>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

II Liga - Grupa Wschodnia [Sezon 2011/2012]

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Patrzac na problemy gości uważam,że warto zagrać tym bardziej że kurs jest w granicach 2,45. Ja osobiscie to zagram nie wejdzie trudno ale warte ryzyka. Co do gości to ostatnie ich wyniki i tak były bardzo słabe:
Puszcza-Wisła 1:0
Resovia-Wisła 0:0
Wisła-Sokół Sokółka 1:2!!

Natomiast patrzac na gospodarzy czyli Pelikana Łowicz:

Pogoń-Pelikan 3:2
Pelikan-Garbarnia 4:2
Stal-Pelikan 2:1

Najbardziej bym patrzył na spotkania Wisła-Sokół gdzie Puławy przegrywają 2:1 z ostatnim miejscem natomiast co do Pelikana to na mecz z Garbarnia bo zajmuje podobne miejsce w tabeli i tu Łowicz ogrywa ich 4:2 wiem że 2 bramki dla Pelikana w 90 minucie jednak wygrana. Do tego te absencje w zespole Wisły dlatego ja gram na Pelikan.

Pelikan - 2,45 Tobet 1:1⛔

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dobra podpowiem o Pelikanie. Pelikan przegrał w Siedlcach po dwóch fatalnych błędach Przybyszewskiego, którego trener Wilk zmienił w 43. minucie. W Pelikanie oprócz kontuzjowanych wcześniej Wyszogrodzkiego i Mitka (obaj są po rekonstrukcji więzadeł krzyżowych) wszyscy do dyspozycji trenera Wilka. Po ostatnim meczu problemy zdrowotne miał Mariusz Solecki, nie trenował w czwartek, ale wczoraj już brał udział w treningu i prawdopodobnie wybiegnie na boisko. Linia obrony zapewne będzie wyglądała tak: Łakomy, Gołka, Brodecki, Żółtowski, trzech pierwszych bardzo dobrze gra głową i pojedynki główkowe napastnikom Wisły będzie ciężko wygrać, a w dodatku w/w zawodnicy będą bardzo groźni pod bramką rywali przy stałych fragmentach gry, które świetnie wykonuje Michał Gamla(niżej prezentuję jego bramkę z rzutu wolnego w ostatnim meczu). Z młodzieżowców zagra waleczny Kowalczyk, który gryzie trawę oraz filigranowy, bardzo szybki Pomianowski, który moim zdaniem będzie ciężki do upilnowania. Bardzo ważny to mecz dla Pelikana i wszyscy w Łowiczu o tym wiedzą, wraca stara pora rozgrywania meczu 11:15 co też może być atutem.

Pelikan wygra 2,45
ehh szkoda tego typu, Wisła Puławy to najsłabszy zespół jaki widziałem w II lidze...

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Wigry Suwałki- Stal Rzeszów 1-2⛔ spore zaskoczenie...
Typ: 1
Kurs: 2,45( tobet)
Jak dla mnie prezent. Już abstra...ąc od odległości jaką musieli pokonać piłkarze Stali w drodze do Suwałk( ponad 500 km)- wiadomo zmęczenie itd.
Byłem na ostatnim domowym meczu Stali z KSZO. Moje wrażenie- Stal zagrała bardzo słabo, wręcz kompromitująco. Zwłaszcza linia obrony, którą raz po raz ratował bramkarz Wietecha( najlepszy na boisku). Stal miała problemy z konstruowaniem akcji, a jedyne zagrożenie z ich strony to dwa strzały z rzutów wolnych( słupek i poprzeczka). Mocno dostało się trenerowi Szymańskiemu od kibiców, żądających jego dymisji.
Na domiar złego Stal ma olbrzymie problemy kadrowe. Z podstawowego składu z meczu z KSZO wypadło 5 graczy! Kapitan Duda( 13/1), Jędryas( 6/0), Lisańczuk( 10/0), Szala( 10/0) oraz najskuteczniejszy zawodnik Stali w tym sezonie Konrad Maca( 13/4). W dodatku wciąż kontuzjowany jest inny ważny gracz, Krauze( 6/2).
Wobec tego szansę gry mogą dostać kolejni zawodnicy młodzieżowi.
Wigry mają tylko punkt więcej od Stali. Mimo tego, zdarzają im się ostatnio dobre rezultaty: 1-1 u siebie z liderem z Brzeska, zwycięstwo 1-0 na wyjeździe ze Świtem czy ostatnia porażka 1-2 z wiceliderem z Olsztyna.
Dziś piłkarze Wigier staną przed świetną szansą na zdobycie 3 pkt na swoim ładnym, nowym obiekcie.
Ostatnie wyniki ze Stalą są zdecydowanie na ich korzyść:
12.06.2011 Wigry- Stal 4-2
04.08.2010 Wigry- Stal 1-0
19.05.2010 Wigry- Stal 4-4
Stal Rzeszów przegrała kolejne 4 poprzednie wyjazdy: 0-2 z Jeziorakiem, 1-2 z Sokółką, 0-3 z Puszczą, 2-3 z Brzeskiem.
Sądzę, że i tym razem wrócą bez żadnych punktów.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Motor Lublin - Sokół Sokółka Over 2.5 @ 1.72✅ Betsafe

Jutro o godzinie 13.00 przy alejach Zygmuntowskich w Lublinie miejscowy Motor podejmować będzie Sokoła z Sokółki.

Może zacznę od gości, bo to jest ważniejsze : Goście mają ogromne problemy finansowe o czym zapewne wszyscy wiedzą, ostatnio podobno dostali coś od &quot;miasta&quot;, ale jest to szklanka w morzu potrzeb:wink: Cieniują w tym sezonie strasznie zdobywając w 14 pojedynkach 8 pkt =&gt; ostatnie miejsce w lidze. Ostatnie 2 mecze to porażki w Stalowej Woli 4:1 i na własnym boisku z Jeziorakiem 0:5. Ogólnie w 5 meczach wyjazdowych stracili 12 bramek strzelając przy tym 5.
Jakby kłopotów było mało jutro wystąpią bez 3 podstawowych zawodników ; E.Pracza (O 13/0), jedynego nominalnego napastnika w zespole P. Andrzejewskiego (12/2) oraz K. Wojtkielewicza (P 13/2), który zrezygnował z gry w Sokole ze względów finansowych.

Motor w tym sezonie o dziwo albo i nie, lepiej spisuje się na wyjazdach (4-2-1), gdzie często prezentuje dość &quot;radosny&quot; futbol. 7 wyjazdów to w sumie 27 bramek. Nad Bystrzycą jest już z tym gorzej, bo bilans 3-2-2 i bramki 8:6, jednak potrafią stwarzać sytuacje, tylko zazwyczaj ze skutecznością jest słabo. 2 ostatnie mecze w roli gospodarza to zwycięstwo 4:1 ze SSW oraz porażka 0:2 ze Świtem... W między czasie była wyjazdowa wiktoria nad Jeziorakiem (1:0), tym samym który rozbił przed tygodniem Sokółkę 5:0.

Reasumując, Sokół dopóki sytuacja w klubie nie ulegnie znacznej poprawie będzie dostarczycielem punktów i jutro każdy inny wynik niż wysokie zwycięstwo lubelskiego Motoru będzie dużym zaskoczeniem.
Jako że lubelskiej defensywie poza S.Batatą zdarzają się błędy, uważam, iż over jest ciekawszy niż H1, a kurs jest tylko nieznacznie niższy,,,

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
II liga wschodnia
Pogoń Siedlce - KSZO Ostrowiec
Typ: Pogoń Siedlce
Kurs: 2,00
tobet
Jak zawsze gdy gra klub z mojego miasta wówczas analizuje te spotkanie. Dzisiaj Pogoń Siedlce podejmie na swoim obiekcie przy ulicy Jana Pawła II spadkowicza z I ligi KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Ja jak co tydzień liczę na zwycięstwo Biało-niebieskich. Ostatni mecz ligowy to porażka z rewelacją tego sezonu Okocimskim Brzesko zero do dwóch. Nieodpowiedzialnie w tym spotkaniu zachował się Marek Kaliszewski który pierwszą żółtą kartkę dostał za faul i zaraz potem ujrzał drugi żółty kartonik za odepchnięcie Mateusza Pawłowicza. Miało to miejsce tuż przed przerwą, kara ta nie pozwala zawodnikowi na występ w dzisiejszym meczu. Mimo tego osłabienia Pogoniści dzielnie stawiali czoła liderowi i gdyby nie głupio stracona bramka zaraz na początku spotkania wynik mógł by być inny. Siedlczanie zajmują obecnie dziewiąte miejsce w tabeli z dorobkiem dziewiętnastu punktów. Na swoim obiekcie zaś wygrali połowę rozgrywanych spotkań, cztery z ośmiu. Dodatkowo zabraknie w tym spotkaniu biorącego ślub tego dnia Przemysława Rodaka. Co do gości z Ostrowca to mieli ciężki początek sezonu. Problemy kadrowe i finansowe przyczyniły się do oddania dwóch spotkań walkowerem. KSZO ma problemy ze strzelaniem bramek jak dotąd nie posiadają lidera który mógł by etatowo trafiać do bramki rywala. najwięcej ma środkowy obrońca Stachurski. Spotkanie te jest bardzo ważne dla gospodarzy tego pojedynku. Porażka mogła by spowodować że zbliżą się oni niebezpiecznie do strefy spadkowej. Ja liczę w tym spotkaniu na charakter zespołu który już nieraz udowadniał że potrafi sobie poradzić w trudnych momentach.
Przewidywane składy:
Pogoń: Nerek – Kwiatkowski, Krystosiak, Marczak, Lendzion, - Grochowski, Rodak, Paczkowski, Demianiuk – Dziewulski, Czerkas
KSZO: Misztal – Łatkowski, Kardas, Klepczarek, Stachurski – Kapsa, Kosturbała, Mąka, Persona, Nogaj – Stąporski

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W meczu Puław z Okocimskim zdecydowałem się pograć na under. Wisła w końcu może grać u siebie i myślę, że będzie to pozytywny impuls dla chłopaków. Nie grają pięknie, wyniki również nie są najlepsze. Na otwarcie nowego stadionu, przed własną publicznością, a na dodatek z liderem, motywacja na pewno jest wielka. Większych szans na jakiekolwiek punkty bym im nie dawał, ale na pewno nie ulegną w haniebny sposób. Z Wisłą nie zagrają Paweł Smółka oraz Michał Oświęcimka. W moim odczuciu piłkarze z Brzeska powinni nieznacznie wygrać ten mecz. Liczę na walkę i silny opór ze strony gospodarzy, od dziś, w pełni tego słowa znaczeniu. Pora do rozgrywania tego spotkania sprzyjająca też nie jest, więc pokusiłem się o ten under bramkowy. Prawdę mówiąc fajnie, gdyby zespół z Puław ugrał coś z Okocimskim. Przerwie to w jakiś sposób dominację tego zespołu i pokaże, że da się z nimi walczyć. Faktem jest że goście grają obecnie najlepszą piłkę w tej lidze, ale zdrowa, sportowa rywalizacja o awans jest dobra. W tej chwili Brzesko punktowo jest poza zasięgiem i drużyny obecnie walczą o drugą lokatę w tabeli. Wisła walczy zupełnie o inne cele, ale swój udział w tych rozgrywkach ma i nawet Okocimski musi z nimi walczyć o punkty.
Wisła Puławy - Okocimski Brzesko | Under 2,5 [1,70] Tobet ✅ 0:2

henyek 2,7K

henyek

Użytkownik
Panowie, jutro proponuję grać na Świt Nowy Dwór Mazowiecki z Sokółką, czystą 2. Klub Sokół Sokółka niestety ale rozwiązują z powodu braku dalszych środków na utrzymanie klubu. Działacze starali się odwołać mecz ze Świtem ale widocznie nie dało się i trzeba go rozegrać. Jest to ostatni mecz w karierze Sokoła. Więc komu tak naprawdę będzie zależeć na tym meczu?
Sokół Sokółka - Świt NDM
typ: 2 1,65,-
toto-mix

sutek 79

sutek

Forum VIP
Panowie, jutro proponuję grać na Świt Nowy Dwór Mazowiecki z Sokółką, czystą 2. Klub Sokół Sokółka niestety ale rozwiązują z powodu braku dalszych środków na utrzymanie klubu. Działacze starali się odwołać mecz ze Świtem ale widocznie nie dało się i trzeba go rozegrać. Jest to ostatni mecz w karierze Sokoła. Więc komu tak naprawdę będzie zależeć na tym meczu?

Sokół Sokółka - Świt NDM
typ: 2 1,65,-
toto-mix
Tego meczu nie ma!

sutek 79

sutek

Forum VIP
A wiec tak: wczoraj PZPN podał obsadę sędziowską na mecze drugiej ligi i w.kuminakacie wydanym przez zwiazek nie wyznaczyli sedziego na ten mecz, tego meczu wogole nie bylo w w tym pismie. Nie sugeruj sie bukami w ofercie np. Tobet mecz Brzeska ze Ziczem jest dzisiaj o 14 co jest nie prawda poniewaz mecz odbedzie sie w niedziele o 12 tak podal PZPN

sparta 309

sparta

Użytkownik
Do meczu Sokół Sokółka - MKS Świt Nowy Dwór Mazowiecki nie dojdzie, gdyż gospodarz tego meczu wycofał się z rozgrywek II ligi wschodniej. W zamian Biało-Zieloni zagrają w sobotę 29 października 2011 o godzinie 14:00 na wyjeździe w Szydłowie mecz sparingowy z miejscową Koroną.
źródło: http://www.swit.nsk.pl/

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Do meczu Sokół Sokółka - MKS Świt Nowy Dwór Mazowiecki nie dojdzie, gdyż gospodarz tego meczu wycofał się z rozgrywek II ligi wschodniej. W zamian Biało-Zieloni zagrają w sobotę 29 października 2011 o godzinie 14:00 na wyjeździe w Szydłowie mecz sparingowy z miejscową Koroną.
źródło: http://www.swit.nsk.pl/
Beznadziejna decyzja Sokółki, ale to jeszcze zależy z którego punktu widzenia. Jeśli się nie mylę, to jakby Sokół dograł tą rundę do końca (czyli zagrał ostatni mecz jesieni ze Świtem) to jego meczów by nie anulowano. Zgodnie z zasadą, że dana ekipa musi rozegrać 50%+1 mecz w rozgrywkach, aby ich wyniki podtrzymano. A tak to wszystko wskazuje na to, że ich spotkania zostaną zweryfikowane jako walkower. Jeśli tak się stanie skorzysta na tym Stal Rzeszów, Wisła Puławy, Resovia i Puszcza, bo tylko te drużyny nie wygrały. Jeśli się mylę odnośnie całej sprawy proszę mnie poprawić.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Beznadziejna decyzja Sokółki, ale to jeszcze zależy z którego punktu widzenia. Jeśli się nie mylę, to jakby Sokół dograł tą rundę do końca (czyli zagrał ostatni mecz jesieni ze Świtem) to jego meczów by nie anulowano. Zgodnie z zasadą, że dana ekipa musi rozegrać 50%+1 mecz w rozgrywkach, aby ich wyniki podtrzymano. A tak to wszystko wskazuje na to, że ich spotkania zostaną zweryfikowane jako walkower. Jeśli tak się stanie skorzysta na tym Stal Rzeszów, Wisła Puławy, Resovia i Puszcza, bo tylko te drużyny nie wygrały. Jeśli się mylę odnośnie całej sprawy proszę mnie poprawić.
Wszystko co napisałeś to prawda ????

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
-

Jeziorak Iława - Okocimski KS Brzesko 1 5.15 @Tobet
Jeziorak Iława - Okocimski KS Brzesko 1X 2.10 @Tobet​
Na ten mecz &quot;czaiłem&quot; się już od prawie dwóch tygodni. Czekałem tylko, aby Okocimski nadal był niepokonaną drużyną, a Jeziorak (choć im tego nie życzyłem) nie wygrał kolejnego już meczu z kolei. W końcu się doczekałem. Ekipa z Iławy, który na ostatnich jedenaście spotkań wygrała tylko raz, notabene z wycofaną już z rozgrywek drużyną z Sokółki, zagra z jakby nie patrzeć najlepszą polską ekipą od Ekstraklasy do III ligi, czyli jedynym niepokonanym do tej pory na wspomnianych szczeblach rozgrywek - Okocimskim Brzesko.
Iławianie wpadli w wyraźny dołek i z drugiej pozycji po siódmej kolejce wylądowali na miejscu dwunastym. Pięć porażek, które iławianie ponieśli to były jednak przegrane tylko różnicą gola, a w dwóch przypadkach rozstrzygane w ostatnich minutach meczu. Brakuje szczęścia, koncentracji, skuteczności, ale to się kiedyś musi skończyć. Ja mimo wszystko widzę kilka atutów przed skazywanymi według bukmacherów na porażkę gospodarzami.
Zespołem z Iławy interesuję się ponad 15 lat i na pewno coś mogę na ten temat powiedzieć. Po pierwsze chęć przełamania, czyli mój ulubiony argument. Każda seria ma swój koniec, prędzej czy później. Posada trenera Zajączkowskiego w Iławie nie jest już tak pewna i każdy kolejny mecz bez wygranej działa na jego niekorzyść. Mimo to jego kontakt z zawodnikami jest bardzo dobry. Atmosfera w drużynie również, więc nie ma mowy tu o graniu przeciwko szkoleniowcowi. Oglądałem w tym tygodniu kilka treningów Jezioraka i widać, że zawodnicy są zmobilizowani. Bardzo mocno starali się na zajęciach, walczyli zaciekle o każdą piłkę ze sporą ambicją, nakręcali się niesamowicie na niedzielny pojedynek.
Drugim ważnym aspektem jest historia, albo inaczej - sposób gry Jezioraka na własnym boisku nie w roli faworyta. Gra z kontry to jest to w czym iławianie są najlepsi. Wąskie boisko w Iławie nie sprzyja atakowi pozycyjnemu, a broniące się ekipy mogą z łatwością wywalczyć tu remis. Brzesko w roli faworyta zapewne murować bramki nie będzie. Przy głośnym dopingu, dosyć sporej jak na ten szczebel publice (ponad 1000 ludzi) iławianie niemal zawsze wznoszą się na wyżyny swoich umiejętności. W pamięci mam kilka meczów. Na pewno spotkanie z 1997 roku z Bełchatowem w starej drugiej lidze, gdy przyjechał do Iławy jako niepokonany lider i odjechał z bagażem trzech goli. Tak było również w pamiętnych meczach Pucharu Polski z Górnikiem, Amicą czy chociażby niedawno z Zagłębiem Lubin, Groclinem. Z najbliższej przeszłości przypomina mi się przede wszystkim potyczka ze Świtem, który awansował z III ligi, miał serię ponad 30 meczów bez porażki i poległ w Iławie 2-1. Podobnie w spotkaniach w minionym sezonie z Wisłą Płock 2-1 i Olimpią Elbląg 1-1, które awansowały do I ligi. Jeziorak w meczach z wyżej notowanymi ekipami jest naprawdę bardzo specyficzną ekipą i bez względu na formę, sytuację w klubie, sytuację kadrową czy atmosferę, wznosi się na wyżyny umiejętności i walczy jak równy z równym.
Jako trzeci powód mogę podać bilans bezpośrednich spotkań z Brzeskiem. Od 1995 roku oba zespoły zagrały ze sobą 13 razy. Pięć zwycięstw odnieśli iławianie, padło sześć remisów i dwa razy wygrali rywale. Warto jednak zwrócić uwagę na fakt, że w Iławie Jeziorak nigdy nie przegrał z &quot;Piwoszami&quot;, a w II lidze wschodniej wygrał wszystkie mecze przed własną publicznością.
W obu zespołach są pewne osłabienia. W Jezioraku nie zagra Tomasz Sedlewski (17/0) i Marcin Kalkowski (14/2). Wracają natomiast Mohammed Eid (13/2) i Piotr Skokowski (16/2). W Okocimskim zabraknie Pawła Smółki (16/6), Mateusza Urbańskiego (16/0) i Jarosława Krzaka (16/1).
Podsumowując - Jeziorak potrzebuję punktów jak powietrza i na pewno nie odpuści - tego jestem pewny. Piłkarze z Brzeska będą mieli bardzo trudne zadanie. Co prawda na pewno również nie odpuszczą, ale w ich grze nie ma już aż takiego ciśnienia na zdobywanie punktów. Mają sporą przewagę, do tego w zanadrzu jeszcze jeden mecz u siebie z Motorem Lublin, a więc mogą nie zagrać aż na tak dużym ciśnieniu na wygraną. Kursy wystawione wręcz rewelacyjnie i 5.15 na własnym boisku na Jeziorak biorę w ciemno. Apetycznie wygląda też typ z podpórką za 2.10. Mecz w niedzielę o 13, a więc pozostaje tylko czekać. Chciałbym jednak zaznaczyć, że powyższa analiza nie ma nic wspólnego z tym, że jestem kibicem Jezioraka. Spojrzałem na mecz obiektywnie, szanuję rywala, ale wiem jaki potencjał drzemie w gospodarzach. Oby do przodu!

sutek 79

sutek

Forum VIP
Widziałem Jeziorak w ostatnią niedzielę - PIŁKARSKO NAJSŁABSZY zespół w lidze. Obrona przedramat! Nie mam czasu więcej pisać, ale moim zdaniem jutro Brzesko pewne 3 punkty/

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Widziałem Jeziorak w ostatnią niedzielę - PIŁKARSKO NAJSŁABSZY zespół w lidze. Obrona przedramat! Nie mam czasu więcej pisać, ale moim zdaniem jutro Brzesko pewne 3 punkty/
Dobrze napisałeś - widziałeś w ostatnią niedzielę i to wystarczy. Skoro oceniasz zespół w perspektywie jednego meczu to nie wiem kto tu się zna, a kto nie. Po jednym meczu nie ma co oceniać drużyny, bo Manchester z FC Basel też zagrał przedramat w defensywie i co? Od razu jest przesłaby?. Fakt. Jeziorak zagrał tragicznie w Łowiczu. Na plus jedynie bramkarz. Ale iławianie na wyjazdach to chyba najsłabsza ekipa w całej II lidze, więc nie ma co się dziwić. U siebie to inna bajka. Są w stanie powalczyć, uwierz mi. Pozostaję przy swoim typie.

sutek 79

sutek

Forum VIP
3nr0
Nie opieram się na jednym meczu, spójrz na 10 ostatnich spotkań Jezioraka (nie licząc oczywiście Sokółki), sześć porażek, cztery remisy! Nie wygrali od 10! spotkań. Obrona Jezioraka jest tragiczna, to co grali w Łowiczu to jest skandal, nie piszę tak żeby dowalić Tobie bo widzę jesteś kbiicem Jezioraka tylko to moja własna ocena, tak słabej obrony nie widziałem, myślałem że Puławy mają najsłabszą a jednak ktoś znalazł się z jeszcze gorszą. Słabo prezentował się Remek, który według mnie jest z jednym z lepszych piłkarzy w tej lidze, młodzieżowcy słabiutko, obaj na lewej stronie. Bramkarz na plus, ale na plus to on ma też wagę, myślę że 10kg nadwagi ma spokojnie ????
Ja dzisiaj stawiam na Brzesko ???? Okocimski KS to na tą chwilę zdecydowanie najlepszy zespół w tej lidze, moim zdaniem Brzesko i długo długo nic. Niewiem jak płyta boiska w Iławie, bo jak słaba to na plus iławian, jak dobra to pod Brzesko które gra cały czas piłką. Ciężko będzie Jeziorakowi urwać punkty moim zdaniem, chcociaż z drugiej strony kiedyś muszą się przełamać, ale nie tym razem.
aaa ostatnie 4 mecze to 4 porażki Jezioraka chyba jak dobrze pamietam.

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Co do bramkarza to masz racje. Kręt widać, że ma nadwagę, ale nie przeszkadza mu to w dobrym bronieniu. Odnośnie tej defensywy - to chyba nie jest tak tragicznie, bo 15 straconych goli to piąty wynik w całej lidze. To, że Jeziorak zagrał tragicznie w defensywie w Łowiczu, nie znaczy, że podobnie zagra z Brzeskiem. Tym bardziej, że obrona będzie grała w innym zestawieniu. Odnośnie boiska, to murawa jest bardzo dobra, a co do ostatnich spotkań - to tak Jeziorak 4 porażki z rzędu (nie licząc Sokółki). Odnośnie stawiania na Brzesko to kurs chyba nie warty ryzyka, bo po 1.67 można znaleźć inne mecze. A! No i w Tobet kurs na Jeziorak spada. W chwili obecnej wynosi 4.55.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom