>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hit pucharu króla: FC Barcelona - Real Madryt, 25.01 godz. 22:00

Status
Zamknięty.
cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Co do kartki dla Pepe to się zgodzę ale pod warunkiem, że on w ogóle zagra:] W transmisji z meczu z Bilbao komentatorzy wspominali, że dostał 2 tygodnie &quot;zamrażarki&quot;, żeby się ogarnął. Jak Jose będzie chciał wkurzyc całe Camp Nou pewnie go wystawi, choć ostatnie treningi Portugalczyk przepracował indywidualnie. Co do samego meczu , nie wierzę, że Real przyjedzie się bronić, nie mają nic do stracenie, muszą atakować bo nawet jeśli mają wygrać to 1-0 nic im nie da. Z treningów wynika, ze zagrają ofensywnie , w środku trójką Granero, Kaka, Alonso a z przodu Benzema, Ronaldo, Ozil. W obronie szansę najpewniej znowu dostanie Varane, który zagrał dobry mecz z Bilbao. Co do skladu Barcy sam Pep tylko wie jak to będzie. Choć powołania dostała ta sama 16 która była na meczu w Maladze. Barca ostatni mecz na CN z Betisem słabo w obronie, Real też traci sporo goli , obrona jest niepewna , Bilbao jakby było skuteczniejsze samo mogło Realowi wbić jeszcze ze 2 -3 gole. Z drugiej strony jedni i drudzy olbrzymi potencjał w ataku , choć Real chyba trochę gorzej ze skutecznością napastników - Benzema ostatni gol 2 tyg temu, Ronaldo też gdzieś zgubil formę. Myślę,(mam nadzieję), że obejrzymy sporo dobrej gry i bramki.

over 2,5 @ 1,60 Unibet
Barcelona @ 1,65 Betclic
FC Barcelona Corners Over 5,5 @ 1.85( w pierwszym meczu 8-1 rożne dla Barcy) Betsafe
FC Barcelona - Real Madrid posiadanie piłki - FC Barcelona Over 67% @ 1.85 Betsafe

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Już w środę, 25 stycznia 2012 roku na antenie Sportklubu kolejne Gran Derbi, czyli starcie dwóch odwiecznych rywali, FC Barcelony i Realu Madryt. Po ubiegłotygodniowej wiktorii Katalończyków w stolicy, nadchodzi czas rewanżu na Camp Nou! Czy podopieczni Jose Mourinho zdołają odrobić jednobramkową stratę z pierwszego meczu? Czy „Blaugrana” znów okaże się lepsza w starciu gigantów? Odpowiedź na te pytania wyłącznie w Sportklubie. Początek środowej transmisji od godz. 22.00.

Naturalnym faworytem meczu są Katalończycy. Naturalnym, bo w ostatnich latach regularnie wygrywają z Realem, a na własnym obiekcie punkty we wszystkich rozgrywkach tracą sporadycznie. W tym sezonie remis z Camp Nou wywiozły tylko Sevilla (w lidze) i Milan (w Champions League), wszystkie pozostałe starcia „Blaugrana” rozstrzygała na swoją korzyść. Za podopiecznymi Pepa Guardioli przemawia też niezwykła dyspozycja jego podopiecznych w meczach o dużą stawkę. W tym sezonie sięgnęli już oni po Superpuchary w kraju (pokonali w dwumeczu … Real) i w Europie (wygrana z Porto 2:0), w cuglach zdobyli Klubowe Mistrzostwo Świata (zwycięstwa po 4:0 z Al-Sadd i Santosem), w Lidze Mistrzów awansowali do fazy pucharowej z pierwszego miejsca w grupie, a w poprzednich rundach Copa del Rey odnotowali komplet zwycięstw.
Za Realem nie przemawiają też statystyki: Barcelony nie potrafią pokonać na jej obiekcie od grudnia 2007 roku, a więc od czasu, kiedy w Katalonii nie było jeszcze Guardioli, a na ich trenerskiej ławce zasiadał Bernd Schuster. Jakby tego było mało, w trzech ostatnich wizytach na Camp Nou nie zdobyli ani jednej bramki, a sami stracili w tych meczach aż osiem goli. Nie
Nie chce typować tego meczu, jedynie może brak czerwonej kartki.

Fc Barcelona - Real Madrid
Typ: brak czerwonej kartki w meczu
Kurs: 1.72

• Sergio Ramos (89&#39;)

Wszystkie fakty każą upatrywać faworytów El Clasico w gospodarzach, „Królewscy” zrobią jednak wszystko, aby przełamać katalońską hegemonię, dlatego w środę powinniśmy być świadkami znakomitego spektaklu. W końcu Real – nie licząc meczów z „Barcą” – wygrał w tym sezonie dwadzieścia siedem z dwudziestu dziewięciu oficjalnych spotkań! Tylko na początku rozgrywek La Ligi podopiecznym Jose Mourinho przytrafiła się pechowa porażka z Levante i bezbramkowy remis z Racingiem Santander, we wszystkich innych meczach „Królewscy” zwyciężali. W środę piłkarze ze stolicy spróbują odrobić jednobramkową stratę i zapewnić sobie awans do półfinału Copa del Rey na stadionie odwiecznego rywala. Zadanie wydaje się niemal niemożliwe, ale „Królewscy” nie raz wychodzili obronną ręką z podobnych opresji.

Z 0

zyhu

Użytkownik
Ja osobiście stawiam na awans realu do następnej rundy, wystarczy że real wygra lub zremisuje wynikiem większym niż 1:1, a królewscy mają ogromną siłę ofensywną, a w ostatnim czasie różne rzeczy się dzieją z Barceloną. Do tego dochodzi determinacja i nastawienie przeciwnika, i oczywiście kurs zachęca do spróbowania

Która drużyna awansuje? Typ: Real Madryt @ 8.00

river 148

river

Użytkownik
Jak nie ma argumentów? Właśnie ma albo wygrywa i bierze wszystko albo przechodzi obok meczu i kompromituje się po całości... Skoro Getafe ich ograło a Espanyol urwał punkty to czemu Real ma nie walczyć?
To sa argumenty &quot;za&quot; Realem? Przeciez mecze z Getafe czy Espanyolem byly na wyjezdzie... Jak gra Barcelona u siebie kazdy wie. Przypomne tylko, ze Barcelona ostatni raz u siebie przegrala... we wrzesniu 2010. Blisko 1,5 roku temu. Dodac do tego bilans Guardioli w GD i fakt, ze w ostatnim czasie Barcelona ogrywa Real jak chce i gdzie chce i jakos &quot;argumenty&quot; za Realem bledna.
Do tego podejscie Katalonczykow. Mimo wyniku z SB nikt nie mowi o grze w polfinale tylko kazdy skupia sie na rewanzu wiec nikt nikogo ulgowo nie potraktuje.
Kazda passa sie kiedys konczy i Barcelona moze przegrac i odpasc ale na obecna chwile Realu nie stac na odrobienie strat i wywalczenie awansu na CN. Pierwszy mecz byl ledwie tydzien temu i to w Madrycie i Real byl tam praktycznie bezradny. To na CN gdzie Barca od 1,5 roku nie przegrala ma miec wiecej do powiedzenia?
Ja osobiście stawiam na awans realu do następnej rundy, wystarczy że real wygra lub zremisuje wynikiem większym niż 1:1, a królewscy mają ogromną siłę ofensywną, a w ostatnim czasie różne rzeczy się dzieją z Barceloną. Do tego dochodzi determinacja i nastawienie przeciwnika, i oczywiście kurs zachęca do spróbowania

Która drużyna awansuje? Typ: Real Madryt @ 8.00
A kolega zna wynik z pierwszego meczu?

Ktos tu jeszcze pisal o masówce na Barce i wiadomo jak sie koncza masówki:grin: Ludzie, jaki wplyw na wynik na boisku maja ludzie siedzacy przed komputerami i obstawiajacymi wynik przez internet?????
----------------
Moje typy na ten mecz:
BTS @1,53
Rzuty rozne: Barcelona -2,5 (HA @1,9)

bet365

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Real w ostatnich 10 gand derbi ma bilans z Barceloną 0-1-9 . Mourinho za czasów prowadzenia Realu jeszcze nie wygrał z Barceloną remis jak najbardziej prawdopodobny jednak zwycięstwo Realu jest raczej nikłe ostatni raz na Camp Nou wygrali 5 lat temu od tego czasu wiele sie zminiło .Barcelona ma bardziej zgrany zespół a Real nie potrafi wykorzystać jakiej kolwiek szansy na wygranie meczu na Bernabeu przypominam mecz ligowy Barcelona grała słabo a mimo to wygrała 1:3 w pierwszym meczu pucharu króla też Real prowadził a mimo to przegrali. Nie radzibym grać tego meczu ponieważ każdy wynik jest możliwy z drugiej strony na wygraną Realu liczą chyba tylko kibice królewskich bo po za nimi chyba nikt nie ma wątpliwosci kto awansuje dalej.Dodam jeszcze że Mourinho nigdy nie wygrał z Barceloną na Camp nou nie zaleznie od tego jaki zespół prowadził czy to była Chelsi czy Inter a teraz Real nigdy nie wygrał na Camp Nou.

Over1,5(1.HT)-Kurs:2,10
Ile padnie goli?-over 3,5,Kurs:2,25
Która drużyna strzeli pierwszego gola?-Real,Kurs:2,80
Uda się obydwu drużynom strzelić gola? -Tak,Kurs:1,57

Otrzymane punkty reputacji: +2
al_capone 29K

al_capone

Gangster
&lt;table width=&quot;600&quot; align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td bgcolor=&quot;#ffffff&quot;&gt;
&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;padding:10px; font-size:14px;&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; Zarejestruj się i odbierz bonus powitalny 100 zł Jako nowy gracz Expekt możesz odebrać wspaniały bonus powitalny 100% aż do 100 zł!

To proste! Tylko trzy kroki dzielą Cię od 100 zł bonusa

1) Zarejestruj się
2) Wpłać depozyt
3) Zgarnij swój Bonus 100 zł już teraz !

PAMIĘTAJ, ABY ZAREJESTROWAĆ SIĘ Z TEGO LINKA , W CELU SKORZYSTANIA Z UNIKALNEJ OFERTY

POWODZENIA!

Mecz dnia &lt;table style=&quot;font:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; color; color: #FFF;&quot; width=&quot;380&quot; align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#F3F3F3&quot;&gt;Barcelona&lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#F3F3F3&quot;&gt;vs&lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#F3F3F3&quot;&gt;Real&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#EAEAEA&quot;&gt;1&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#EAEAEA&quot;&gt;x&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#EAEAEA&quot;&gt;2&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#DDDDDD&quot;&gt;1.60&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#DDDDDD&quot;&gt;3.75&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#DDDDDD&quot;&gt;5.20&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;33%&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#990000&quot;&gt;Wygraj 160 zł&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#990000&quot;&gt;Wygraj 375 zł&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#990000&quot;&gt;Wygraj 520 zł&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Przykład: Postaw 100zł na wynik 3:2 i wygraj 2200 zł
&lt;/td&gt; &lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;210&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;table width=&quot;600&quot; align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;middle&quot; width=&quot;540&quot; align=&quot;center&quot; bgcolor=&quot;#ff8f00&quot; height=&quot;20&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

J 6

jukenduit

Użytkownik
Nie rozumiem takich wypowiedzi: &quot;sprawa awansu jest już praktycznie przesadzona&quot;. Wystarczy. że Real pierwszy strzeli bramke i sprawa awansu jest otwarta. Ja bym tu nie stawiał wyniku 1-1. Przy takim rezultacie nawet w 85 minucie siła rzeczy Real bedzie ostro napierał i albo strzeli albo nadzieje sie na kontre Barcelony. Najlepszym rozwiazaniem w tym meczu jest szukanie zakładów na kartki , posiadanie piłki itp. Co do wyniku to skłaniałbym sie ku Barcelonie ale kurs taki nie bardzo do grania.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Braca - Real
Jak pokazuje historia ostatnich spotkań Bracelona nie pokonywała Królewskich różnicą większą niż 2 bramki. Wszyscy grają na win gospodarzy i to że Real nie strzeli ale czy na pewno będzie to taki spacerek dla podopiecznych Pepa? Nie sadzę. Królewscy wyjdą na to spotkanie na pewno mocno podrażnieni porażką na Santiago Bernabeu i &quot; tanio skóry nie sprzedadzą&quot; Dlatego gram dodatnie handi na ekipę Mou.
Real +2 1,37 Betsafe ✅
Real +1 2,40 Betsafe ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Panowie, Panie:
Pamięta ktoś, kiedy ostatnio CR7 strzelił bramkę na Nou Camp w spotkaniu przeciwko Barcelonie? - W Pinnacle wyczaiłem taki oto bet:
WILL CRISTIANO RONALDO SCORE A GOAL?
Yes 2.670
No 1.505​
Wydaje mi się, że opcja, że Cris nie strzeli dzisiaj bramki - jest bardzo prawdopodobna. Co prawda kurs jest proporcjonalny do ryzyka, ale jak to było w przeszłości? - Czy CR7 strzelił kiedyś gola na Nou Camp? Z tego co pamiętam to w spotkaniach przeciwko FCB Ronaldo wypadał słabo - tak więc - zastanawiam się nad tym typem. Może ktoś coś poradzić? ????
Bettson wystawia kursy na to samo zdarzenie:
CR7 strzeli: 2.70
CR7 nie strzeli: 1.33

aker 8

aker

Użytkownik
kurs na CR-a fajny, ale pamiętaj o tym, że on kopie wszystkie wolne z okolic pola karnego i wszystkie karne. Ja bym tutaj upatrywał jego szansy na gola, więc nie tykam tego. Polecam jak najbardziej over 67% w posiadaniu piłki Barcy po kursie 1,85 ????

Edit. cwaniaczki z Betsafe podnieśli próg posiadania do 68%

aptrade 24

aptrade

Użytkownik
Nie chce typować tego meczu, jedynie może brak czerwonej kartki.

Fc Barcelona - Real Madrid
Typ: brak czerwonej kartki w meczu
Kurs: 1.72

Ja jestem innego zdania. Przewiduję, że Barcelona będzie prowadziła wynik i przede wszystkim piłkę, a zwodnicy Królewskich na pewno będą sfrustrowani, tym co dzieje się na boisku-tak przynajmniej wyglądało to w ostatnich GD. Jak do 70 min będą przegrywali na pewno posypią się kartki ze strony Realu i sądzę, że komuś głowa się zagotuje i dostanie jedną czerwień. Tu upatruję szansę po kursie 3.00

Barca-Real
Typ: 1 czerwona kartka
Kurs: 3,00
Buk: Bwin
✅

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ja jestem innego zdania. Przewiduję, że Barcelona będzie prowadziła wynik i przede wszystkim piłkę, a zwodnicy Królewskich na pewno będą sfrustrowani, tym co dzieje się na boisku-tak przynajmniej wyglądało to w ostatnich GD. Jak do 70 min będą przegrywali na pewno posypią się kartki ze strony Realu i sądzę, że komuś głowa się zagotuje i dostanie czerwień. Tu upatruję szansę po dobrym kursie 3.00

Barca-Real
Typ: czerwona kartka
Kurs: 3,00
Buk: Bwin

Trochę nie doprecyzowałeś tego co napisałeś, bo to jest zakład na dokładnie 1 czerwień. A będą dwie czerwone kartki i już Ci nie siądzie. Także proponuję pisać dokładniej o co Ci chodzi, bo jeszcze ktoś pomyśli, że nagle super kurs na to, że wgl będzie czerwień i przypadkiem skorzysta.

aker 8

aker

Użytkownik
Jeszcze chciałbym dodać, że Xavi ma dzisiaj urodziny, myślę, że kapitan Barcy wraz z kolegami chcieliby uświetnić ten dzień dobrym wynikiem w dzisiejszym meczu. Jako, że mam sporo kasy zainwestowane w ten mecz to mam nadzieję, że się na nich dzisiaj nie zawiodę :p

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie wiem czy widzieliście, słyszeliście mniejsza oto, w skrócie to nie jest mój typ autorem są chłopaki od konkurencji, mam nadzieję że się nie obraża i nie naślą na mnie ACTA :razz:

Betclic daje 1,5 na to, że Real w całym meczu będzie miał większa liczbę żółtych kartek, Bwin daje już 1,35 wiec niewątpliwie promocja. Jak patrzę na to 1,6 które dają jak wygra Barcelona to sto razy wolę postawić, że Real będzie miał większą liczbę żółtych kartek bo to jest pewne, mur beton chyba że Real już się pogodził z przegraną albo przez tydzień nauczyli się tak dobrze grać w piłkę, że agresywna gra im do niczego nie będzie potrzebna.

Drużyna z większą liczbą żółtych kartek Typ: Real Kurs:1,5
Betclic

Łapcie jak najszybciej bo kurs poleci zaraz w dół...

Otrzymane punkty reputacji: +5
mati1908 20

mati1908

Użytkownik
Ja znalazłem ciekawy zakład w Betsafe
Real Madrid under 10,5 shots - kurs 2,40

W pierwszym meczu oddali 5 strzałów, teraz mimo tego, że Real musi zaatakować, ta liczba nie powinna drastycznie wzrosnąć, bo Barcelona zagra po prostu swoje, czyli ~70 % posiadania
Edit: hehe, równe 10 strzałów :]

jose7 40

jose7

Użytkownik
Typ na zwycięstwo w regulaminowym czasie: Real Madryt
4,70

A dlaczego?
Barcelona nie jest lepsza od Realu jak wskazywałyby statystyki bezpośrednich spotkan. W głowach piłkarzy z Madrytu siedzi kompleks, który przeszkadza im w grze na pełnych obrotach w spotkaniach z FCB. W pozostałych meczach Real niszczy rywali.
Dzisiaj spodziewam się, że o zniszczeniu nie będzie mowy ale zwycięstwo jest bardzo realne.
Barcelona jest w tym sezonie mniej poukładana niż Real. Królewscy systematycznie zbierają pkty czego wynikiem jest sytuacja w tabeli ligowej. Barcelona, gdy ma przewagę, gra bardzo niedokładnie. W tym sezonie mieliśmy na to wiele dowodów : na jesieni prowadzenie na wyjeździe 2-0 po 15 minutach i ostateczny remis 2-2. Mecz z Espanyolem (1-1), bardzo zły mecz z Granadą (1-0 i tu też mogła być strata pktów). Dlaczego więc dzisiaj nie mieliby zagrać poniżej swoich umiejętności? Jest to prawdopodobne.
Z drugiej strony Real nie ma takiego ciśnienia jak zwykle przed GD. Oni są na pozycji underdoga, nie mają nic do stracenia. Czy będzie 0-0 czy 0-3 nie ma znaczenia. Dlatego uważam, że dzisiaj geniusz Mourinho wreszcie objawi się również w GD. W końcu nie mogą dziś przegrać bo Barcelona wyprzedzi ich w historycznej klasyfikacji GD. Do tego Real nie dopuści. A skoro remis będą w stanie wywalczyc to i o kontrę dającą zwycięstwo będzie łatwo. Wszak mówimy o najlepiej kontrującej drużynie świata.
Mój typ: Real wygrywa dziś 2-1.
Po dogrywce awansuje Real Madryt. (Móglby też po karnych, emocje byłyby większe ale grunt to aby awansowali)
Tego im życzę, w to wierzę. Jako typer a przede wszystkim jako kibic

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Siema, co do tego meczu to jestem bezstronnie nastawiony, czyli zapewne nie stawiam na Barcelonę gdyż taki kurs około 1.6 to nie dla mnie, nie warto ryzykować stawiając większą kasę. Ostatnie dwa spotkania tych oto zespołów, prezentowały się zupełnie inaczej pod względem kursów, to znaczy 10.12.11r Barca grała na pozycji gościa kurs 2,70 (malina :&gt; jak dla mnie) oraz 18.01.12 wspomniana Barca zanotowała kurs 2,60 (oczywiście mówię około tej sumy, zależy kto gdzie grał). A do czego zmierzam, kurs 1,60 jako singiel nie jest atrakcyjny do stopnia ryzyka, a tego meczu do innego kuponu na pewno nie dołożę. Wspomniane wyżej kursy na Barce powiększyły moją stawkę w stosunku do wygranej o około 160/170%, więc dziś spróbuję postawić na wygraną Realu oraz na awans tego zespołu, do czego zachęcają wysokie kursy, oczywiście umiejętności zawodników, bo naprawdę świetni gracze o wysokich umiejętnościach tam grają, leczy brakuję im tego błysku. No i oczywiście z tego co czytam duża liczba osób stawia na Barce, a co do masówek jestem sceptycznie nastawiony, niedawno mieliśmy parę niespodzianek chociaż by w NBA czy Pucharze Narodów Afryki, więc masówkom mówię stanowcze NIE. ???? powodzenia

raper 26

raper

Użytkownik
Witam przeglądając bogata ofertę bwin na ten oto mecz natknąłem sie na dobra lokatę 40% ;) tzn zadziwił mnie kurs 1,40 na mniej niz 8,5 kartek w meczu. Wiem ze to sa grand derby i puszczają piłkarzom nerwy ale bez przesady real nie przegrał u siebie 5:0 i nie przyjedzie wyciąć tu Barcelonę wiem ze to mało prawdopodobne ale real ma szanse na awans i mou zdaje sobie z tego sprawę, na początku będzie chciał przetrzymać początek a później zaatakowac, barca tez bedzie brala pod uwage ewentualny final i na pewno nie beda walic pilkarzy realu po kosciach bym bardziej ci co grozi zawieszenie, pod koniec na pewno się zaostrzy ale żeby padło 9 zółtych...i przypominam ze 2ga zółta w konsekwencji czerwona się nie liczy ;) powodzenia lokato 40%

&lt;table class=&quot;main&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;item&quot;&gt;&lt;td style=&quot;vertical-align: top; width: 100%&quot;&gt; Ilość żółtych kartek w meczu (czas reg.)

&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;right&quot; style=&quot;vertical-align: top; text-align: right&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr class=&quot;item&quot;&gt; &lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; Typ: Mniej niż 8,5

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;Kurs 1,40 Bwin

sanitariusz 0

sanitariusz

Użytkownik
Skład Realu: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao - Lass, Xabi Alonso - Kaká, Ozil, Ronaldo - Higuaín.

Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Cesc, Messi, Alexis Sanchez.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Już dziś kolejne Gran Derbi - rewanż 1/4 Pucharu Króla. Na Camp Nou o godzinie 22 rozpocznie się najbardziej prestiżowe derby Europy jak i zapewne Świata! W pierwszym meczu na Santiago padł wynik 2:1 dla Blaugrany. Galacticos prowadzili po bramce Ronaldo, a potem ujrzeliśmy już tylko piękne futbolu i jednostronny pojedynek pod wodzą Pepa i jego zawodników. Mecz przypominał ostatnie spotkania wielkich wrogów, w których to Barcelona wygrywała. Barca ostatni raz na Camp Nou przegrała we.. wrześniu ubiegłego roku i nie zapowiada się na to by dziś Real przełamał tą passę. Blaugrana ma niezwykłą przewagę psychiczną, w postaci zwycięstwa na obcym terenie. Wszyscy dobrze wiemy, że zawodnicy Pepa nie będą grali na remis, tylko za wszelką cenę będą chcieli wygrać i udowodnić swoją wyższość nad zespołem ze stolicy Hiszpanii. Po meczu z ubiegłego tygodnia znów pozostał niesmak i znów przez piłkarzy Mou. Tym razem Pepe, tym razem? Nie, nie, nie! Już wiele razy pokazywał w GD jakim to jest chamem i prostakiem i powinien dostać jakąś karę zawieszenia, odpoczynek od piłki, może dłuższe wakacje ze swoją partnerką, która ma urodzić jego dziecko? Najgorsze w tym, że &#39;&#39;wielki&#39;&#39; Jose nie próbuje uspokoić swoich zawodników i wręcz swoim zachowanie zachęca do brutalności i chamstwa, a dla nas, kibiców futbolu, jest to nie do zniesienia i żądamy pięknej gry obu zespołów, wielu bramek i geniuszu trenerów, którzy przygotują znowuż to inną taktykę na najważniejszy mecz w Europie! Pepe to według mnie zawodnik bez mózgu. Wszystko, wszystkim ale czy człowiek myślący depcze kogoś po rękach i udaje, że nic nie zrobił? Piłkarze zarabiają pieniądze, na które my musielibyśmy pracować kilkadziesiąt lat, a to przecież wirtuozi grają dla nas, dla kibiców futbolu!
Przejdźmy może wreszcie do dzisiejszego pojedynku. Niewątpliwie faworytem jest Barcelona, dla której brak awansu do 1/2 półfinału byłoby katastrofą, bo przecież po pierwszym meczu na Santiago i zwycięstwie 2:1 innego scenariusza nie może być. Przed chwilą składy zostały potwierdzone.
W bramce gości wystąpi kapitan Realu jak i reprezentacji Casillas. Na prawej stronie wystąpi Arbeloa. Niewątpliwie mnie to dziwi, bo Altintop zagrał bardzo dobre spotkanie z Barcą i na pewno jeśli kogoś miałbym wyróżnić, to właśnie jego. W środku zagra Sergio Ramos i Pepe. Portugalczyk jednak wystąpi i to w środku obrony. Gwizdy będą towarzyszyły każdemu zagraniu tego zawodnika. Czy wytrzyma presję? Na lewej obronie zagra kolejny Portugalczyk - Coentrao, który również gra do przodu, ale dziś pewnie nie będzie miał zadań ofensywnych. W środku zagra niezawodny Xabi Alonso i Lass. Klasę Xabiego ciężko podważyć, natomiast Francuza już tak. Pewnie dziś Mou powiedział &#39;&#39;Kop Messiego, fauluj, nie daj mu grać!&#39;&#39;. Przed nimi wystąpi Kaka i jego forma stoi pod znakiem zapytania. Ostatnio na jego pozycji grywał, ale może Mourinho widzi w Brazylijczyku jego błysk, które udowadniał za najlepszych lat w Milanie i reprezentacji? Ozil tym razem zagra na skrzydle. Ronaldo najlepszym piłkarzem świata? Jak można tak nazywać kogoś, kto ani razu nie pokazał w GD niczego, niczego! No dobrze, ostatnio strzelił bramkę, a poza tym zrobił coś? Był niewidoczny jak zawsze. W ataku zagra Benzema, który ostatnio imponował formą.
W bramce Barcelony jak zawsze w pucharze Króla wystąpi Pinto, który ostatnio miał udział przy bramce &#39;&#39;Crisa&#39;&#39;. Na prawej stronie obrony(?) wystąpi Dani Alves. Obrony? Ten zawodnik jest wszędzie i niewątpliwie jego gra w ofensywie przekłada się na większą siłę rażenia Klubowych Mistrzów Świata! W środku wystąpi według mnie najlepsza para na świecie Pique-Puyol. Chodź ostatnio nękały ich kontuzje, to jeśli będą zdrowi to rzadko kto przedostanie się przez defensywę Blaugrany. Na lewej obronie wystąpi Abidal, który ostatnio przedłużył kontrakt. Jest to wielki zawodnik! Po chorobie, z której się wyleczył jest jeszcze silniejszy i wnosi dużo do zespołu Guardioli. Chciałbym zauważyć, że obrońcy w zespole Pepa strzelają dużo bramek o czym świadczy ostatni mecz z Realem, gdzie bramki trafili Puyol i Abidal. Środek pola jest najważniejszy w układance Pepa. Jeśliby mógł trener Barcelony to grałby wszystkimi zawodnikami kreatywnymi, których ma w swoich szeregach. Jako defensywny pomocnik będzie grał niezawodny Sergio, który również lubi pokusić się prostopadłymi podaniami. Przed nim zagrają Iniesta i Xavi. Ten pierwszy przez wielu uważany jest za najlepszego piłkarza świata, ten drugi również. Ale nikt tego nie podważy, bo jak? To Oni napędzają Barcę, to Oni dyktują tempo gry. Generał dziś obchodzi 32 urodziny i na pewno koledzy z drużyny będą chcieli mu zrobić prezent urodzinowy w postaci zwycięstwa i awansu. W ataku zagrają Cesc, Alexis i Messi. Kto się spodziewał, że Guardiola sprowadzając Fabregasa będzie wystawiał go w ataku? Obok Leo jest to najlepszy strzelec KMŚ! Alexis wykonuje niebotyczną robotę na boisku. Świetnie się porusza, podaje, wychodzi do pressingu. Bardzo dobrze wkomponował się w zespół. Messi, Messi, Messi! Najlepszy zawodnik na świecie wybrany 3 rok z rzędu! Magik, wirtuoz, mistrz. O Argentyńczyku można by pisać wiele, ale po co? Zaraz mecz i pokaże nam to co najlepsze, jego lekkość w mijaniu rywali i zdobywaniu bramek. Według mojej własnej opinii Real ma tylko lepszą formację w.. bramce. Iker to najlepszy bramkarz świata, a Manuelowi do niego wiele brakuje i wiele brakować zawsze będzie. Stawiam zwycięstwo Barcelony do zera.

Barcelona 1,60 Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom