Ale o jakie szachy .... MC ma 2 szanse w tym sezonie na majstra .Byli już na czele PL mieli przewagę punktową wszystko roztrwonili ,taką samą sytuacje ma obecnie MU ... który też miał sporą przewagę i mogli na luzie dojechac do konca sezonu i mieć majstra ... ale kilka słabych spotkań i proszę ledwo 3 pts przewagi jeszcze mecz na wyjeździe z głównym pretendentem do majstra .Widzę że kursy na over 2.5 gola spadają, więc chyba cieszą się dużą popularnością. Ja jednak zagrałem under 2.5 gola po 2.10. Zdanie mam podobne do TrackBank'a. Tam będą piłkarskie szachy. Stawka wysoka, zatem gradu goli możemy nie zobaczyć. Poniżej 2.5 gola powinno tam być.
Co ty za bzdury wygadujesz . City strzeliło w ostatnich trzech meczach 12 bramek i straciło tylko jedną , a Ty piszesz , że są nieskuteczni i kiepsko grają ? ????. City to technika , maestria . United to ciężki futbol , z całą masą drwali w składzie. Skład personalny City , pożera United , ale jak wiadomo SAF zawsze "robi coś z niczego" i te jego drwale grają zawsze zaskakująco dobrze . Zdecydowanym faworytem City i powinni tutaj wygrać , ale jakoś nie mam ochoty obstawiać tego meczu.City w gazie ? Tu się nie zgodzę.
Mecz czysta loteria , obie ekipy ostatnio grają kiepsko , nieskutecznie i długimi fragmentami biją głową w mur. Przewaga City to wiadomo ich stadion i kibice , z drugiej strony przewaga United to tak jak dawid pisał Ferguson i jego mentalność zwycięscy. Mecz , browar , siadać i oglądać. Nawet najlepsza analiza tu nic nie pomoże bo tu się będzie liczyła forma chwili. Tyle.
tak jest taka możliwość .Orientuje się ktoś czy w zakładach na żywo w BET365 jest możliwość obstawienie typu w której połowie padnie więcej goli? Z góry dzięki za odpowiedź.
Skąd takie info? Ostatnią kartkę dostał 29 lutego i to w meczu reprezentacji. On przez cały sezon otrzymał 4 zółte i 1 czerwoną.
V.Kompany otrzyma kartkę TAK 2.90 unibet
Ostatnie 5 meczy 3 kartki
Dziś znów mamy tę promocję i moja propozycja jest następująca:Od czasu do czasu Bet365 funduje nam darmowe zakłady na żywo, do kwoty 40 zł. Fajna promocja, jednak jeśli zdecydujemy się na typowe granie to nierzadko możemy nawet na takim zakładzie stracić. Zgodnie z regulaminem, po postawieniu przedmeczowego zakładu na dane spotkanie, dziś będzie to Chelsea - Napoli, gdy postawimy pierwszy zakład na żywo, jego równowartość do kwoty największego zakładu przedmeczowego zostanie nam zwrócona.
Regulamin wyklucza oczywiście granie takich typów, które niezależnie od wyniku zagwarantują nam zysk. Mój system polega więc na takim graniu, które teoretycznie dopuszcza porażkę, w praktyce jednak przegrywany tylko w skrajnych przypadkach. Jak to wygląda w praniu:
Zasadniczo to wszystkie typy można pograć na Bet365, większy zysk jednak będzie gdy rozłożymy grę na kilka kont, nigdy bowiem nie będziemy mieli wszystkich najwyższych kursów na Bet365: Tak więc stawiamy:
1) Chelsea wygra 1 golem@3,75 stawka 40 zł do wygrania150(+110) +51
2) Chelsea wygra 2 golami@5,00 (Bwin) st. 24 do w:120 (+96) +21
3) Chelsea wygra 3:0@14,50 (Bwin) st.8 do w:116 (+108) +17
4) Remis@4,00 (na żywo,zakład ze zwrotem) st.40 do w:160 (+120) +21
5) Napoli wygra 1 golem@6,00 st. 19 zł do w:114 (+95) +15
6) Napoli 2:0@26 st. 4,5 do w.117 (+112,5) +18
7) Napoli 3:1@31 st. 3,5 do w.119 (+115,5) +20
Jak widać w każdym z tych wariantów jesteśmy do przodu minimum 15 zł, jak ktoś uważa, że Chelsea może tu wygrać 4:0 czy 4:1, co ja odrzuciłem, to także może zagrać jeszcze takie wyniki, odpowiednio dobierając buków i stawki. W zależności od naszego poglądu na ten mecz możemy na jeden wynik zwiększyć, ma drugi zmniejszyć stawkę, jeśli np jak fan The Blues odrzucimy wygraną Napoli 2 golami itp. Dobrym pomysłem jest też granie kontr na live, w zależności od tego jakiego zakładu jesteśmy najbliżej, a jakie wyniki możemy odrzucić (np gdy 0:0 po pierwszej odrzucamy skrajności typu 4:1 itp). Oczywiście, w moim wariancie w przypadku np wygranej Chelsea 4 golami tracę stówę (zwrot za remis), jednak ja akurat uznałem to za wynik niemożliwy, ewentualnie skontruje na live jeśli kurs na taki wynik podbije np do 40, co może stać się już w pierwszej połowie. Polecam ten system, już raz dał zarobić, przy okazji tej promocji na mecz Liverpool -Tottenham, wtedy odrzuciłem także skrajne warianty i skończyło się spokojnym remisem.
Jak dla mnie zdecydowane 0-1. Evra to wg. mnie najlepszy lewy obrońca w tej chwili na świecie,silny,szybki,wytrzymały, w h** ciężko go przejść 1 na 1,dobra gra głową,przydatny w ofensywie..czego chcieć więcej ?,Clichiemu wiele do niego brakuje :razz:dawid1892;2834681 [CENTER napisał:Clichy vs Evra[/CENTER]
Pojedynek dwóch Francuzów, obaj w PL mega doświadczeni, nie ma tu za bardzo co analizować bo dla mnie są na tym samym poziomie.
1:1
Po pierwsze to nie jest koszykówka, takie porównywanie nie ma większego sensu. Po drugie Ferguson wychodzi 4-5-1 i połowa wymienionych przez ciebie zawodników nie zagra. Po trzecie Clichy byłby lepszy od Evry najwyzej w sprincie na 100 metrów. Po czwarte nie kieruj się sympatiami przy typowaniu, to porównanie jest zrobione pod win City.Hart vs De Gea
Tu chyba nikt nie ma wątpliwości kto jest lepszy. De Gea to ciągle nie oszlifowany diament, który świetne mecze przeplata słabymi. Hart to jeden z najlepszych bramkarzy na świecie, a dla mnie osobiście najlepszy.
1:0
Clichy vs Evra
Pojedynek dwóch Francuzów, obaj w PL mega doświadczeni, nie ma tu za bardzo co analizować bo dla mnie są na tym samym poziomie.
Richards vs Rafael
Kolejny pojedynek w którym jest jasne kto jest lepszy. Rafael to jeszcze młokos który mimo że jest młodszy od Richardsa tylko od dwa lata, nie ma jeszcze na pewno takich umiejętności jak jego przeciwnik z City i raczej szybko nie będzie miał.
Kompany, Lescott vs Ferdinand, Evans
Normalnie gdyby grał Vidic, a Ferdninand grał na swoim poziomie, to widziałbym tu remis, jednak Vidic nie zagra, Ferdninand nie jest w najwyższej formie, a Evans to jednak nie ten poziom co Lescott, nie mówiąc już o Kompany'm który wyrasta na jednego z najlepszych stoperów w Europie.
2:0
Toure, Barry vs Scholes, Carrick
Po odejściu Scholes'a środek pomocy MU wyglądał tragicznie. Scholes jednak wrócił do piłki i od stycznia gra w MU, mimo wieku ciągle gra dobrze, Carrick grał dobrze parę lat temu, teraz jest to cień tamtego zawodnika, a mimo to gra w pierwszym składzie, to pokazuję że środek pomocy to największy problem Fergusona. Barry i Toure to jedni z lepszych graczy w City, więc tu nie ma wątpliwości że przewaga jest po stronie gospodarzy.
2:1
Silva vs Nani
Jedni z najlepszych skrzydłowych w PL, ba, jedni z najlepszych skrzydłowych na świecie, ale chyba nawet najzagorzalszy fan United zgodzi się z tym że jednak jeśli chodzi o formę to wyższa jest u gracza City. Potwierdza to również to że Silva został wybrany do "dream team'u" obecnego sezonu w PL.
Nasri vs Young
W tej parze naprawdę ciężko wskazać lepszego, obaj są świetni i nawet jeśli któryś z nich jest lepszy od drugiego to naprawdę minimalnie.
Tevez, Aguero vs Rooney, Welbeck
Rooney to jeden z najlepszych napastników na świecie, jednak Aguero i Tevez również i mimo tego że Tevez nie grał tyle miesięcy w ostatnich meczach pokazał co potrafi i że przez ten czas trenował, a nie siedział i nic nie robił. Welbeck to wielki talent, możliwe że i na miarę Rooney, ale na pewno nie na ten moment.
2:1
11:4
Może źle to zapisałem ostatnie 5 meczy przeciwko ManUTD to 3 kartkiSkąd takie info? Ostatnią kartkę dostał 29 lutego i to w meczu reprezentacji. On przez cały sezon otrzymał 4 zółte i 1 czerwoną.
Ale ja wiem. Park to taki walczak, Ferguson wstawił go do składu by miał kto biegać za rywalem i odbierać piłki, kilka razy Park to pokazał wczoraj i świetnie wrócił i na wślizgu wygarnął piłkę. Początek meczu United mieli dobry, ale potem już z każda min coraz gorzej... Byl to słaby mecz w ich wykonaniu. Zero strzałów, zero groźnych akcji niestety. Ale jeszcze tytuł może trafić na Old Trafford.Nie wiem co na boisku robił park który ledwo co mieści się na ławie