Trzeciej tercji Avto - Bars nie oglądałem. Co do dwóch pierwszych to Avto wcale nie wyglądało jakby byli w jakims wielkim kryzysie. Makarov wybronił kilka trudnych strzałów, dwa czy trzy razy wygrał sytuację sam na sam z zawodnikiem Kazania. Zdecydowanie ranga spotkania go nie przerosła tak jak myslałem wcześniej. Mieli sporo okazji (w dużej mierze za sprawą Kazania) no i kilka wykorzystali. Kazań starał się kontrolować grę. Bardzo mądrze w obronie, zawodnicy zanjdowali się tam gdzie powinni przy atakach Avto. Jedynie te bezsensowne zagrania które dawały gospodarzom przewagę muszą wyeliminować... Wyróżnił bym zawodników: Zaripov, Azevedo i Podyapolskiego, a u Avto mobilista jak dla mnie najlepszy mecz zagrał Makarov.
// A Ty mark1973 jak możesz - napisz wrażenie z tego co oglądałeś. Przyda się w przyszłym typowaniu ????
Traktora ogladałem od koncówki 1 tercji, sprytnym strzałem popisał sie Bailen i zasłuzenie wygrali ja gospodarze, w drugiej tercji kontrolowany mecz i bramka Stoa, gdy zanosiło sie na trzecią, głupi faul Petrova, i tutaj dramat, ustawiony celownik Holma, I Calofa, gospodarze jakoś nie mogli sobie poradzić z obcokrajowcami , mało agresi było w obronie, zrobiło 2-3 ale traktorzsci nie poddali sie . Trzecia tercja to nawałnica , niestety w polowie tercji urwał sie Calof i sam na sam pokonał sprytnym strzałem Demczenke , pozniej bramka kontktowa, ale nie wykorzystane dwie przewagi, szczeglnie ta na dwie min przed koncem bo mieli przewage 6-4, i tu mogli strzelic a lob na sekunde pred koncem załatwił sprawe.W Torpedzie super zagrał Galimov bo obrona czasem sie gubiła, wyrózniali sie obcokrajowcy, którzy odwalili kawał dobrej roboty , bo byli skuteczni, W traktorze troch zabrakło Thomasa, był aktywny ale nic nie wpadło, strzelcy bramek swoje zrobili, Demczenko tez mógł chyba wiecej zrobić, to tak na chłodno. Bardziej podobaał mi sie Traktor mimo wszystko i ich nasteny mecz moze sie skonczyc wygraną
Pozniej skrobne cos co grały Wilki