damianmularczyk
Użytkownik
Dla mnie kozak :spokodfhgfh:FB All Stars Team? ????
Dla mnie kozak :spokodfhgfh:FB All Stars Team? ????
Mi też pasuje! Rozwalamy! ????Dla mnie kozak :spokodfhgfh:FB All Stars Team? ????
Jestem za :spokodfhgfh:Mi też pasuje! Rozwalamy! ????Dla mnie kozak :spokodfhgfh:FB All Stars Team? ????
nie nabijaj sobie postow jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia dalnienie gram wiec nie chce sie za bardzo mieszac, ale skoro reprezentujemy polske, gracze sa z polski, forum rowniez polskie to moze tak nazwa druzyny tez by mogla byc po polsku ?!
yyyy....to chyba ty nie masz nic do powiedzenia....nie nabijaj sobie postow jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia dalnienie gram wiec nie chce sie za bardzo mieszac, ale skoro reprezentujemy polske, gracze sa z polski, forum rowniez polskie to moze tak nazwa druzyny tez by mogla byc po polsku ?!
Nie osmieszaj sie!nie nabijaj sobie postow jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia dalnienie gram wiec nie chce sie za bardzo mieszac, ale skoro reprezentujemy polske, gracze sa z polski, forum rowniez polskie to moze tak nazwa druzyny tez by mogla byc po polsku ?!
dokladnie, przeciez trzeba zglosic nasz zwycieski team :jezora:pierwsza piątka zatwierdzona, a reszta? jęsli chcą wstąpić nowe osoby to piszcie, bo widzę ż od numeru 6 do 10, nie są zainteresowani. (jeśli tak to padajcie swoje nicki na i4poker)
1.pasiak - na i4poker pasiakPVC
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
5. milanista7 -milanisto7
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
8.AndrewHawk - andrewkkkk
9.matiz18-dzinos
fisher81 ?
adaxol21 ?
karlos83 ?