S
9
slebek-111539
Użytkownik
Wpłacam 26euro gram zakład za 25euro i drugi za 1 euro, wysyłam maila i dostaję dwa darmowe zakłady pierwszy 25euro drugi 10?
Tak, pierwszy freebet dostajesz automatycznie, drugi (nasz) po wysłaniu maila.Wpłacam 26euro gram zakład za 25euro i drugi za 1 euro, wysyłam maila i dostaję dwa darmowe zakłady pierwszy 25euro drugi 10?
Dokładnie.czyli prościej mówiąc stawka darmowego zakładu nie wlicza się do naszej wygranej ?
Nie, nie można rozbijać darmowych zakładów.wiem, ze glupie pytanie, ale moga to byc 2 zakłady za 17,5euro (25euro +10 euro=35eurofreebet) ?
kurcze, bo wlasnie postawiłem dwa takie zakłady za 17,5 euro , rozumiem ze straciles freebet (jeden wygrałem, a drugi wlasnie przegrałem)?Nie, nie można rozbijać darmowych zakładów.
Dostajesz freebet na 25e i taką stawkę stawiasz.
Nie wiem dokładnie o co Ci chodziło.kurcze, bo wlasnie postawiłem dwa takie zakłady za 17,5 euro , rozumiem ze straciles freebet (jeden wygrałem, a drugi wlasnie przegrałem)?
Spróbuj na innej przeglądarce.Nie ma linku.
Oficjalnie na początku maja. Może uda mi się załatwić freebety przed weekendem.Jaki czas oczekiwania na tego freebeta od Was? Pozdrawiam
Marcinie, otoz wpłaciłem 35 euro, postawiłem dwa zakłady po 17,5 euro.Nie wiem dokładnie o co Ci chodziło.
Jeśli Twój pierwszy zakład w WilliamHill był za 17,5 euro to otrzymasz freebet w wysokości 17,5 euro oraz dodatkowy 10 euro.
Tak, wszystko jest w porządku, jeśli się w WilliamHill zarejestrowała się z promocyjnego linku.Wszystko będzie w porządku? Kwalifikuje się?