Cicho tutaj, no to zacznę... moim zdaniem czekają nas
szachy, Mancini ma problem ze składem, chociaż nie zdziwi mnie jak zobaczymy jutro Toure

W obozie United podrażnienie, ostatnimi wynikami jak i w głowach pewnie jest ostatnie spotkanie między tymi ekipami, przegrane przez MU aż 1-6!
Smaczku dodają takie szczegóły jak:
1. City w tamtym sezonie wyeliminowała United z półfinału FA CUP, po czym wygrała ze Stoke z finale i zrzuciła piękny baner z
Stretford End
2. City broni tego trofeum a kilku zawodników United nie miało okazji wygrać go i to aż dziw bierze bo wielu z nich gra ładnych parę lat na Old Traffold, a są to Rio Ferdinand czy Rooney
To takie dwa malutkie szczegóły.
Ja osobiście chyba odpuszczę tutaj granie, aczkolwiek sędzią będzie Pan Chris Foy a wiadomo co to znaczy

City bez Barrego, braci Toure (trzymajmy się "oficjalnych" doniesień) i Balo, w United jest ich zbyt wielu aby wymieniać ale najbardziej dotkliwa strata jest w obronie, aczkolwiek SAF też lubi zasłony dymne i nie zdziwi mnie fakt, że zagra Evans (kostka, niby nie jest zaleczona) czy Smalling (migdałki).
Jednego jestem pewny będzie się działo. Ja osobiście życzę sobie aby United nie przegrało

bo w razie ewentualnego remisu, losy rozstrzygną się na OT
moje typy:
Rio kartka TAK 4.00
Rio już lata świetności ma za sobą, ostatnio Jones musiał ratować akcje faulem ale to nie pomogło bo Cabaye strzelił bramkę z rzutu wolnego, ponadto Rio zostały nawyki z bycia kapitanem, lubi sobie pogadać a nie każdy sędzia sobie na to pozwoli, moim zdaniem kurs adekwatny do ryzyka.
de Jong kartka TAK 2.40
Nie będzie grał Yaya to zagra Holender, a do grzecznych on nie należy poza tym rozbrat z piłką też pewnie swoje zrobi
Jones kartka TAK 3.15
Może być jak w meczu z NU,że nie nadąży za akcją Rio, Jones zapędzi się do przodu i będzie musiał ratować się faulem
Jeżeli miałbym typować wynik meczu to stawiam
X!