cytat z dnia 12 kwietnia 2019 12:53 przez wirazowy
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum, jednak jestem tu (niezalogowany) już bardzo długo
Od siebie polecam zakład: Miesiąc powyżej 4.5 pkt (sts) - 1,84
Miesiac jak każdy widzial w 1 meczu jak i w 1 czy nawet wczesniej w 2 lidze jest fenomenalnym walczakiem, już w 1 biegu w meczu z Grudziądzem potrafił przebić sie z ostatniej na 1 pozycje - zaden bieg nie jest dla niego stracony. Linia 4.5 jest moim zdaniem bardzo niska, jedzie on w parze z Lampartem, który również pokazał się z bardzo dobrej strony w 1 meczu - dziś jednak nie wydaje mi się żeby już jechał na tak dobrym poziomie.
Rozkład par w jakich jedzie Miesiąc:
Bieg 3:
Woźniak, Thomsen, Lampart, Miesiąc
Bieg 6
Kasprzak, Bartkowiak, Lampart, Miesiąc
Bieg 9
Kildemand, Zmarzlik, Lampart, Miesiąc
Bieg 12
Thomsen, Zmarzlik, Jonson, Miesiąc
+ ewentualnie nominowany bieg
Jak widzimy w 1 biegu jedzie z Woźniakiem i Thomsenem - co do tej pary to mogą równie dobrze wygrac 5-1 jak i przegrać 5-1, Thomsen w 1 spotkaniu niespodzianka - bardzo dobry występ, jednak tak jak Lampart nie wydaje mi się że powtórzy ten wyczyn, Woźniak podobnie, nie jest pewniakiem, może wygrać jak i być ostatni i nie bedzie to żadne zaskoczenie, przewiduje tu wynik 3:3 gdzie Miesiac zamelduje się na 2 miejscu (2pkt).
6 bieg - tutaj podobna sytuacja, Lublin nie przegra tego biegu, a jeśli chce łapać punkty to musi w tym biegu starac się o wygraną. Podobnie licze tu na walczaka Miesiąca, jeśli nie zaśpi na starcie to na pewno powalczy - również przewiduje tu minimum 2-3 pkt.
Bieg 9
Zmarzlik raczej nieosiągalny, aczkolwiek punkty na Lamparcie oraz Kildemandzie bardzo mozliwe.
Bieg 12
Podobnie jak w 9 biegu, jest szansa na urwanie punktów Thomsenowi lub Lapartowi
Reasumując linia 4.5 moim zdaniem jest naprawde niska, jak dobrze wyjdzie to Miesiąc moze już ją pokryć po swoim 2 biegu.
Polecam również jak moi przedmówcy zakład na wygraną lubelskich juniorów, handicap +18.5 pkt, Woźniak poniżej 10 pkt oraz z meczu Grudziądz-Częstochowa - miedziński poniżej 5.5