>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

I Liga Polska 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

movieplk 430,2K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
12/01/2025 18:00 CET
Resovia Rzeszów (over 77.5) - GKS Tychy
1.85 (STS/Fortuna)/1.82 (ETOTO)
5/10

Resovia pali w tym sezonie pieniędzmi. Zwolniony został trener Kamil Piechucki, który miał bilans 4-6. W jego miejsce przyszedł Wojciech Bychawski, który miał reperować bilans, a ma dotychczas 1-7. Zakontraktowani są zawodnicy za wysoką kasę na standardy I-ligi w postaci Młynarskiego, Koperskiego oraz Mishuli, który mógłby łapać się do ekip z nizin PLK. Myślę, że przy takim składzie w końcu zaczną iść do przodu i nie będą czerwoną latarnią. Mishula poszedł w Rzeszowie w styl Klaya Thompsona i naparza jak szalony za trzy. W Bydgoszczy zrobił 3/21 z gry, ale to jest klasowy gracz na poziom I-ligi i myślę, że dziś już będzie o wiele lepiej. GKS Tychy to ekipa własnej hali i spodziewam się, że Resovia może ten mecz wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3608
S 5,3K

sudo

Użytkownik
12/01/2025 18:00 CET
Resovia Rzeszów (over 77.5) - GKS Tychy
1.85 (STS/Fortuna)/1.82 (ETOTO)
5/10

Resovia pali w tym sezonie pieniędzmi. Zwolniony został trener Kamil Piechucki, który miał bilans 4-6. W jego miejsce przyszedł Wojciech Bychawski, który miał reperować bilans, a ma dotychczas 1-7. Zakontraktowani są zawodnicy za wysoką kasę na standardy I-ligi w postaci Młynarskiego, Koperskiego oraz Mishuli, który mógłby łapać się do ekip z nizin PLK. Myślę, że przy takim składzie w końcu zaczną iść do przodu i nie będą czerwoną latarnią. Mishula poszedł w Rzeszowie w styl Klaya Thompsona i naparza jak szalony za trzy. W Bydgoszczy zrobił 3/21 z gry, ale to jest klasowy gracz na poziom I-ligi i myślę, że dziś już będzie o wiele lepiej. GKS Tychy to ekipa własnej hali i spodziewam się, że Resovia może ten mecz wygrać.
oglądam,jak ktoś by chcial grac w kierunku 1 to odradzam,nie potrafią grać w kosza

Otrzymane punkty reputacji: +448
Do góry Bottom