>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

i4poker - Team Challenge

Status
Zamknięty.
stachu7 0

stachu7

Użytkownik
1.pasiak - na i4poker pasiakPVC
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
5. milanista7 -milanisto7
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
8.AndrewHawk - andrewkkkk
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildob

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
9.matiz18-dzinos
10.adaxol - adaxol

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildop

A więc jest już cały drugi team ????

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildop

Tylko dlaczego robisz wałki , najpierw jestem proszony o potwierdzenie , gdy potwierdzam to widzę że na liście sobie koleżkę wpisałeś ??

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
pasiak podał trzy nicki ze znakiem zapytania , z tych trzech osób odezwałem sie tylko ja i to ja powinienem być w drużynie , a ta osoba która jest teraz na 10 miejscu wyskoczyła nie wiadomo skąd , widocznie pasiak traktuje forum bukmacherskie jak swój prywatny folwark i uważa ze może tu robic co mu się tylko podoba

befree88 0

befree88

Użytkownik
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildob

nick z i4poker na koncu B a nie P ;-)

dindek 41

dindek

Użytkownik
adaxol co tu ma Legia do rzeczy?? i nie klnij! jestes za Wisla czy kims innym to zachowaj to dla siebie to nie topic co lubisz a co nie;] a 2 sprawa no zachowali sie nie fair..

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
adaxol co tu ma Legia do rzeczy?? i nie klnij! jestes za Wisla czy kims innym to zachowaj to dla siebie to nie topic co lubisz a co nie;] a 2 sprawa no zachowali sie nie fair..
ok , masz racje , poniosło mnie , sorki , ale nie lubie szczeniackich zachowań i wpieprzania sie innych w sprawy ktore ich nie dotyczą i lizanie innym userom pewnej czesci ciała ktora sluzy do innej czynnosci (damianmularczyk lizał pasiakowi)

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
ok , masz racje , poniosło mnie , sorki , ale nie lubie szczeniackich zachowań i wpieprzania sie innych w sprawy ktore ich nie dotyczą i lizanie innym userom pewnej czesci ciała ktora sluzy do innej czynnosci (damianmularczyk lizał pasiakowi)
Jak masz jakiś problem cwniaczku to zapraszam na Priv.A lizać to ty mozesz swoim kolegom o ile takowych posiadasz.Sory za of i słownictwo

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
panowie nie ma o co sie klocic ???? nikt nie powiedzial ze nie mozna trzeciego zespolu wystawic z naszego forum ???? wiec jak dla mnie to adaxol powinienes sprobowac zalozyc nowy zespol, na pewno uzbierasz 10 osob :spokodfhgfh:
pozdro

befree88 0

befree88

Użytkownik
W@llace, już cię wstawiłem, patrzę raczej na staż na forum i przeważnie tym się kieruję, piszcie do mnie na maila wasze nicki tutaj i na i4poker [email protected]
Poczytajcie dokladnie a ppotem mowcie ze ktos postapil nie fair 8)

A ty jak tam ci, adaxol nie unos sie tak przeciez nic sie nie stalo ;-) Nie przejmuj sie dla mnie tez jestes nikim :]

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
W@llace, już cię wstawiłem, patrzę raczej na staż na forum i przeważnie tym się kieruję, piszcie do mnie na maila wasze nicki tutaj i na i4poker [email protected]
Poczytajcie dokladnie a ppotem mowcie ze ktos postapil nie fair 8)

A ty jak tam ci, adaxol nie unos sie tak przeciez nic sie nie stalo ;-) Nie przejmuj sie dla mnie tez jestes nikim :]
Ale ja sie wcale nie przejmuję , bo ja się NICZYM i NIKIM nie przejmuję .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom