>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

I Liga Polska 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

movieplk 442,5K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
12/01/2025 18:00 CET
Resovia Rzeszów (over 77.5) - GKS Tychy
1.85 (STS/Fortuna)/1.82 (ETOTO)
5/10

Resovia pali w tym sezonie pieniędzmi. Zwolniony został trener Kamil Piechucki, który miał bilans 4-6. W jego miejsce przyszedł Wojciech Bychawski, który miał reperować bilans, a ma dotychczas 1-7. Zakontraktowani są zawodnicy za wysoką kasę na standardy I-ligi w postaci Młynarskiego, Koperskiego oraz Mishuli, który mógłby łapać się do ekip z nizin PLK. Myślę, że przy takim składzie w końcu zaczną iść do przodu i nie będą czerwoną latarnią. Mishula poszedł w Rzeszowie w styl Klaya Thompsona i naparza jak szalony za trzy. W Bydgoszczy zrobił 3/21 z gry, ale to jest klasowy gracz na poziom I-ligi i myślę, że dziś już będzie o wiele lepiej. GKS Tychy to ekipa własnej hali i spodziewam się, że Resovia może ten mecz wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3608
S 5,5K

sudo

Użytkownik
12/01/2025 18:00 CET
Resovia Rzeszów (over 77.5) - GKS Tychy
1.85 (STS/Fortuna)/1.82 (ETOTO)
5/10

Resovia pali w tym sezonie pieniędzmi. Zwolniony został trener Kamil Piechucki, który miał bilans 4-6. W jego miejsce przyszedł Wojciech Bychawski, który miał reperować bilans, a ma dotychczas 1-7. Zakontraktowani są zawodnicy za wysoką kasę na standardy I-ligi w postaci Młynarskiego, Koperskiego oraz Mishuli, który mógłby łapać się do ekip z nizin PLK. Myślę, że przy takim składzie w końcu zaczną iść do przodu i nie będą czerwoną latarnią. Mishula poszedł w Rzeszowie w styl Klaya Thompsona i naparza jak szalony za trzy. W Bydgoszczy zrobił 3/21 z gry, ale to jest klasowy gracz na poziom I-ligi i myślę, że dziś już będzie o wiele lepiej. GKS Tychy to ekipa własnej hali i spodziewam się, że Resovia może ten mecz wygrać.
oglądam,jak ktoś by chcial grac w kierunku 1 to odradzam,nie potrafią grać w kosza

Otrzymane punkty reputacji: +448
movieplk 442,5K

movieplk

oglądam,jak ktoś by chcial grac w kierunku 1 to odradzam,nie potrafią grać w kosza
Dlatego wygrali w bardzo łatwym stylu mecz, gdzie kurs na nich oscylował wokół 3.00-2.50.

15/01/2025 19:00 CET
GKS Tychy - Astoria Bydgoszcz (over 79.5)
1.95 (STS/ETOTO)/1.92 (Superbet)/1.90 (Fortuna)
5/10

Astoria ostatnio weszła w świetną formę, a dodatkowo przyspieszyli swoją grę i fragmentami z Resovią i Łańcutem grali bardzo szybko. Jeśli powtórzą takie tempo chociaż w 50% meczu będzie ogromna szansa na over. Tychy mocne u siebie przez swoje specyficzne kosze, ale jednak jestem zdania, że Astoria zagra tutaj lepiej od Polpharmy i Śląska II, które ostatnio tutaj poległy i rzuciły mało punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2148
movieplk 442,5K

movieplk

19/01/2025 15:00 CET
Resovia Rzeszów (over 84.5) - Trefl II Sopot
1.85 (Fortuna)/1.80 (STS/ETOTO)/1.78 (Superbet)
5/10

Resovia weszła na wyższy poziom i po mojemu miejsce w tabeli nie odzwierciedla ich rzeczywistego poziomu, a kursy z Treflem II dosyć na nich wysokie. Trefl II zapewne jak prawie zawsze będzie szarżował i grał szybko, a to otworzy Resovii szansę na jeden z najlepszych meczów ofensywnie w sezonie. W pierwszej rundzie było 97:91 dla Trefla II i dziś spodziewam się podobnej bieganiny i wygranej Resovii.

Ostatnia edycja:
czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
W pierwszej rundzie było 82:92 dla Rzeszowa, akurat pamiętam, bo to była pierwsza porazka rezerw Trefla. Powodzenia!

movieplk 442,5K

movieplk

W pierwszej rundzie było 82:92 dla Rzeszowa, akurat pamiętam, bo to była pierwsza porazka rezerw Trefla. Powodzenia!
Masz rację. Pisałem z głowy i pomylił mi się wynik. 97:91 było w meczu GKS Tychy - Resovia.

25/01/2025 18:00 CET
Politechnika Opole - Kotwica Kołobrzeg (over 81.5)
1.89 (ETOTO)/1.85 (STS/Fortuna)/1.82 (Superbet)
5/10

Opole to najsłabsza ekipa w ostatnich kolejkach. Dostała nawet w czapę od słabiutkiego Radomia, który wrzucił im 83 punktów w Opolu. Kotwica natomiast zagrała chyba ostatnio swój najlepszy mecz ofensywnie w sezonie i było tam wszystko. Celne trójki, szybka gra, rozrzucenie i flow. Wyglądało to świetnie i jeśli zagrają chociaż 60-70% tej gry to powinni wrzucić dziś 82 punkty w Opolu, które jest ostatnio słabe, ale też fatalne w obronie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2282
movieplk 442,5K

movieplk

31/01/2025 19:00 CET
Astoria Bydgoszcz - Krosno over 160.5
1.85 (STS/Superbet)/1.83 (ETOTO)/1.82 (Fuksiarz)1.74 (Fortuna)
5/10

Jakościowy mecz na warunki I-ligowe, gdzie mamy dwie topowe ekipy. Spodziewam się fajnego dla oka spotkania, gdzie linia jest dość nisko, a przez jakość zawodników i celne rzucanie za trzy spodziewam się przerzucenia tej linii.

Ostatnia edycja:
movieplk 442,5K

movieplk

01/02/2025 20:00 CET
Noteć Inowrocław (over 82.5) - HydroTruck Radom
1.90 (STS/ETOTO)/1.88 (Fortuna/ETOTO)

Noteć z bilansem we własnej hali 10-1 i 3-8 na wyjazdach. Jest to typowa drużyna własnej hali, gdzie ma duże wsparcie kibiców. HydroTruck to najsłabsza ekipa I-ligowa, gdzie najwidoczniej nie ma już pieniędzy i nie mieli się kim wzmocnić. W takim składzie osobowym wygląda, że spadną. Najważniejsze też dla zakładu, że powstrzymanie Noteci to powstrzymanie ich PG Jamesa Washinghtona, gdzie Radom dla mnie nie ma na niego dobrego obrońcy i rozgrywający z USA będzie mógł dziś sobie grać jak lubi i zapewne zrobi dobry występ i poprowadzi Noteć do dużej ilości punktów.

Ostatnia edycja:
movieplk 442,5K

movieplk

Dała popalić I-liga w ostatnich dwóch meczach. Noteć z bilansem 10-1 u siebie dostaje w czapę od ostatniego Radomia. Sport w pełnym przekroju.

05/02/2025 18:00 CET
Miasto Szkła Krosno (over 83.5) - GKS Tychy
1.85 (STS)/1.83 (ETOTO)/1.81 (Fortuna)/1.80 (Superbet)
5/10

Krosno ostatnio nie zrobiło overa, ale to zasługa Astorii, która zabetonowała się i przy prowadzeniu grali najwolniejsze akcje świata. Zabili tym Krosno oraz mecz i wynik punktowy. Dziś Krosno zmierzy się z GKS-em Tychy, który jest ekipą własnej hali, a na wyjazdach idzie im słabo. Krosno myślę, że odbije sobie ostatnie dwa spotkania i rzuci tutaj 85 punktów lub więcej.

Ostatnia edycja:
czoker 204,6K

czoker

Użytkownik
Śląsk znowu wzmocniony Boguckim i Kulikowskim z ekstra ... Handi u pl buków gdzie nieubite pewnie warte grania

movieplk 442,5K

movieplk

08/02/2025 20:00 CET
Astoria Bydgoszcz - ŁKS Łódź over 166.5
1.85 (STS)/1.83 (Superbet/Fortuna)/1.82 (ETOTO)/1.81 (Fuksiarz)
5/10

Astoria gra bardzo powoli, ale zarazem tworzy najlepszą ofensywę w lidze. ŁKS poszedł w mega szybkie granie i bardzo otwarte wyniki. Będziemy pewnie tutaj mieli równowagę i mułów (Astoria) kontra szybką ekipę. ŁKS w tym wszystkim jest słaby defensywnie i Astorii powinno się przez to ich udać mocno spunktować. Linia nie jest jakaś wysoka i liczę, że ŁKS zrobi kolejny mecz z wysokim wynikiem punktowym.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +387
movieplk 442,5K

movieplk

09/02/2025 15:00 CET
Resovia Rzeszów - Decka Pelplin over 167.5
1.88 (Superbet)1.86 (Fuksiarz/Fortuna)/1.85 (STS/ETOTO)
5/10

Resovia ma ostatnio bardzo wysokie wyniki. Zarazem wychodzi mega naładowana na te mecze i robi masę fauli odchodząc daleko od norm i ma topowe wskaźniki w faulach robiąc ich ostatnio po 28-30 na mecz. To daje masę rzutów wolnych przeciwnikom, a dodatkowo Decka to topowe tempo I-ligi. Spodziewam się szybkiego tempa dodatkowo wspomaganego rzutami wolnymi. Jeśli trójki będą wpadać na chociaż 30% będzie wg mnie zrobiona linia.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom