Piłka nożna plażowa
Typy długoterminowe Fortuna:
Portugalia 1-3 1,50
Szkoda ale na własne życzenie nie zdobyli tego 3 miejsca, jak się tak strzela rzuty karne w półfinale i w meczu o 3 miejsce to raczej nie ma czego szukać.
Szwajcaria 1-3 2,25
AKO: 3,38
Uważam, że jest to genialne AKO!
Portugalia,
Hiszpania,
Szwajcaria potem są Włosi i Ukraińcy, którzy według mnie mają największe szanse.
Szwajcaria jest w grupie z Włochami, Ukrainą i Mołdawią - Mołdawię skreślam na dzień dobry. Pozostaje 3ójka jednak według mnie to
Szwajcaria spokojnie wyjdzie z tej grupy najprawopodobnie z 1 miejsca ale nawet jeśli z 2 to i tak nie ma źle. Po grupowych meczach mamy od razu półfinały i w razie wu mecz o 3 miejsce.
Portugalia i
Hiszpania z tej grupy powinna wyjść - jest jeszcze
Polska i trzymam za nich kciuki jednak nie uważam aby zagrozić mogła.
Portugalia według mnie i
Szwajcaria mają najlepsze kadry na tym turnieju.
Na 1 kolejkę:
Portugalia -
Hiszpania 7:5
Portugalia 1,66
powyżej 6,5 1,70
Hiszpania powyżej 2,5 1,65
STS
Przed nami bardzo fajny turniej na tych Europejskich Igrzyskach,
Piłka nożna plażowa. W 1 kolejce mecz, 2óch "faworytów" bukmacherskich do wygrania całego turnieju.
Według mnie to
Portugalia na tym turnieju jest dużo mocniejsza jednak nie przekreślam Hiszpanów, którzy potrafią grać.
W Portugalii zobaczymy takie gwiazdy jak Leo Martins, Be Martins czyli 2óch bliźniaków, którzy na ten moment są jednymi z lepszych piłkarzy na świecie na plaży Jordan, Andrade, Bruno Torres - w sumie można by tak wymienić cały skład Portugalii.
Hiszpania również ma swoje gwiazdy jak Dona, Antonio, Chicky, David czy Mejias.
Osobiście uważam, że bukmacherzy w 1 kolejce dali zdecydowanie za niskie overy, co najmniej o 1 może o 2 gole. 7 bramek w meczu na plaży jest bardzo łatwo strzelić a kurs mamy bardzo fajny - polecam.
Włochy - Ukraina
5:6
Kurs na Włochów strasznie zaniżony, nie przekreślam Ukrainy, która jest bardzo solidna na plaży i często sprawia niespodzianki. Włosi często mecze kończą z dużą ilością bramek, Ukraina znowu jest mocna w obronie jednak z tymi drużynami słabszymi.
Mecze bezpośrednie pokazują, że w ich meczach często pada 8 lub więcej bramek.
powyżej 6,5 1,85
Ukraina powyżej 3,5 2,10
STS
Mołdawia -
Szwajcaria 4:9
Tutaj faworyt jest tylko 1 i jest nim
Szwajcaria widać to po kursach, dlatego idę w over meczowy. Szwajcarzy to dal mnie drużyna najbardziej overowa strzelają bardzo dużo bramek ale także i bardzo często tracą te gole. Mołdawia jest zespołem bardzo słabym, który potrafi przegrać nawet 3:13 z Portugalią w 2019 roku.
Sama
Szwajcaria może tutaj dobić do 10 bramek nie zdziwię się ale liczę, że i Mołdawia swoje dorzuci - wiadomo, że na plaży często padają bramki "z dupy" nawet te słabsze ekipy.
powyżej 7,5 1,60
Szwajcaria powyżej 6,5 1,95
STS
Azerbejdżan -
Polska 2:7
Tutaj także uważam, że kurs na Polaków jest strasznie zaniżony, Azerbejdżan potrafi grać i nie zdziwi mnie tutaj wyrównany mecz a nawet jeśli by Azerowie wygrali tutaj. Ostatni ich mecz to porażka Polaków aż 2:6 z kolei wcześniejszy mecz to wygrana aż 13:3 ale to było 4 lata temu. Tutaj również over jest strasznie niski a Polacy grają wesoły piłkę plażową i często te ich wyniki są bardzo wysokie.
powyżej 6,5 1,85
Azerbejdżan powyżej 3,5 2,00
STS