A jednak dzisiaj Phil mnie nie zawiódł.Jednak będzie ciężko. Jak cały zespół oddaje przez 33 minuty 7 strzałów to coś jest bie tak.
Słuszny kierunek, bo wyspiarze w drugiej tercji łapia kontakt i gra wyglada dobrze.Nie wierzę własnym oczom. Dopóki nie padł pierwszy gol byłem pewien że Islanders zaraz wyjdą na prowadzenie. Nie wiem jak Isles mogli dopuścić do takiej sytuacji w I tercji. Druga bramka zbiła zespół z pantałyku i musiała zadziałać na Varlamova, bo zaraz puścił trzecią. Isles prezentują się mimo to nieźle i są w stanie odrobić straty w trzeciej tercji.
Isles +2.0 @2,04 Unibet
Wiedziałem że nagła zmiana bramkarza się źle skończyć. Co im strzeliło do głowy, żeby Bishopa wystawiać? Chyba byli zdania, że jak jest 3:1 w serii to już awans mają pewny i sobie poeksperymentują.Colorado pozamiatalo z w 1T
Czemu prawie za każdym razem piszesz w osobnym dziale NHL że w meczu będzie mało bramek pomiędzy tymi drużynami. Przecież wprowadzasz w błąd potencjalnych typujących. Tutaj jak na dłoni widać że obydwie drużyny guzik obchodzi obrona w meczu. Nie wszystkie drużyny grające w playoff się bronią.Wiedziałem że nagła zmiana bramkarza się źle skończyć. Co im strzeliło do głowy, żeby Bishopa wystawiać? Chyba byli zdania, że jak jest 3:1 w serii to już awans mają pewny i sobie poeksperymentują.
Gdzie napisałem, że będzie mało bramek w meczu, bo nie mogę znaleźć nic takiego w ostatnich postach? Możesz podrzucić jakieś linki?Czemu prawie za każdym razem piszesz w osobnym dziale NHL że w meczu będzie mało bramek pomiędzy tymi drużynami. Przecież wprowadzasz w błąd potencjalnych typujących. Tutaj jak na dłoni widać że obydwie drużyny guzik obchodzi obrona w meczu. Nie wszystkie drużyny grające w playoff się bronią.