aka-shakal
Użytkownik
8 stycznia 2012 godzina 14:00
Manchester City - Manchester United

2,10 - 3,25 - 3,40
Etihad Stadium

Forma:

Zapraszam do dyskusji !
Otóż tłumacze, porażka United z Rovers:jako fan united jestes super obiektywny, X dla czerwonych bylby duzym sukcesem, moze czasem poogladaj mecze
Jako również fan United muszę z lekka dodać kilka sprostowań.Mecz z NU:
błysk geniuszu Ba i strzal życia Cabaye,bramka samobójcza i tak nic nie zmieniła
Tu się nie zgodzę bo Roo ma cykle, jak strzela to po 5 meczy z rzędu a jak się zatnie to na dobre a presja nie działa na niego mobilizująco a destrukcyjnie... ja bym chciał dziś zobaczyć w ataku parę Welbeck-Berbatow, może nie trybuny a ławka obudzi w Wayne Diabła, nie chce robić tu zadymy ale dla mnie Rooney był, jest i będzie najemnikiem... liderem może jest ale na papierze bo na pewno nie mentalnym, liczę dziś na to,ze ujrzymy taki skład defensywyPo meczu z Rovers każdy mówił , wróci Rooney i Sroki nie będą mieli szans.
Może ale tego nie robi i dlatego dziś może być ciekawie, jedyne co mnie zastanawia to fakt czy zagra Toure, oczywiście Yaya... mam obawy,że jednak poszedł wałek i Kolo dołączył w sobotę a Yaya zrobi to dziś po meczu.City wiadomo , skład ma dużo szerszy i Mancini może rotowac jak chce i ile chce , i pewnie dużo osób tym się sugeruje