Oulu nic nie musi teraz. Wchodzę w okres przygotowania do PO bo ruszą z P1 i teraz forma będzie falowac. Mają pake i jak beda chcieli pokazać moc to to zrobia. Reszta musi walczyc bo między trzecim a dziewiątym miejscem jest tylko 9 pkt różnicy i lepiej uniknąć prePO.Karpat Oulu kiedykolwiek dostał takie baty jak dzisiaj ? aż niemozliwe że tyle dostali ..
Czasem i najlepszym trafi sie taki mecz ze nic nie idzie a rywal ma dzien konia, ( np mecz CSKA-Astana, gdzie dominator KHL dostał 5 bramek ale było widac ze i Sorokin spowolnione interwencje i nogi nie niosły wojskowych) Karpat jak mówiłem juz przygotowuje sie do PO i tu mogło byc podobnie(nie widziałem meczu wiec sie nie mądrze) ale do PO juz kilkanascie meczy. Ja póki co rzadko grałem przeciwko Oulu( najczesciej po LM) bo tam maja taki potencjał, ze w wiekszosci meczy jak chcieli to nie było co zbierac po rywalach. Teraz z pewnościa nie wyniki będą najważniejsze. I jak ktos akyrat trafi okres słabosci i braku świezosci to mu wejdzie. Ale forma ma byc na PO bo sa zamiary obrony tytułu ????Rozumiem,ale jednak potrafili ostatnimi czasy wygrywać mimo luzu od dłuższego czasu ???? a tu dostać 8 do 1 ..
Nie powiedziałbym ze olali. Ostatnio poprostu ich obrona to jest dramat. Dobrze ze atak nadrabia. Jest 3:4 wiec są w grze jeszcze ale to już ostatni raz gram na.nich.Czekamy na 3 tercjwChyba jednak Skoda olała temat dziś
No i miałeś nosa ze odpusciles. Ja tez miałem odpuścić Pilzno po ostatnich mekach ale ... no właśnie ale tego nie zrobiłemWiadomo, że jeszcze są w grze i mogą to ogarnąć, ale żeby takie męki z tak marną ekipą. Ja odpuściłem i Pilzno i Kometę bo kursy bardzo niskie a to się często okazuje zdradliwe. Ja dziś w kierunku Rygi RT i handi.