- Mecze otwarcia Bo1
- Wszystkie pozostałe mecze Bo3
- 8 zespołów awansuje do fazy grupowej
Vitality, Heroic, Spirit, BIG, Astralis, Outsiders, Imperial, MOUZ, Movistar Riders, MIBR, paiN, 00Nation, Complexity, Sprout, ORDER, TYLOO.
TURNIEJ:
7 lipca - 17 lipca 2022
Pula nagród: 972 000 $
Drużyn: 16 (8 z Rundy wstępnej + 8 czekających)
FaZe, NaVi, ENCE, cloud9, G2, FURIA, NIP, Liquid
- Dwie grupy po 8 drużyn w każdej, drabinka podwójnej eliminacji
- Top 3 każdej z grup awansuje do play-offów
- Wszystkie mecze Bo3
Zapowiada się ciekawe wydarzenie, turniej wysokiej rangi. Na następny taki turniej będziemy musieli poczekać do października.
To już drugi IEM tego roku (I IEM Katowice 2022). Scena CS'a zmieniła się diametralnie, to cieszy. Mocniejsze mapoole, brak jednnostronności drużyn dominujących, lub tych z rankingu top 5, co za tym idzie? Granie w stronę dogów to dobre wyjście. Na pewno ja widzę kilka drużyn, które mogą namieszać i to bardzo, widzę drużyny, które będą stawiane w roli faworytów spotkań, ale ich gra jest bardzo bard dazo przeciętna. Nie jestem w stanie wskazać lub dać jakąkolwiek predykcje faworyta turnieju. Za wcześnie, na to. Będę starał się być z Wami na bieżąco w tym temacie. To już kolejny turniej na forum pod moją wodzą. Cieszy fakt, że do tematów zagląda co raz więcej użytkowników. Dziękuje.
Oprócz tego tematu to zapraszam do wzięcia udziału w Konkursie na naszym forum.
KONKURS BETCRIS IEM COLOGNE 2022 (link - pojawi się wkrótce)
Turniej rusza za kilka dni, może wymienimy parę zadań odnośnie drużyn, dyspozycji przed rozpoczęciem turnieju.
Załączniki
-
233 KB Wyświetlenia: 1
Ostatnia edycja: