>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

I Liga - Dyskusje, transfery, informacje [Sezon 2012/2013]

Status
Zamknięty.
V 0

vib

Użytkownik
Witam, czy ktoś mówi po angielsku, proszę możesz powiedzieć mi, czy mogę zobaczyć grę
Miedź Legnica vs Polonia Bytom na żywo strumienia? Widziałem Pomarańczowy wspierać sport
Miedź Legnica, one transmitowane przez internet w gry? ... czy jest to transmitowane w
lokalny kanał TV? Dziękujemy! Miłego dnia! Najlepsze życzenia!

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Witam, czy ktoś mówi po angielsku, proszę możesz powiedzieć mi, czy mogę zobaczyć grę

Miedź Legnica vs Polonia Bytom na żywo strumienia? Widziałem Pomarańczowy wspierać sport

Miedź Legnica, one transmitowane przez internet w gry? ... czy jest to transmitowane w

lokalny kanał TV? Dziękujemy! Miłego dnia! Najlepsze życzenia!
Saturday, 16:00 Orange Sport.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Tomasz Kafarski, były piłkarz i trener Lechii Gdańsk, ma jutro podpisać kontrakt z Flotą i zostać nowym szkoleniowcem świnoujskiego I-ligowca. Zastąpi na tym stanowisku Dominika Nowaka. - Wszystkie szczegóły z trenerem Kafarskim już omówiliśmy - poinformował dyrektor Floty, Jarosław Dunajko.
Kafarski ma 38 lat. Już w wieku 26 lat został pierwszym trenerem Kaszubii Kościerzyna, której jest wychowankiem. Pierwszym trenerem Lechii Gdańsk był przez 2,5 roku - od kwietnia 2009 roku do listopada 2011 roku.
Drugim szkoleniowcem Floty został Jacek Paszulewicz - także były piłkarz Lechii, ale także obrońca m.in. Widzewa Łódź, Wisły Kraków, ŁKS Łódź, Śląska Wrocław i Górnika Zabrze (z Wisłą i Polonią wywalczył mistrzostwo Polski).
Zarząd klubu podziękował też za pracę trenerowi Nowakowi. - Chciałbym jako trener podziękować wszystkim, kibicom i władzom klubu, w szczególny sposób - mówił Nowak. Klub przychylił się do wniosku trenera i kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron.
Trener Nowak zostawił Flotę na drugim miejscu w tabeli - premiowanym awansem do ekstraklasy. Pod jego wodzą świnoujski zespół wywalczył awans do historycznego ćwierćfinału Pucharu Polski. Życzymy powodzenia w nowym miejscu pracy.
http://www.mksflota.swinoujscie.pl

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Czesław Palik zastąpił Krzysztofa Łętochę na stanowisku trenera Okocimskiego KS-u Brzesko. 64-letni szkoleniowiec prowadził już w przeszłości małopolski klub (10 grudnia 2007 - 9 września 2008).
- W poniedziałek odbędę rozmowę z Krzysztofem Łętochą, który ciągle ma z nami ważny kontrakt. Najprawdopodobniej zajmie się on szkoleniem grup młodzieżowych Okocimskiego - powiedział p. o. prezesa Roman Pawełek.
Z klubu odchodzi trener przygotowania fizycznego Kordian Wójs.
http://www.90minut.pl/news/209/news2090858-Czeslaw-Palik-nowym-trenerem-Okocimskiego-KS-u.html

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik

Termalice zostały mecze z Bogdanką u siebie, Kolejarzem na wyjeździe,
Zawisza oraz Olimpią u siebie oraz Flotą w Świnoujściu.
Cracovia ma u siebie mecz z Flotą, Polonią Bytom , GKSem Tychy oraz wyjazdy do Legnicy oraz Nowego Sącza.
Flota zagra z Sandecją, Kolejarzem i Termalicą u siebie, wyjazdy z Zawiszą, Cracovią i Bodganką.
Zawisza u siebie zagra z Kolejarzem, Olimpią i Flotą, wyjazdy ma z Termalicą i Polonią Bytom.
Teoretycznie najlepszy terminarz ma Cracovia z Flotą ma mecz u siebie pozostałe z drużynami,
które nie są w formie tj. Miedzią, GKS Tychy oraz Sandecją.
Termalica ma trzy mecze u siebie, ale ciężkie, wiem, że Bogdanka i Olimpia na wyjazdach nie są mocne,
ale Bogdanka w tym sezonie musi wygrac w końcu i pewnie to będzie miało miejsce w Niecieczy.
Wyjazd z Flotą i Kolejarzem, który u siebie ma dobry bilans i z Termalicą u siebie przegrał tylko raz,
resztę spotkań wygrał.
Zawisza u siebie trzy mecz i tylko ciężki mecz wyjazdowy z Termalicą.
Flota ma trzy ciężkie wyjazdy.
Cracovia ma najłatwiej z całej czwórki, pozostała trójka ma bez sobą bezpośrednie mecze.
Ja mam awans Termalici i Cracovii.
http://screenshooter.net/0313358/hdssotb
http://oi45.tinypic.com/111nymo.jpg

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
a ble ble ble a le ble ble m lalala siała baba mak
najłatwiejszy terminarz to ma ŁKS, a prawda jest taka że Flota i Nieciecza nie chcą awansu i każdy wie że awansują Zawisza z Cracovią, było oglądać mecz, to byś zobaczył tą zaciętą walkę Niecieczy do ostatniej sekundy o gola na wyrównanie, te bezsensowne faule obok pola karnego Cracovi w 91 minucie, kiedy można było zabrać piłkę i próbować strzelić na 2-2 to gość z Niecieczy popycha piłkarza Cracovi jak ten nie ma nawet przy sobie piłki haha ???? Jak trzeba być ślepym żeby tego nie dostrzec, że Nieciecza odpuszcza Ekstraklasę ?

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Nie wiem czy oglądałeś mecz, ale to Termalica grała lepiej, miała sporo okazji bramkowych w 1 połowie,
trzy setki poza golem.
Ponadto, Cracovii bardzo pomógł sędzia, nie dał karnego za rękę,
odgwizdał dwa faule, których nie było, Drozdowicz wychodził sam na sam w pierwszej sytuacji,
w drugiej Rybski podał na 10-12m i też okazja na gola była w końcówce.
Trzeba byc ślepym by tego nie widzieć :cool:, że żadnego odpuszczania nie ma.
Nie awansują trudno, oby Cracovia albo Termalica awansowała i swoje zarobię.
Najlepsze jest to, że prawie &quot;każdy&quot; wie (wg ich toku myślenia), że nie chcą awansować
a nie zagra awansu czy to Zawiszy i Cracovii, jak trzeba zagrać to się boją,
a tak później piszą a nie mówiłem ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Na posiedzeniu Komisji w dniach 4-5 czerwca 2013 roku Komisja ds. Licencji Klubowych rozpatrzyła wnioski licencyjne dotyczące sezonu 2013/14 klubów I ligi starających się o licencję na grę w Ekstraklasie, wnioski klubów I ligi starających się o licencję na grę w I lidze oraz klubów II ligi starających się o licencję na grę w II lidze.
W wyniku analizy złożonych wniosków komisja postanowiła:
Przyznać licencję na grę w Ekstraklasie Cracovii z nadzorem infrastrukturalnym, dotyczącym zapewnienia odpowiedniego obszaru pola gry.
Odmówić wydania licencji na grę w Ekstraklasie:
Zawiszy Bydgoszcz ze względu na naruszenie wymogów F01 i F06, to jest niezłożenie zbadanego przez biegłego rewidenta sprawozdania finansowego oraz Przyszłych Informacji Finansowych,
Termalice Bruk-Bet Nieciecza ze względu na naruszenie wymogów I01, czyli obowiązku posiadania stadionu spełniającego wymogi Ekstraklasy, F01, czyli obowiązku złożenia sprawozdania finansowego rzetelnie przedstawiającego sytuację finansową klubu, F06, czyli obowiązku złożenia Przyszłych Informacji Finansowych, P03, czyli obowiązku udokumentowania kwalifikacji dyrektora finansowego oraz wymogu z art. 4.2.1.1 i 4.2.3.1 Podręcznika Licencyjnego, czyli wymogu, aby o licencję ubiegał się klub zorganizowany w formie spółki akcyjnej,
Flocie Świnoujście ze względu na naruszenie wymogów I01, czyli obowiązku posiadania stadionu spełniającego wymogi Ekstraklasy, F01, czyli obowiązku złożenia zbadanego przez biegłego rewidenta sprawozdania finansowego, F06, czyli obowiązku złożenia Przyszłych Informacji Finansowych, S01, czyli obowiązku złożenia kompletnego programu szkolenia młodzieży oraz wymogu z art. 4.2.1.1 i 4.2.3.1 Podręcznika Licencyjnego, czyli wymogu, aby o licencje ubiegał się klub zorganizowany w formie spółki akcyjnej.
Przyznać licencję na grę w I lidze:
Arce Gdynia, Bogdance Łęczna, Cracovii, Dolcanowi Ząbki, Flocie Świnoujście, Kolejarzowi Stróże, Miedzi Legnica, Olimpii Grudziądz, Stomilowi Olsztyn, Sandecji Nowy Sącz, Termalice Bruk-Bet Nieciecza, GKS-owi Tychy.
Odmówić wydania licencji na grę w I lidze:
Zawiszy Bydgoszcz ze względu na naruszenie wymogu F01 to jest niezłożenie zbadanego przez biegłego rewidenta sprawozdania finansowego,
GKS-owi Katowice ze względu na naruszenie wymogu F04, czyli zakazu posiadania przeterminowanych zobowiązań finansowych w stosunku do ZUS i Urzędu Skarbowego,
Warcie Poznań ze względu na naruszenie wymogów F01 to jest niezłożenie sprawozdania finansowego oraz F03 i F04, czyli zakazu posiadania przeterminowanych zobowiązań finansowych w stosunku do piłkarzy, ZUS i Urzędu Skarbowego oraz ze względu na nie wniesienie opłaty licencyjnej,
Okocimskiemu KS-owi Brzesko ze względu na naruszenie wymogu I01, czyli obowiązku posiadania stadionu o pojemności co najmniej 2000 miejsc, w tym 500 zadaszonych,
Polonii Bytom ze względu na naruszenie wymogów F01 to jest niezłożenie zbadanego przez biegłego rewidenta sprawozdania finansowego oraz F03 i F04, czyli zakazu posiadania przeterminowanych zobowiązań finansowych w stosunku do piłkarzy, ZUS i Urzędu Skarbowego oraz ze względu na nie wniesienie opłaty licencyjnej.

chinasky 341

chinasky

Użytkownik
Departament Rozgrywek Krajowych PZPN przyznał walkowera dla drużyny Miedzi Legnica po meczu z Wartą Poznań - decyzja ta była umotywowana występem nieuprawnionego zawodnika, Igora Jurgi.
Decyzja PZPN powoduje, że chcąc zakończyć sezon na 15 lokacie w rozgrywkach, warciarze muszą pokonać zespół Okocimskiego Brzesko w najbliższą sobotę.
źródło: wartapoznansa.pl

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Będę pierwszy w kolejce po książkę któregoś z obecnych piłkarzy Niecieczy pt &quot; Jak parę lat temu odpuściliśmy Ekstraklasę &quot;.

J 31

janek1509

Użytkownik
Panowie powiem tak
Zawisza jest zadowolony
Cracovia jest zadowolona
Termalica jest zadowolona
Flota jest zadowolona
I ja też jestem zadowolony ????
Dobra uciekam rozpalać grilla bo jest za co.Niech żyje Polska piłka ????

hakan 256

hakan

Użytkownik
Ciekaw jestem opinii, tych, którzy uważali, że spiskowcy mają zbyt bujnią wyobraźnię i nie ma mowy o odpuszczaniu. Nie podjudzam, tylko jestem ciekaw.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Z bukmacherskiego punktu widzenia szło bardzo dobrze dzisiaj zarobić, kto miał trochę oleju w głowie. Jestem takiego samego zdania jak Hakan, nie takie wałki u Nas były i będą. I nic mnie nie zdziwi.I skończyło się tak jak miało być i wszystko się zgadza. Jedno mnie zastanawia, czy Ci komentatorzy, którzy się tak na orange podniecają, serio myślą, że to wszystko jest fair ? Nieciecza pokazała jak przy wyniku 2:1 gra drużyna, która chce walczyć o ekstraklasę ;) Ja bym na takie widowiska nie wyłożył złamanej złotówki.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Termalica nie awansowała i szkoda.
Sporo osób pisało o tych, że nie chcą awansować, ale ja nie widzę jakoś żadnego typu.
Po meczu to i ja DW 4-1 mogę napisać, że grałem.

H 187

h778

Użytkownik
&quot;Ależ my mamy spaczone korupcją umysły. Moim zdaniem Nieciecza chciała awansować, tylko się zesrała. Gdyby nie gol Wróbla, byłaby w lidze.&quot;
K. Stanowski

J 31

janek1509

Użytkownik
H778 ale kto mówi a korupcji oni po prostu odpuścili nikt im za to nie zapłaci.Po prostu dobrze im w pierwszej lidze i tyle.Jakby chcieli awansować to co najmniej na trzy kolejki przed końcem by zapewnili sobie awans.Ostatnie trzy mecze ewidentnie odpuszczone.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Termalica nie awansowała i szkoda.
Sporo osób pisało o tych, że nie chcą awansować, ale ja nie widzę jakoś żadnego typu.
Po meczu to i ja DW 4-1 mogę napisać, że grałem.
Nie każdy jest tu po to żeby pisać jakieś analizy lub wklejać screeny z tego co zagrał, większość woli zatrzymać to dla siebie ????

H 187

h778

Użytkownik
H778 ale kto mówi a korupcji oni po prostu odpuścili nikt im za to nie zapłaci.Po prostu dobrze im w pierwszej lidze i tyle.Jakby chcieli awansować to co najmniej na trzy kolejki przed końcem by zapewnili sobie awans.Ostatnie trzy mecze ewidentnie odpuszczone.
Masz rację, wszystko było zaplanowane - w szczególności bramka Wróbla. Trochę współczuję ludziom, którzy wszędzie węszą spisek. Nie wiem, jak jeszcze możecie oglądać piłkę nożną. Ja bym nie mógł.
No cóż - trzeba podsumować. Ciekawy sezon w I lidze, choć piłkarsko bardzo słaby. Niestety nie wydaje mi się, żeby w przyszłym coś się zmieniło. A szkoda.

J 31

janek1509

Użytkownik
Co ty się tak na tego Wróbla uparłeś.To że akurat on strzelił to czysty przypadek mógł go strzelić ktokolwiek nawet samobój był możliwy.Chodzi mi o to że od zakończenia meczu w Krakowie oni grali jeszcze jakieś 7 min jest to sporo czasu a wynik na pewno znali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom