mobilny
Użytkownik
a, i nie nazywajcie Niecieczy frajerem, frajerami to są kluby z " wielkich miast " które dostawały lanie od wsi którą zamieszkuje 600 mieszkańców i niekiedy na mecze chodziło więcej osób niż na mecze w miastach, więc jak ktoś jest tu frajerem to są to Pogoń, Piast, Zawisza, Arka itd, etc bo takie rzeczy w normalnym świecie się nie dzieją żeby wieś lała miasto, no może jedynie w Bułgarii ????
Poza tym dodam jeszcze że właściciel Niecieczy to lokalny patryjota i z tego co o nim słyszałem jakoś nie widzi mi się żadne fuzje ani sprzedawanie licencji, ot co po prostu będziemy mieli przez parę lat Nieciecze w I lidze i każdemu to wystarczy i kibice zadowoleni i właściciel a i piłkarze pewnie też, pokopią sobie bez stresu, wypłatę solidną na czas dostaną, żyć nie umierać ????
Poza tym dodam jeszcze że właściciel Niecieczy to lokalny patryjota i z tego co o nim słyszałem jakoś nie widzi mi się żadne fuzje ani sprzedawanie licencji, ot co po prostu będziemy mieli przez parę lat Nieciecze w I lidze i każdemu to wystarczy i kibice zadowoleni i właściciel a i piłkarze pewnie też, pokopią sobie bez stresu, wypłatę solidną na czas dostaną, żyć nie umierać ????