranej z Jarotą, a Was przepraszam za błędny typ - niespodzianka ogromna wg mnie.

P 0

podkarpacieinf

Użytkownik
Polonia Nowy Tomyśl - Zawisza Bydgoszcz 5.75 3.65 1.50
Kurs na czystą &quot;dwójkę&quot; wydaje się być śmieszny, ja jednak jestem zdania, że jest taki jaki być powinien. I zagram czystą 2 nawet za 1,40. Konsekwentnie będę grał przeciwko Polonii, choć wiem, że cały czas przegrywać nie będą, a z biegiem czasu kursy na ich przeciwników będą coraz niższe. Mecz zostanie rozegrany w Poznaniu na stadionie Warty, a więc tak na prawdę na neutralnym terenie. Ostatnie &quot;tylko&quot; 3:2 w plecy z Sosnowcem, było bardziej &quot;zasługą&quot; Sosnowiczan, niż przebłysku piłkarzy Polonii. Zawisza to drużyna, która powinna bić się o I ligę, Polonii natomiast wróżę spadek z hukiem. Do Poznania za Zawiszą z pewnością przyjadą fani Zetki, czego nie można specjalnie powiedzieć o kibicach Polonii. Na tym neutralnym terenie bardziej jak &quot;u siebie&quot; czuć się będzie Zawisza. Różnica miedzy obiema drużynami powinna być bardzo widoczna. Nie wierzę w niespodziankę w tym spotkaniu.

M 439

michax100

Użytkownik
dokaldnie zawisza spokojnie powinna dac rade i polecam jeszcze zagrac na chojniczanke chojnice 2.10 (ewntual 1x) bo jarota to juz nie to samo co z 2lata temu a chojniczanka chce sie bic o najwyzsze cele w tym sezonie i mysle ze warto zaryzykowac i mam kumplaktory gra w jarocie i jak sam mi dzis mowil ze remis bylby dla nich sukcesem

P 0

podkarpacieinf

Użytkownik
Ja tam bym Zagłębia nie tykał, przynajmniej na początku sezonu, później może się coś rozegrają, bo niby wygrywają, ale nie widać u nich przekonania. Porażka w PP z Otwockiem, i teraz strata dwóch bramek ze słabiutkim Nowym Tomyślem dają do myślenia. Są faworytem, ale nie tacy padali. Kurs solidny, ale ja odpuszczam, chyba że za małą stawkę w kuponie &quot;na wariata&quot; ????

radula 5,4K

radula

Użytkownik
A ja proponuję zagrać na Toruńską Elane bo w pierwszym spotkaniu nie wyglądali jeszcze dobrze ale już przed tygodniem na dalekim wyjeździe w Częstochowie zaprezentowali się naprawdę solidnie potrafili sobie stworzyć sytuację tylko gorzej było z ich wykorzystaniem.Nawet sam trener Torunian powiedział że remis w Częstochowie to jest porażka dla nich.Natomiast Nielba do tej pory słabiutko na inaugurację porażka z Olimpią Grudziądz 3:1 i później u siebie remis z Lechią Zielona Góra 1:1.
Kurs 2,50 warty zagrania a dla mniej odważnych 1X

D 0

damix71

Użytkownik
Polecam typować na GKS Tychy bardzo dobrze gra pierwszy mecz remis potem już wygrana 2:0 z Tur Turkiem w Pucharze Polski już na początku wygrana z Rakowem 2:0 i jeszcze nie dawno wygrana z Kolejarz Stróże 3:2 ???? choć dwie bramki GKS strzelił w 86 minucie i 90 minucie ;p Ale wygrana to wygrana .

tbm 642

tbm

Forum VIP
Polecam typować na GKS Tychy
Nie byłbym taki przekonany... Czarni Żagań wreszcie porozwiązywali problemy organizacyjno-finansowe, do drużyny przyszło kilku ciekawych zawodników m.in bracia Gancarczyk z MKS Oława [bracia Janusza z Polonii i Marka ze Śląska], do tego Piotr Burski. Ogólnie powiało optymizmem w drużynie z Żagania, do tego wygrana z Miedzią 2:0 i trochę pechowy remis 2:2 z Górnikiem Wałbrzych. Moim zdaniem Czarni tego meczu nie powinni przegrać.

betheone 188

betheone

Użytkownik
Świetny kurs na Olimpię, która u siebie gra bardzo ofensywnie i będzie niszczyć każdego kto do nich przyjedzie. Wg mnie główny kandydat do awansu w tym roku. Bardzo solidny skład, własne boisko, świetni kibice. 1.85 z pocałowaniem w rękę.

kosa7 0

kosa7

Użytkownik
Proszę moją analizę..
Mecz: GKS Olimpia Grudziądz - Bałtyk Gdynia
Godzina: 17:00
Rozgrywki: 2liga - Zachód
Typ: Olimpia
Kurs: 1,85
Bukmacher: Tobet
Stawka: 6/10
GKS Olimpia Grudziądz to jeden z najpoważniejszych kandydatów do wygania ligi, w pierwszym meczu na stadionie Centralnym przy ulicy Piłsudskiego podejmowali Nielbę Wągrowiec - 5 ekipę ubiegłego sezonu (przypomnę, iż Olimpia była zaraz pod Wągrowcem). W pierwszych minutach pierwszej połowy grali jak przystało na pierwszym mecz w sezonie, zachowawczo i ostrożnie.. W pierwszych 45minutach bardzo dobrą okazję na strzelenie bramki miał grudziądzki pomocnik Kryszak, niestety w sytuacji sam na sam (wybiegł za linię obrony i strzelał z woleja, z zza siebie) bramkarz gości okazał się lepszy. Po przerwie gra wyglądałą podobnie, ostrożne akcje z coraz większą przewagą Biało-Zielonych, aż nadeszła 54minuta spotkania gdy po rzucie rożnym Bartosz Kotarski popisał się celnym strzałem z główki, bramkarz GieKSy jak sam powiedział po meczu nie zdążył zareagować, bo nie widział w ogóle piłki. To był zimny prysznic dla Olimpii, która zaczyna grać dopiero gdy jest pod presją i `musi`. 3minuty później wszedł na murawę ulubieniec publiczności , jak dla mnie najlepszy piłkarz GKSu - pomocnik Tomek Rogóż, po wejściu Tomka 3minuty później wszedł powracający po kontuzji najlepszy snajper Olimpii z poprzedniego sezonu Przemek Sulej.. Ci dwaj piłkarze mieli odmienić losy spotkania, i co? Minutę później asystę zanotował Tomek ,a bramkę zdobył Bartek Kowalski. Po rozpoczęciu meczu z środka boiska, natychmiast Biało-Zieloni odebrali piłkę rywalom i szybką akcję zakończył celnym strzałem Przemysław Sulej, w tym momencie Olimpia prowadziła już 2:1 .. Po niespełna 4minutach prowadzenia, GieKSa przeprowadziła wzorową kontrę , gdzie po podaniu Rogóża Piotr Ruszkul znalazł się sam na sam z bramkarzem, którego pewnie pokonał..
Wypowiedź Tomka Rogóża po meczu:
Bardzo się cieszę, jeżeli mówi się, że wniosłem dużo ożywienia w grę. Grałem dziś z ławki, trener podjął taką decyzję i trzeba ją uszanować. Cieszę się bardzo z tego, ze udało mi się dograć dwie asysty. Przed nami praca, praca i jeszcze raz praca aby grać coraz lepiej. Myślę, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej. Niektórzy dołączyli do nas już jakiś czas temu, inni stosunkowo niedawno. Dziś był to pierwszy mecz ligowy, mieliśmy swoje sytuacje... Szkoda, że ich nie wykorzystaliśmy
Po meczu ligowym przyszedł czas na spotkanie Pucharowe i WIELKIE DERBY z Zawiszą Bydgoszcz.. Okazało się,że dla grudziądzan puchar w tym sezonie jest mało istotny i wystąpili rezerwą (grali Ci którzy mało zagrali w 1meczu, lub wcale nie grali). W bramce stanął 19-letni Ariel Winiecki, o tym meczu więcej niestety nie napiszę, ponieważ byłem w pracy i nie mogłem być na stadionie.
Nowy gwiazdor Olimpii po przegranym meczu 2:1 z Zawiszą:
Wszyscy zawodnicy, którzy wystąpili w tym meczu chcieli wygrać za wszelką cenę dla tych kibiców, którzy przyszli na mecz. Nie zagraliśmy zbyt dobrze mimo, że mieliśmy swoje sytuacje, których niestety nie wykorzystaliśmy. W drugiej połowie po takich właśnie okazjach mogliśmy strzelić dwie czy trzy bramki. W piłce nożnej chodzi o to, że ten kto zdobywa bramki, ten wygrywa mecz. Widziałem, że cały zespół walczył do ostatniej minuty, nawet wtedy jak mieliśmy rzut karny. Niestety przegraliśmy 1-2 i przygotowujemy się do ważnego meczu w Słubicach. Każdy chce grać w pierwszym składzie, jednak to trener decyduje kto wybiegnie w podstawowej jedenastce. W tej drużynie wszyscy chcą grać, na jakiejkolwiek pozycji, a to jest chyba najważniejsze. Jednak pytania dotyczące składu powinny być bardziej skierowane do trenera
No i nadszedł czas na drugie spotkanie ligowe, tym razem wyjazdowe. Polonia Słubice podejmowała na swoim stadionie groźną GieKSę, Olimpia w najsilniejszym składzie, z Rogóżem i Sulejem wybiegła na murawę. W 12minucie swoją drugą bramkę w tym sezonie zdobył młody Ruszkul, UWAGA ! Piotrek również popisał się celny mstrzałem w 21, 42 i 82minucie , swoją bramkę również dorzucił drugi napastnik Biało-Zielonych Sulej w 34&#39;. Gospodarzy było stać tylko na dwa trafienia w 47 i 57minucie gry. Mam nadzieję ,że Daniel Osiecki szybko wyzdrowieje i wróci do bramki Olimpii, ten nowy bramkarz mnie nie przekonuje - stracił 3bramki w dwóch meczach.
Czas na zaglądniecie do obozu gości, mowa oczywiście o Bałtyku Gdynia. Piłkarze z nad morza, podobnie jak lider Olimpia wygrali obydwa pierwsze mecze ligowe. Wygrana na wyjeździe 3:2 z beniaminkiem Ruch Zdzieszowice (przegrywali 1:0, później 2:1). W następnym meczu Gdynanie wymęczyli zwycięstwo z solidnym zespołem jakim jest Chojniczanka Chojnice, bramkę w 90minucie gry strzelił Łukasz Kowalski.
W ubiegłym sezonie Bałtyk zajął dopiero 11miejsce w lidze, na wyjazdach zdobył 14punktów 3-5-9 17:20, gdzie Olimpia (ich pierwszy sezon w historii klubu w 2lidze) w domu miała bilans 9-6-2 27:15. Co prawda w meczach bezpośrednich lepsi okazali się piłkarze z Gdyni - wygrana 5:2 u siebie (początek ligi) , a w Grudziądzu padł wynik remisowy 1:1. Ciekawostką jest,że bramkę zdobył wtedy Piotrek Ruszkul, który jest w wyśmienitej formie.

S 32

szymon89

Użytkownik
Chojniczanka przegrywała po pierwszej połowie 2-0! Wygraliśmy 3-2!! Piękny mecz. Atmosfera na meczu fantastyczna. Kibiców tak na oko coś ponad 2 tys. Momentami cały stadion dopingował. Mamy mocny skład personalnie trzeba tylko zgrania. Bramki stracone bo błędach indywidualnych obrońców i tutaj musimy najwięcej poprawić. Ogólnie widać, że w Chojnicach jest ogromny głód piłki. W środę Sosnowiec... będzie ciężko no ale mam nadzieję, że powalczymy.

W 0

witcher88

Użytkownik
Spotkanie: Jarota Jarocin - Olimpia Grudziądz (mecz rozgrywany w
Poznaniu)
Typ: 2
Kurs: 2,20

Być może ja o czymś nie wiem, ale jak zobaczyłem ten kurs to od razu się na niego zdecydowałem. Za nami 3 kolejki polskiej 2 ligi zachodniej. O 17.30 zmierzą się ze sobą 8 i 1 zespół ligi. Jarota do tej pory na inaugurację wygrała 0:5 z Polonią Nowy Tomyśl (póki co outsider ligi). Kolejne 2 mecze przegrała: u siebie 0:1 z Ruchem Zdzieszowice, dla których póki co jest to jedyne zwycięstwo i na wyjeździe z Chojniczanką Chojnice 3:2 (Chojniczanka w pozostałych 2 meczach zdobyła 1 pkt).

Teraz pora na Olimpię Grudziądz. Lider ligi po 3 kolejnych zwycięstwach. Zwycięstwo 3:1 z Nielbą Wągrowiec (obecnie 15), zwycięstwo 2:5 na wyjeździe z Polonia Słubice (pozostałych 2óch spotkań nie przegrała), i wygrana z wcześniej niepokonanym Bałtykiem Gdynia 2:0.

Nie dość, że Olimpia jest zdecydowanie lepszym zespołem jak widać to jeszcze gospodarze nie mają handicapu, bo grają na neutralnym terenie w Poznaniu (bynajmniej tak twierdzi Tobet). Nie wierzę w niepowodzenie tego typu szczerze mówiąc.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bardzo dobry typ. Kurs wysoki (2,00) w Bet At Home, w Tobet 2,05. Kursy mają tendencję spadkową, bo nie ukrywajmy, ale Olimpia jest bezapelacyjnie faworytem. Szkoda by było nie wykorzystać takiego kursu. Podczas okienka transferowego drużyna z Grudziądza była bardzo aktywna. Pozyskali ciekawych zawodników między innymi młodego obrońcę z Górnika Polkowice Dawida Wacławczyka, Przemysława Żmudę który jest pomocnikiem, Piotra Nowosielskiego który występuje na pozycji napastnika, Dawida Ptaszyńskiego, drugiego zawodnika który przyszedł z &quot;tonącego&quot; zespołu Motoru Lublin, więc może on dobrze współpracować z Przemysławem Żmudą. Jarota na transfery pożałowała pieniędzy. Przyszło kilku zawodników z juniorów, a także sprowadzono kilku zawodników z niższych lig. Poza pierwszym meczem z Polonią Nowy Tomyśl w którym Jarota zaprezentowała się bardzo dobrze, wygrywając 5:0, to w następnych meczach wypadła słabo. Bardzo dobrym przykładem jest mecz z Ruchem Zdzieszowice, gdzie byli faworytem (kurs 1,40), a przegrali ten mecz 0:1, a piłkarze Ruchu zrobili sporą sensację. Dla Jaroty nawet remis będzie korzystnym wynikiem, więc under 2,5 także bardzo prawdopodobny. Olimpia jest faworytem i powinni wygrać ten mecz, jeśli myślą o utrzymaniu pozycji lidera, bo Zagłębie Sosnowiec będzie chciał przejąć te pierwsze miejsce za wszelką cenę.
Olimpia win - 2,00 Bet At Home ✅
Under 2,5 - 2,00 Tobet ⛔

P 0

podkarpacieinf

Użytkownik
Bałtyk Gdynia - Lechia Zielona Góra 1.30
Kurs faktycznie kiepski, i nie powala na kolana, jednak do solidnego Bałtyku przyjeżdża najmłodsza drużyna tej ligi - Lechia Zielona Góra. W ekipie gości najstarszymi zawodnikami są dwaj 24-letni obrońcy. Jak już wcześniej wiemy, z drużyny Lechii odeszło kilku najlepszych graczy wraz z trenerem i zostali uzupełnieni kolejnymi młodymi piłkarzami. W dwóch pierwszych meczach Lechia remisowała po 1:1, odpowiednio u siebie z Rakowem, a także na wyjeździe w Wągrowcu, by w 3 kolejce przegrać 1:2 u siebie z Polonią Słubice. Bałtyk w tym czasie najpierw pokonał Ruch w Zdzieszowicach, a następnie u siebie chyba solidną Chojniczanke 1:0. W ostatniej kolejce przegrali z bardzo mocną Olimpią w Grudziądzu 2:0. Myślę, że w tej konfrontacji Bałtyk powinien pewnie pokonać utalentowany, lecz młody jeszcze zespół Lechii.
Zastanawia mnie jeszcze Zawisza z Miedzią, ale kurs też tylko na podbicie, 1.30. Co sądzicie, opłaca się dołożyć ?
Bałtyk Gdynia - Lechia Zielona Góra 1.30 ✅ 3:0

kosa7 0

kosa7

Użytkownik
Mecz: GKS Olimpia Grudziądz - Zagłebie Sosnowiec
Rozgrywki: 2.Liga - Zachód
Kurs: 2,25
Zacznę od przypomnienia meczy między tymi drużynami z poprzedniego sezonu, w Grudziądzu padł bezbramkowy remis, chociaż goście nie potrafili wyjść z własnej połowy, baa z własnego pola karnego od 65&#39;. W Sosnowcu natomiast wygrało 1:0 Zagłębie, bramkę wtedy zdobył w 39&#39; Marcin Lachowski. W tym sezonie Olimpia ma bardzo mocną pakę, na każdą pozycję mają równie wartościowego zmiennika. Grzesiek Domżalski i Tomek Rogóż są w bardzo dobrej dyspozycji i to oni stanowią siłę ofensywną grudziądzan, strzelają bramki i asystują prawie w kązdym spotkaniu, do tego dochodzą napastnicy: Przemek Sulej ma po 4meczach w tym sezonie 2bramki,a Piotrek Ruszkul aż 5! Biało-Zieloni w 4meczach strzelili 13bramek tracąc tylko 3! Jest to bardzo ważny mecz, ponieważ Zagłebie obok Olimpii jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do awansu, i taki mecz trzeba u siebie wyrgać! Olimpia w najmocniejszym składzie, do składu wrócił już Mariusz Kryszak, na końcówki wchodzi powracający po kontuzji Paschal Ekwueme, oraz pewnie zobaczymy przy korzystnym wyniku Radka Simka, który powraca do skłądu Biało-Zielonych. Nalezy dodać również, że GKS grał mecz we wtorek wygrywając 3:0 na stadionie w Poznaniu z Jarotą Jarocin, natomiast Zagłębie dzień później bardzo męczyło się z Chojniczanką, zostawiając mnóstwo sił i zdrowia na murawie (porażka 0:2). O tym, że bardzo ciężko gra się na terenie w Grudziądzu wypowaida się każdy trener 2ligowego klubu, czyżby Sosnowiec znów przyjechał po remis? Pewnie tak, lecz teraz Olimpia jest zdecydowanie lepszą ekipą, której łątwo przychodzi zdobywanie bramek.
Po opis pierwszych meczy GKSu odsyłam państwa TUTAJ .

P 0

podkarpacieinf

Użytkownik
Chojniczanka Chojnice - Polonia Nowy Tomyśl 1.22 ✅ 3:2
Nie ma co tu dużo pisać, kurs jest jaki jest, typowo nie do grania dlatego dodam go do kuponu mniej pewnego, wariackiego. Chojniczanka pokazuje od początku, że gra solidny futbol, wyjazdowe zwycięstwo 2:0 w Sosnowcu trochę mnie zaskoczyło. Teraz do Chojnic przyjadą pół amatorzy z Nowego Tomyśla. Myślę, że z biegiem czasu opadną z sił, i odsłonią murowaną bramkę, pozwalając gospodarzom na zdobycie 2, może 3 bramek.

Olimpia Grudziądz - Zagłębie Sosnowiec 2.25 ⛔ 1:1
Olimpia jest mocna, bardzo mocna. Przede wszystkim tworzą zespół, drużyne, która wychodzi na murawę i wie po co wychodzi - po zwycięstwo i po awans. Wydaje mi się że piłkarze Olimpii wyjdą skoncentrowani na 100% aby wygrać mecz, z uważanym przez wszystkich kandydatem do awansu. Zagłębie jest jednak tylko papierowym kandydatem do awansu. Obrona spisuje się źle, nie funkcjonuje środek pola. Wszystko to było widoczne w meczu z Polonią Nowy Tomyśl (wygranym przez Zagłębie 3:2) oraz podczas ostatniej porażki z Chojniczanką również u siebie 0:2! Za 2,25 biorę w ciemno i poczekam co się stanie.

marjol 102

marjol

Użytkownik
Widze, że w tym sezonie więcej ludzi zajęło się II ligą zachodnią????

Zdecydowanie zgadzam się z typem na Olimpie. Kurs bardzo zachęcający.
Z powodu wakacji ominąłem 3 pierwsze kolejki w wykonaniu Zagłębia, ale jak wynikało z relacji, nie grali nic szczególnego. Wymęczone jednobramkowe zwycięstwa z beniaminkami z Zdzieszowic i Nowego Tomyśla nie napawały optymizmem. Jednak po tym co zobaczyłem w środe na meczu z Chojniczanką uważam, że bez jakiś znaczących zmian Zagłębie szybko zapomni o walce o awans. Brak pomysłu na gre, taktyka kopnij-biegnij, mnóstwo niecelnych podań, katastrofalna gra w obronie.

Olimpia wygrała wszystkie 4 spotkania, każde z nich wyraźnie (*conajmniej 2 bramkami).
Typ na ten mecz może być niestety tylko jeden. Łatwe zwycięstwo Olimpii:-|

Poza tym widze underki w meczach Ruch-Zawisza i Miedź-Tychy

cala 37

cala

Użytkownik
Mecz: GKS Olimpia Grudziądz - Zagłebie Sosnowiec
Rozgrywki: 2.Liga - Zachód
Kurs: 2,25
natomiast Zagłębie dzień później bardzo męczyło się z Chojniczanką, zostawiając mnóstwo sił i zdrowia na murawie (porażka 0:2).
Piszesz chyba tylko po to zeby cos napisac.Zaglebie zostawilo sporo zdrowia na murawie??? A konkretnie to kto??Chlopaki przeszli kolo meczu bo mysleli z sam sie wygra.Na 11 zawodnikow ktorzy wystepowali w srode jeden zawodnik zostawil troche sil(Adam Bensz Bramkarz) reszta byla zwyklymi statystami.Wracajac do spotkania to problemem sosnowiczan jest bardzo zla atmosfera w szatni co sie niestety musi odbic na wynikach.Dziwi mnie tylko to ze Zaglebie nadal jest uwazane za kandydata do awansu przez bukmacherow choc w Sosnowcu kazdy wie ze w obecnej sytuacji szanse na awans sa bardzo niskie ba praktycznie zadne.
Co do typu zgadzam sie w 100% dodatkowo mozna probowac grac handi 0-1 na gospodarzy.Jak pilkarze chca zwolnic trenera to niestety ale nic ich nie powstrzyma

betheone 188

betheone

Użytkownik
Są już fajne mecze na następną kolejkę, nie ma jeszcze kursów, ale już można się nimi zainteresować. Nielba 1, Turek x2, Olimpia (mecz w Grudziądzu, może buki nie będą wiedzieć, więc kurs będzie wyższy), Sosnowiec (musi). Uzbiera się z tego całkiem niezłe AKO.

marjol 102

marjol

Użytkownik
Tak jak już napisał betheone bardzo ciekawie wygląda typ na zwycięstwo Olimpii, oczywiście czyste zwycięstwo po kursie 1,2 mało opłacalne ale już handi-1 po kursie 1,64 zachęca do typowania. W Poloni grają amatorzy, po 5 polejkach zero punktów na koncie. Ten mecz może się zakończyć tylko kilkubramkowym zwycięstwem Olimpii.

Na podbicie AKO można dołożyć zwycięstwo Zagłębia w meczu z Lechią Zielona Góra. Zagłębie gra słabo, 3 wymęczone zwycięstwa na początku, później klęska z Chojniczanką u siebie i remis w Grudziądzu. Pora na przełamanie, rywal napewno się nie położy ale lepszej okazji na strzelenie kilku bramek może nie być.

Polonia Nowy Tomyśl - Olimpia Grudziądz(-1) 1.64 mecz w Grudziądzu,Polonia gospodarzem!!!
Zagłębie Sosnowiec - Lechia Zielona Góra 1.35

AKO:2,21
pewność powodzenia dubla określam na 8/10!

Ponadto underowo wyglądają spotkania Zawisza-GKS Tychy i Raków-Miedź

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom