>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Hit sezonu: Manchester City - Manchester United (Etihad Stadium) 30.04.2012

Status
Zamknięty.
G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ale ja wiem. Park to taki walczak, Ferguson wstawił go do składu by miał kto biegać za rywalem i odbierać piłki, kilka razy Park to pokazał wczoraj i świetnie wrócił i na wślizgu wygarnął piłkę. Początek meczu United mieli dobry, ale potem już z każda min coraz gorzej... Byl to słaby mecz w ich wykonaniu. Zero strzałów, zero groźnych akcji niestety. Ale jeszcze tytuł może trafić na Old Trafford.
Liczę na Sroki! ;)
Zobacz kiedy on ostatni raz grał ... ja bym go zmienił po 30min i podziekował z miejsca za grę dla MU jutro zdaj ubrania i szukaj nowego klubu ???? Od początku grali w 10 Park nic nie wniósł no i nie miał prawa wnieść nawet bez gry częstej . Giggsa na skrzydło ustawić to samobójstwo wyglądało to czasami tak Scholes przy piłce a na lewej flance ... Evra i nic więcej .
Skoro gramy na jednego napastnika to rzeczą oczywistą jest gra na dwóch dobrych skrzydlowych zacząłbym Young - Nani a trójka w pomocy .
No cóż trzeba wierzyć w Sroki BA - CISSE ????

raiders 164

raiders

Użytkownik
To i ja pozwolę sobie skomentować wczorajsze derby .
MC świetny mecz zdominowali rywala na każdej pozycji , mieli sporo okazji w pierwszej połowie powinni prowadzić 2-0 ale ta ich skuteczność .Wyszli po zwycięstwo ,pewni siebie co pokazali przez 90 minut spotkania .
MU ... co tu powiedzieć takich bezradnych diabłów nie widziałem dawno ost raz chyba w finale LM z Barceloną . MU nie pokazało nic kompletnie ,nawet ciężko doszukać się jakiś pozytywnych akcentów w ich wykonaniu . pograli coś 15-20 min w pierwszej połowie i obrona Częstochowy ???? , Ferguson zgred nie wiem na co liczył ze City da im strzelić ,ze sędzia wapno im sprezentuje ? , kolejna piękna symulka jego graczy w polu karnym ?
MU nie potrafiło wymienić 5 podań między sobą ,nie mówiąc już o jakieś solidnej ,groźnej zaczepnej akcji co by dała szanse na czysty strzał.
Nie wiem co w składzie emeryci Giggs ,Schols ? nie mówiąc już o Parku . żaden nic nie pokazał ... żeby Ronney wracał się pod własną 16 po piłkę ???? .
Ferguson pora odejść bo ośmieszasz się coraz bardziej . Jak można było wystawić taki drewniany skład na tak ważny mecz.... jak można było dokonać 1 zmiany dopiero (chyab w 70 minucie) .2 połowę od początku powinien grać Valencja a nie ost 10 min .
De Gea kolejna kompromitacja Fergusona ... gość się nadaje do PL jak nasz Rasiak . Facet zero wyczucia ,zero wyskoku przy dośrodkowaniach MC był jak dziecko we mgle interwencje na zasadzie uda się lub nie ???? . Stracony gol obciąża częściowo jego konto .
Dużo by tu jeszcze można napisać o beznadziejnej postawie MU.
Cieszy wygrana MC życzę i majstra zrobili duży krok . MU potrzebuje rewolucji w składzie na pewno trzeba się pozbyć emerytów Gigss ,Schols ,Park ich czas miną dawno. Ale zeby on odeszli musi odejść Ferguson zgred ???? .
I nie ma co tu liczyć ze sroki urwą punkty MC bo tak się nie stanie ,prędzej się spodziewam ze MU znowu pogubi pts w głupi sposób jak to mają w zwyczaju .Ich minimalistyczny styl gry na 1-0 ???? nawet z ogórkami i bez sędziego przychylnego sędziego czesto ciężko o to ????
Nie ukrywam ze jestem bardzo zszokowany (wręcz zszokowany ) postawą MU w derbach .. taki ważny mecz i żeby gola nie strzelić ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Napinka musi być co nie? Poza tym naucz się pisać nazwiska piłkarzy bo przy każdym prawie popełniłeś błąd... No i to nazwanie &quot;zgredem&quot; Fergusona. Człowieku co Ty piszesz ? Słońce przygrzało czy aż tak zapatrzony w Bundesligę jesteś ?
Nie wiem co w składzie emeryci Giggs ,Schols ? nie mówiąc już o Parku . żaden nic nie pokazał ... żeby Ronney wracał się pod własną 16 po piłkę .
No to będziesz żył w niewiedzy dalej. Scholes i Giggs mieli dać spokój. A Park tak jak wcześniej pisalem miał walczyć i wracać się do tyłu, i tak też robił, ale skoro patrzysz tylko pod kątem tego jak gra układa się w ofensywie a nie w desturkcji to potem piszesz, że Park nic nie pokazał. Obejrzyj sobie dogłębnie i jest kilka akcji gdzie Park pierwszy startuje do pressingu, a nawet wraca za Yaya Toure przez całe boisko na sprincie i wybija mu piłkę na wślizgu.
A Rooney wraca się często pod własne pole karne więc widać jak znasz realia Premiership...
Ferguson pora odejść bo ośmieszasz się coraz bardziej . Jak można było wystawić taki drewniany skład na tak ważny mecz.... jak można było dokonać 1 zmiany dopiero (chyab w 70 minucie) .2 połowę od początku powinien grać Valencja a nie ost 10 min .
1 zmiana była w 55min i wszedł Welbeck za Parka.
A ośmieszasz się, ale Ty..
De Gea kolejna kompromitacja Fergusona ... gość się nadaje do PL jak nasz Rasiak . Facet zero wyczucia ,zero wyskoku przy dośrodkowaniach MC był jak dziecko we mgle interwencje na zasadzie uda się lub nie . Stracony gol obciąża częściowo jego konto .
Tutaj to już szczyt Twojej nieznajomosci tematu. De Gea zawiódł? haha dobry żart. Akurat De Gea w ostatnim czasie, jakieś 2-3miesiące broni świetnie więc piszesz bzdury, których czytać się nie da. A i ciekaw jestem jak niby miał wybronić tą bombe Kompanego z 4-5metrów ?
W zaden sposób ten gol nie obciąża jego konta.
PISZESZ TOTALNE BZDURY WIĘC WIĘCEJ NIE PISZ! Zostań przy swojej Bundeslidze lepiej...

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
United wczoraj wyglądało jak jakieś QPR, a nie zespół walczący o mistrzostwo.
Poza tym Ferguson naprawdę dziwne jedenastki wystawia na najważniejsze mecze.
Zasłużone zwycięstwo City i wreszcie ktoś inny wygra to pieprzone mistrzostwo Anglii bo już nie mogę patrzeć na ten United, który pół sezonu męczy wyniki po 1:0 w 80 minucie.

Z całym szacunkiem dla Fergusona ale on ma coraz to większe klapki na oczach albo skupia się już tylko na rzuciu gumy i nie liczyłbym na jakieś rewolucje kadrowe. Po co cholerę on wpuszcza Parka, który nie grał od 2 miesięcy? Czemu Valencia na ławce? To jest przegrywanie meczu na własne życzenie, w którym się oddaje JEDEN (albo dwa, cholera wie) strzał na bramkę.

Otrzymane punkty reputacji: +8
raiders 164

raiders

Użytkownik
uuuu widzę ze uraziłem wielkiego fane MU robson United xD i za to dostałem ostrzeżenie na forum ???? ???? . A dokładnie za fragment ... &quot;za zgreda Fergusona...&quot; ????
Pytam się co to ma być ? ???? prawda w oczy kole wiem ale chłopie popuść gumę w majtach bo lekko przesadzasz .

robson United xD masz klapki na oczach ... tak bardzo zakochany w MU jesteś ze nie widzisz ze ten zespół gra bardzo słabo jak na swoje możliwości ... A Ferguson chyba sam się pogubił . Wystawia jakieś dziwne 11, styl gry jak nie MU liczą na jakieś symulki , karniaki ,pomoc sędziego . Styl gry na 1-0 ?! nie ważne czy to ogórki czy drużyna z czuba ...
Wiem ze boli w oczy fakt ze de Gea to jeden z kilku niewypałów Fergusona ... fachowcy to potwierdzają nawet starzy kibice MU to mówią a Ty twierdzisz ze to kolejny ekstra zakup Alexa ????
De Gea miał zastąpić VSara ... ale do pięt mu nie dorasta .
Porównując wczorajsze derby do naszych derbów krakowa to Cracovia miała więcej strzałów celnych i sytuacji niż MU :p
bez odbioru .
Co teraz ban w prezencie za kolejną neg. opinie o MU? ????
P.S.
PISZESZ TOTALNE BZDURY WIĘC WIĘCEJ NIE PISZ! Zostań przy swojej Bundeslidze lepiej...
Akurat TY nie będziesz mi mówił co mogę pisać ,o czym i gdzie . Wolny kraj ,wolne forum ????
Dziwi mnie fakt ze Mod się tak zachowuje .... niestety jakiś burak wszędzie musi się trafić .

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
nie wiem skąd takie wyrostki się biorą.
De Gea nie wypał? Niewypałem może być Bebe, ale ten już nieraz udowodnił ze nadaje się do bramki United. Edwinowi mało kto dorasta do pięt i na dzień dzisiejszy nie było kogo sprowadzić. Nie mówię oczywiście o Ikerze, Cech&#39;u i Gigi&#39;m.
nie bój żaby jest równowaga. Ja za obrazę kibica Arsenalu dostałem kartkę od &quot;swojego&quot;.
To na tyle co to twojej bazgraniny. Większą uwagę zwróciłbym na post dawida. Koleś znając życie ogląda PL od paru lat, a zrobił z siebie... istny pokaz niewiedzy.
dawid1982 - mam nadzieje ze oglądałeś wczoraj mecz i parę rzeczy przetarło ci oczy. Chociaż do tego stopnia, żeby nie powtórzyć więcej takiej wyliczanki, bo jaka ktoś wspomniał - to nie jest kosz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom