Nie zgodzę się z tym iż statystyki niewiele pomogą, gdyż jak dobrze popatrzysz są drużyny które mają tendencje do pewnych wyników. Przykład pierwszy z brzegu Podbeskidzie na 12 meczy u siebie 5 razy X/X i 3 razy X/1... Zawisza na 11 meczy na wyjeździe 5 razy X/X i 3 razy X/1. Chyba jednak takie statystyki nie są bez znaczenia, czyż nie ?? ????
skoro weszłeś na Zawisze
ostanie pięć meczy u siebie
2/X
1/1
1/1
X/1
2/1
....a dzisiaj z Lechią 2/2 ...i o tym mówię..mając na myśli statystyki..
Wiem że pisałeś o meczach wyjazdowych Zawiszy, a ja podałem przykład z meczów u siebie...
Zobaczymy czy w następnej kolejce statystyki okażą się pomocne
bo Zawisza będzie grał w Lubinie i według statystyk z ostatnich pięciu (bo więcej niema sensu)meczów
Zawisza na wyjeździe:
X/2
X/X
X/X
X/X
X/1
Czyli według statystyk remis do przerwy pewny:grin:,że nie wspomnę o wielce prawdopodobnym X/1....bo gospodarze zawsze mają łatwiej ,a pewnie będzie 1/1....
To tylko test to specjalnie dla ciebie jak mi nie umknie ten mecz to go wstawię,na chwilę obecną według kursów to X/1 z kursem @5,50 X/X @4,50
P.S
Nie zrozum nie źle,nie mam nic przeciwko statystykom ale że ktoś na 12 meczy osiągnął 5 razy X/X to nic dla mnie nie znaczy,bo następne x ..meczy może być X/1...
A co do statystyk...czyż nie są bez znaczenia pytasz?
Uważam że są bez znaczenia,w temacie w którym poległem "przeciw faworytom" w ostatnich czterech typach kierowałem się tylko statystykami i wahaniami kursów i skończyłem jak skończyłem...