>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hit 3. Rundy FA Cup 08.01.12: Manchester City - Manchester United (14:00 Etihad Std.)

Status
Zamknięty.
foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
2.10 raczej kurs warty ryzyka ? no bo co ? właśnie nic :cool:
Dwie wygrane po 5:0 i przegrany mecz Blackburn , ale kto widział to wie że MU dominowało w tym meczu , potrafiło odpowiedzieć gol za gol , po prostu pech. Natomiast z Newcastle to już trochę patologia.
Roszady składem. Jesli znów w obronie , zagrają Valencja ( który i tak był pod bramka rywali cały czas ) i Carrick&#39;em to może być nie zaciekawię.
Myślę że problem MU jest brak drugiego wyjściowego składu + kontuzje.
Bo czołowe kluby zazwyczaj sprowadzają nowych graczy jak ich najlepsi zawodnicy ( Vidić ) odnoszą wiele miesięczne kontuzje
Nie jestem zwolennikiem spektakularnych zimowych transferów , bo kto chciałbym sprzedawać swoich najlepszych zawodników w środku sezonu , gdzie klub poniósłby straty - Tak jak powiedział Freguson.
MC jeszcze nie przegrało ani nie remisowało na własnym boisku. Nie wiadomo na razie czy zagra Toure który jest dość ofensywnym obrońcą.
To samo Nasri który wg mnie był lepszy w Arsenalu.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Cicho tutaj, no to zacznę... moim zdaniem czekają nas szachy, Mancini ma problem ze składem, chociaż nie zdziwi mnie jak zobaczymy jutro Toure ;)
W obozie United podrażnienie, ostatnimi wynikami jak i w głowach pewnie jest ostatnie spotkanie między tymi ekipami, przegrane przez MU aż 1-6!
Smaczku dodają takie szczegóły jak:
1. City w tamtym sezonie wyeliminowała United z półfinału FA CUP, po czym wygrała ze Stoke z finale i zrzuciła piękny baner z Stretford End

2. City broni tego trofeum a kilku zawodników United nie miało okazji wygrać go i to aż dziw bierze bo wielu z nich gra ładnych parę lat na Old Traffold, a są to Rio Ferdinand czy Rooney ;)

To takie dwa malutkie szczegóły.

Ja osobiście chyba odpuszczę tutaj granie, aczkolwiek sędzią będzie Pan Chris Foy a wiadomo co to znaczy ;) City bez Barrego, braci Toure (trzymajmy się &quot;oficjalnych&quot; doniesień) i Balo, w United jest ich zbyt wielu aby wymieniać ale najbardziej dotkliwa strata jest w obronie, aczkolwiek SAF też lubi zasłony dymne i nie zdziwi mnie fakt, że zagra Evans (kostka, niby nie jest zaleczona) czy Smalling (migdałki).

Jednego jestem pewny będzie się działo. Ja osobiście życzę sobie aby United nie przegrało ;) bo w razie ewentualnego remisu, losy rozstrzygną się na OT

moje typy:

Rio kartka TAK 4.00
Rio już lata świetności ma za sobą, ostatnio Jones musiał ratować akcje faulem ale to nie pomogło bo Cabaye strzelił bramkę z rzutu wolnego, ponadto Rio zostały nawyki z bycia kapitanem, lubi sobie pogadać a nie każdy sędzia sobie na to pozwoli, moim zdaniem kurs adekwatny do ryzyka.

de Jong kartka TAK 2.40
Nie będzie grał Yaya to zagra Holender, a do grzecznych on nie należy poza tym rozbrat z piłką też pewnie swoje zrobi

Jones kartka TAK 3.15
Może być jak w meczu z NU,że nie nadąży za akcją Rio, Jones zapędzi się do przodu i będzie musiał ratować się faulem ;)

Jeżeli miałbym typować wynik meczu to stawiam X!

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

Manchester City - Manchester United

Kolejne derby Manchesteru, tym razem w ramach FA Cup. Obie ekipy rywalizowały ze sobą w tym samych rozgrywkach, jednak była to faza 1/2. Wtedy na Wembley lepsi okazali się Obywatele, którzy w efekcie pokonali w finale Stoke i sięgnęli wreszcie po puchar. W tabeli Premier League obie drużyny idą praktycznie łeb w łeb. Obecnie trzy oczka przewagi mają dzisiejsi gospodarze przez porażkę Czerwonych Diabłów ze Srokami. Oba zespoły wystąpią dzisiaj w osłabionym składzie. W ekipie gospodarzy zabraknie Barry&#39;ego, braci Toure, którzy wyjechali już na Puchar Narodów Afryki oraz prawdopodobnie Mario Balotelliego, który skarży się na ból kostki. Boss nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z usług, Vidica, Owena, Evansa, Cleverley&#39;ego, Younga oraz Fletchera. Uważam, że mecz będzie bardzo ciekawy, myślę, że żadna z ekip nie odpuści tak prestiżowego pucharu jakim jest FA Cup. Ciężko mi przewidzieć wynik, wygrać może każdy. Wszystko będzie zależało od formy dnia. Uważam, że są to w obecnej chwili dwa najlepsze zespoły z Anglii. Jestem jednam w stanie zaproponować zakład na Powyżej 2 bramek azjan @ 1.42 Betsafe. Myślę, że trzy bramki oba zespoły będą w stanie strzelić, nawet jeśli strzelą dwa gole to uzyskamy zwrot stawki, a kurs według mnie zachęca.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
jako fan united jestes super obiektywny, X dla czerwonych bylby duzym sukcesem, moze czasem poogladaj mecze
Otóż tłumacze, porażka United z Rovers:
karny z 16 minuty, potem United musiało gonić jak Berbatow wyrównał na 2-2 to katastrofalny błąd de Gea i gol na 2-3 potem brakło czasu, wcześniej przed mecze zamieszał Roo który złamał klubowy regulamin i nie zagrał w meczu z Rovers
Mecz z NU:
błysk geniuszu Ba i strzal życia Cabaye,bramka samobójcza i tak nic nie zmieniła
Rok temu United niby też mieli przegrać z City u nich a oglądaliśmy włoski styl czyli aby nie zaatakować, wiele dziś zależy nie od Szkota a od Włocha, jak Mancini będzie kazał atakować to będzie ogień jak nie będzie się do tego palił to wątpię aby MU poszło na wymianę ognia, obie ekipy osłabione... United od dłuższego czasu... udajesz takiego mądrego to powiedz mi jakby wyglądała gra defensywna City bez Kompanego który jest identycznym liderem w defensywie jak w MU Serb... w City może braknąć 4 zawodników i wielki płacz City w United z kontuzjowanych chyba nawet skład można byłoby zlożyć :p

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mecz z NU:
błysk geniuszu Ba i strzal życia Cabaye,bramka samobójcza i tak nic nie zmieniła
Jako również fan United muszę z lekka dodać kilka sprostowań.
Po meczu z Rovers każdy mówił , wróci Rooney i Sroki nie będą mieli szans. Otóż to co wyżej napisałeś , geniusz Ba , strzał życia Cabaye to było tylko ukoronowanie świetnej postawy NU. Ograli United w pełni zasłużenie , i nie można się zasłaniać , że przez geniusz Ba mecz został ustawiony. Diabły chyba po za jedną okazją nie mieli nic do powiedzenia.
Co do dzisiejszych derbów zgodzę się , z tym co pisałeś , że to będą szachy. City wiadomo , skład ma dużo szerszy i Mancini może rotowac jak chce i ile chce , i pewnie dużo osób tym się sugeruje. United dziś pewnie zagra najlepszym składem , i po cichu licze na to że utrą nosa co niektórym. Ale poczekam na składy jeszcze.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Po meczu z Rovers każdy mówił , wróci Rooney i Sroki nie będą mieli szans.
Tu się nie zgodzę bo Roo ma cykle, jak strzela to po 5 meczy z rzędu a jak się zatnie to na dobre a presja nie działa na niego mobilizująco a destrukcyjnie... ja bym chciał dziś zobaczyć w ataku parę Welbeck-Berbatow, może nie trybuny a ławka obudzi w Wayne Diabła, nie chce robić tu zadymy ale dla mnie Rooney był, jest i będzie najemnikiem... liderem może jest ale na papierze bo na pewno nie mentalnym, liczę dziś na to,ze ujrzymy taki skład defensywy
Smalling-Rio-Evans-Evra
przed nimi
Valencia-Carrick-Jones-Young
i ławka dla Naniego, zaś robi się chimeryczny i prezentuje styl jeźdźca bez głowy, osobiście liczę,że United nie przegra, remis chciałbym, wygraną naturalnie ale trzeba patrzeć na to co jest a w końcu dobrze wieści Tom wraca do treningów, do gry ma wrócić pod koniec stycznia...
City wiadomo , skład ma dużo szerszy i Mancini może rotowac jak chce i ile chce , i pewnie dużo osób tym się sugeruje
Może ale tego nie robi i dlatego dziś może być ciekawie, jedyne co mnie zastanawia to fakt czy zagra Toure, oczywiście Yaya... mam obawy,że jednak poszedł wałek i Kolo dołączył w sobotę a Yaya zrobi to dziś po meczu.
Każdy mówi,ze zastąpi go de Jong ale prawda taka,że on w tym sezonie zszedł na drugi plan, rozegrał zaledwie 7 spotkań, na boisku spędził tylko 313 minut!

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Uwaga! Oficjalne!

Scholes wraca do gry!

Na niespełna godzinę przed rozpoczęciem derbowego pojedynku z Manchesterem City, niesamowite informacje przekazała oficjalna strona internetowa Manchesteru United. Jak wynika z przedstawionego komunikatu, do klubu w roli grającego trenera zdecydował się bowiem powrócić Paul Scholes! Co więcej, podczas pojedynku z &quot;The Citizens&quot; zasiądzie on na ławce rezerwowych.

Man Utd: Lindegaard - Evra, Jones, Ferdinand, Smalling - Valencia, Carrick, Nani, Giggs - Welbeck, Rooney.
Rezerwowi: De Gea, Evans, Anderson, Park, Hernandez, Rafael, Scholes.
Skład United.... !

Man City: Pantilimon - Richards, Kompany, Lescott, Kolarov - A. Johnson, de Jong, Milner, Silva, Nasri - Aguero.
WtF? Hart na bramce? Bez YAYA grają ????

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś o 14 derby Manchesteru! Tym razem City z United zmierzą się w FA Cup. Zapraszam do mojej analizy w moim dziale i przeczytać to co napisałem o meczu City-Liverpool. Chciałbym przypomnieć, że City jest obrońcą tytułu i właśnie rok temu w półfinale pokonali Czerwonych Diabłów. W lidze na 10 meczów u siebie, wygrała wszystkie! Jest to świetny wynik i będący w dołku United dziś będą mieli bardzo ciężko by strzelić bramkę, a co dopiero wywalczyć jakiś korzystny wynik. Zespół Manciniego w ostatniej kolejce rozniósł 3:0 Liverpool i grając w 10-ciu przy stanie 2:0, podnieśli jeszcze wynik spotkania! Team Fergusona gra ostatnio źle i nawet &#39;&#39;wielki&#39;&#39; Rooney nie jest w formie po alkoholowej aferze i wydatku 0,5 mln funtów dla Alexa.United przegrało ostatnio 2:3 z Blackburn i w ostatniej kolejce 0:3 w Newcastle. Ponadto Mancini ma szerszy skład, choć i tak żąda transferów, a Ferguson aż poprosił Schoelsa by wrócił, bo mam tak ubogi i wąski skład. City powinno na luzie sobie poradzić z UTD, na dokładkę pogram lekko handi -1,5 na City. Grajcie póki 2.05 na City, bo kursy się wahają między 1.90 a 2.05!
Manchester United : Lindegaard, Evra, Jones, Ferdinand, Smalling, Valencia, Carrick, Nani, Giggs, Welbeck, Rooney.

Manchester City : Patilimon, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Milner, De Jong, Johnson, Silva, Nasri, Aguero.

Manchester City @ 2.05 Bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom