ktos pisał ze wypłata na MB to jest to samo pewnie co 24sports czy jakos tak :zoltakartka:nie wiem gdzie znalazłeś to MB, bo ja widzę tylko 2 możliwości wypłaty i MB tam nie ma, według mnie nie warto zawracać sobie głowy tym bukiem:-D
ktos pisał ze wypłata na MB to jest to samo pewnie co 24sports czy jakos tak :zoltakartka:nie wiem gdzie znalazłeś to MB, bo ja widzę tylko 2 możliwości wypłaty i MB tam nie ma, według mnie nie warto zawracać sobie głowy tym bukiem:-D
mi też wyskakiwały błędy ale kursy były zmienione na decimal, ale po paru chwilach kursy znowu zmieniły się na amerykańskie i tak już postawiłem:kwasny4565:z tego co czytałem to masz rację, są jakieś 2 metody wypłat, chyba na jakieś konta i na coś w stylu mb... u was też sypie błędami stronka jak wybieracie wyświetlanie kursów z amerykańskich na nasze ?
tam pisze że za godzinę kaska zostanie dodana !Your $20.00 free Play will be credited in your account in the next hour during office hours 10AM ET to 11PM ET, so you may start testing our service.
o co kaman???????????????? dostalem to o 11 i czekam juz troszke i nic, mysle, ze moze chodzi o to, ze dostane kase ale w tygodniu jak pracuja yrzedy czyli w poniedzialek? ale jakim cudem inni dostli dzisd??
czyli jesli celtic wygra z zakladu bedziesz mial 17.01$ 10$wklad+7.01$wygranaNo dobra obrót 8 razy ale po jakim kursie?
Możecie mi wytłumaczyć jak oni liczą wygranę?
Postawiłem 10 $ na Celtic, wygrana wyniosła ... 7.01$