Tylko dlaczego robisz wałki , najpierw jestem proszony o potwierdzenie , gdy potwierdzam to widzę że na liście sobie koleżkę wpisałeś ??1.pasiak - na i4poker pasiakPVC
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
5. milanista7 -milanisto7
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
8.AndrewHawk - andrewkkkk
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildop
A więc jest już cały drugi team ????
nick z i4poker na koncu B a nie P ;-)1.pasiak - na i4poker pasiakPVC
2.Ted - Tedd90
3. stachu7 - 19stachu60
4.Yako - Yako19
5. milanista7 -milanisto7
6. w@llace - Wallaceeee
7.shon 19 - shon19
8.AndrewHawk - andrewkkkk
9.matiz18-dzinos
10.befree88-kamildob
A więc jest już cały drugi team ????
Głos będę zabierał kiedy będę chciał od tego jest forum , a ty za kogo się uważasz ? , np. dla mnie jesteś nikimPoprzegladaj troche forum zobacz kto co i jak gra i dopiero potem zabieraj glos. 8)
Dla mnie jest zwykłym palantem a nie szefem bo mogłem grać z innego forum a tak tylko straciłem mój cenny czas i okazał się nieuczciwą osobą i tyle ....pasiak jest tu szefem i on rzadzi :jezora:
Palantem to jesteś ty w tym momencie i bez odbioru teraz nikt z toba nie bedize chciał grać i dobrze ???? Pzdr Pasiak :spokodfhgfh:Dla mnie jest zwykłym palantem a nie szefem bo mogłem grać z innego forum a tak tylko straciłem mój cenny czas i okazał się nieuczciwą osobą i tyle ....pasiak jest tu szefem i on rzadzi :jezora:
ok , masz racje , poniosło mnie , sorki , ale nie lubie szczeniackich zachowań i wpieprzania sie innych w sprawy ktore ich nie dotyczą i lizanie innym userom pewnej czesci ciała ktora sluzy do innej czynnosci (damianmularczyk lizał pasiakowi)adaxol co tu ma Legia do rzeczy?? i nie klnij! jestes za Wisla czy kims innym to zachowaj to dla siebie to nie topic co lubisz a co nie;] a 2 sprawa no zachowali sie nie fair..
Jak masz jakiś problem cwniaczku to zapraszam na Priv.A lizać to ty mozesz swoim kolegom o ile takowych posiadasz.Sory za of i słownictwook , masz racje , poniosło mnie , sorki , ale nie lubie szczeniackich zachowań i wpieprzania sie innych w sprawy ktore ich nie dotyczą i lizanie innym userom pewnej czesci ciała ktora sluzy do innej czynnosci (damianmularczyk lizał pasiakowi)adaxol co tu ma Legia do rzeczy?? i nie klnij! jestes za Wisla czy kims innym to zachowaj to dla siebie to nie topic co lubisz a co nie;] a 2 sprawa no zachowali sie nie fair..
Poczytajcie dokladnie a ppotem mowcie ze ktos postapil nie fair 8)W@llace, już cię wstawiłem, patrzę raczej na staż na forum i przeważnie tym się kieruję, piszcie do mnie na maila wasze nicki tutaj i na i4poker [email protected]
Ale ja sie wcale nie przejmuję , bo ja się NICZYM i NIKIM nie przejmuję .Poczytajcie dokladnie a ppotem mowcie ze ktos postapil nie fair 8)W@llace, już cię wstawiłem, patrzę raczej na staż na forum i przeważnie tym się kieruję, piszcie do mnie na maila wasze nicki tutaj i na i4poker [email protected]
A ty jak tam ci, adaxol nie unos sie tak przeciez nic sie nie stalo ;-) Nie przejmuj sie dla mnie tez jestes nikim :]