No to trochę nie ładnie się zachowali.Obrońcy Philip Larsen, Evgeny Biryukov, Alexey Semyonov, napastnicy Ilya Baranov, Vladislav Kartaev i Danil Alalykin, nie zagrają bo w wynikach badań nie mieli wystarczającej ilości przeciwciał.
Nikt nie poinformował kierownictwa Ufy wcześniej o takich wymogach
No bardzo bo skład Ufy z krótka ławką, ale pewnie się zepnąNo to trochę nie ładnie się zachowali.
powodzenia, tak off top, gra Twój klub z avataru w 1/8 Azjatyckiej Lidze Mistrzów i nie oglądasz?No dobrze, przenieśmy się tym razem do VHL (chyba w moim przypadku po raz pierwszy na tym forum )
Yermak - Lada
Lada dnb @1.76
(Przy stanie 1-1)
Przyznam, że miła odmiana, bo na ogół oglądam tylko NHL i KHL, a to jednak poziom inny. Zobaczymy o 11:30 odpalam Sybir - Loko. Prematch skłaniam się jednak w kierunku gospodarzy z podpórkami, ale zaczekam Live
*Edit*
ehhh, atakowali, atakowali i dostali w czajnik na 1-2
oglądałem kilka meczy tego AFC i nie mam nerwów. Bardzo lubię i oglądam chińską ligę (moje top 1 z nożnej) oraz Australię 1 i Japonię 1. Ale jak te drużyny zaczynaja grać między sobą to już zaczyna się robić nieprzewidywalne bagno także mimo, że bardzo lubię Guoan i życzę im jak najlepiej, to występów w AFC oglądać już raczej nie będępowodzenia, tak off top, gra Twój klub z avataru w 1/8 Azjatyckiej Lidze Mistrzów i nie oglądasz?
Narazie sie nie zanosi, kierownictwo planuje go zostawic przynajmniej na po przerwie swiatecznej a sami zawodnicy wygladali lpeiej juz w meczu z kazaniem, wg musza sie dogadac bo to nie pierwszy i nie oststni kanadyjski trener , który bazuje na solidnym przygotowaniu fizycznym ale musi tez poznac zaowdnikow i realia KHL. Hartley to rozumial Keenan tez , Peters musi wg mnie isc na kompromis bo głosu zawodnikow tez musi słuchac i brac pod uwageWiadomo coś, czy na dniach zostanie zwolniony Peters? Chyba innej możliwości nie ma i ciekawy jestem czy stanie się to przed meczem w Bałaszycha, obserwując wczorajsze widowisko w Kazaniu, ciężko się to oglądało w wykonaniu Avto.. jeżeli tak to kto na jego miejsce?