Postanowiłam ominąć całkowicie BO1. Napaliłam się strasznie na Astralis, ale zagrałam już Astarlis finalista i Astralis win IEM i przeczekałam. Dalej uważam, że mogą dojść do finału. Myślałam, że jedyną niespodzianką w Bo1, może być Gambit a tu zonk, Heroic pewnie zawaliło kupony wielu. Tragiczny występ. Późny powrót, rezregulowane celowniki. Nie było pomysłu na Godsent.
Wracając do Astalis. Słaby start ale z Mouz pokazali EZ Acient i poprawny Mirage. Jednak moje zapały na finał tudzież zwyciąztwo zmalały
. Nie ma tej energii co przed własną publiką na Blaście. Tam wszyscy byli mocno nakręceni.
Typy na jutro:
Fnatic - Ence - 1,38
Big - Godsent - 1,65
Lvbet
Fnatic
Mezii pokazał dziś sporo fajnych akcji. Smooya wpasował się w zespół. Grają już jakiś czas i widać, że Fnatic wraca. Generalnie z Gambit była szansa na więcej ale nie na Ancient. Słabe veto. Ich CS wygląda solidnie. Ence z Madenem na stand-inie w Bo3 nie widzę. Dycha sam tego meczu nie ugra.
Big
Świetny mecz z Faze. Syrson na AWP wymiatał. To był stary dobry Syrson. Agresywna gra, dobry aim. Nie pownni mieć problemu z Godsent, które może wygrać z każdym (mapę) i zagrać treagicznie z jakimś teamem z tier 2 czy tier 3. Taco jak dla mnie dobre chwile ma już za sobą i jutro
niemcy przejadą się po Brazyliczykach.
A 1 dzień z IEMem kończymy tak <3 <3 <3
Kocham pewniaczki <3 xD
(PS. Bałam się tylko o G2 reszta IZiiiii)