>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HIT 25 Kolejki: Manchester United - Liverpool 11.02.2012 (Old Trafford)

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
tak tak i dziwnym trafem był zawieszony na 9 spotkań ... mógł się odwoływać , ba nawet podać sprawę do sądu .
Ale po co się wypowiadasz jak nie znasz tematu? Liverpool nie odwołał się przez groźby FA, a nie dlatego ze uznał Suareza za winnego i nie był zawieszony na 9 tylko 8 meczy!

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Jestem ciekawy czy tak samo jechaliście na Wayna Bridge&#39;a jak nie podał ręki Terremy.
Terry walił żonę kolegi z drużyny... Ty byś podał jakby koleżka zorał Ci pannę?
Evra to kozak i właśnie ktoś taki musi być kapitanem United, był Gary teraz jest Pat... Suarez niech się cieszy,że nie gra Keano czy Eric bo Ci by nie skakali po meczu tylko podczas by go połamali a tak jeszcze dla rozluźnienia... Gary kontra Liverpool!
http://www.youtube.com/watch?v=QubF5Afcuek

snajper 322

snajper

Forum VIP
tak tak i dziwnym trafem był zawieszony na 9 spotkań ... mógł się odwoływać , ba nawet podać sprawę do sądu .
Tylko za FA ostrzegła Liverpool że kara można zostać przedłużona... i znając zycie pewnie by sie tak stało.
Ciekawe co jest gorsze, nazwać kogoś czarnym i dostać 8 meczy czy kopnąć kogoś od tyłu, co może spowodować zakończenie kariery i dostać 4 mecze i dodatkowo FA stawi się za Tobą, żebyś zagrał jak najwięcej meczy na ME2012?
;)

http://www.101greatgoals.com/gvideos/man-united-2-liverpool-1-goals-highlights/
lub
http://www.thisisanfield.com/2012/02/a-message-for-the-media-and-the-hypocrite-ferguson/?fb_ref=.TzaanPPLrp4.like&amp;amp;fb_source=tickerdialog_oneline
fajny , obszerny skrót. Dobry materiał dla tych co nie ogladali meczu ???? / Konrad

Otrzymane punkty reputacji: +2
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Tylko za FA ostrzegła Liverpool że kara można zostać przedłużona... i znając zycie pewnie by sie tak stało.
***** prawda a jak podajesz fakty, albo się powołujesz na coś to mów precyzyjnie!
FA przyjmuje każde odwołanie ale jeżeli nie jest ono uzasadnione to wtedy nakładają większe kary tylko po to aby ktoś nie podważał ich zdania od tak sobie.
Tak mówisz,że FA sprzyja United a jak Roo został zwieszony za słowa po come back na Upton Park do kamery, gdzie użył wulgaryzmów?! A jak United odwołało się od kartki Rio i zamiast 3 meczy mieli 4 mecze zawieszenia bo FA uznała apelację za niestosowną...
Ciekawe co jest gorsze, nazwać kogoś czarnym i dostać 8 meczy czy kopnąć kogoś od tyłu, co może spowodować zakończenie kariery i dostać 4 mecze i dodatkowo FA stawi się za Tobą, żebyś zagrał jak najwięcej meczy na ME2012?
Pijesz do Wazzy rozumiem, ale sorry tutaj sam poszkodowany nie miał żalu a poza tym co innego rozgrywki ligowe a międzynarodowe? Gubisz się Panie

Reakcja Evry dziś ... moim zdaniem bardzo dobra bo jest kapitanem United i wie, jak ciężko United gra się z LFC zresztą h2h to pokazuje. Moim zdaniem Evra nie cieszył się bo wygrał nad Suarezem a nad Liverpoolem, nad Liverpoolem,który przez indywidualny błąd Pata awansował do kolejnej rundy FA CUP!

Otrzymane punkty reputacji: +7
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
kibice Liverpoolu chyba nie wiedzą co to naprawdę kary FA.
Ferguson i United dostają je na każdym kroku, a wy temat Suareza będziecie wałkować przez swoje dzieci i wnuki.
Dostali rewanż, nie mogło to się lepiej ułożyć.
Suarez niech się cieszy,że nie gra Keano czy Eric bo Ci by nie skakali po meczu tylko podczas by go połamali a tak jeszcze dla rozluźnienia...
Wiesz, byłem pewien jak to przeczytałem ze pod dołem znajdę masy komentarzy moralnych i takich pierdół. Może byłem szybszy a może niektórzy wiedzą ze Keano w środkach nie przebierał.
Podoba mi się to w meczach LFC z United, że o faworyzacji jednej z drużyn i najczęściej wynikach decyduje stadion. To jest najpiękniejsze w tej lidze.
Evra to wspaniały mentor i poszedłby za tą ekipą w ogień, tak jak Gary, Keane czy rudy.
Ferguson dobrze określił, że Suarez jest żałosny. Oczywiście pod newsem zlot zakompleksionych kibiców z Anfield wyzywających Fergusona od hipokrytów.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Po pierwsze, moim zdaniem Suarez podał mu rękę i zamieszczony materiał to potwierdza, a po drugie na jakiej podstawie uważasz, że kibice Liverpoolu nie potrafią nic więcej oprócz wyzywania? Bo nie rozumiem. W Anglii pomiędzy Mu i Liverpoolem zawszy były i będą spięcia i to niezależnie od obecnego układu, nawet jakby te 2 kluby grały w 3 lidze to w ich relacjach nic by się nie zmieniło.
A może chodzi Ci o wspaniały doping i oprawy kibiców Liverpoolu których na Old Trafford po prostu nie ma?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Panowie zakończcie ten durny wątek (który niestety sam zacząłem :| )
Z miejsca mówię , że każdy kolejny taki durny post kto komu ręki nie podał będzie usuwany , a w skrajnych wypadkach polecą kartki. Już kilka poszło więc jak będzie trzeba , będą kolejne.
lukass155 - Snajper na poprzedniej stronie dawał już dowody na Evre i starczy.
Jeszcze kwejka aby brakowało :|

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
no to po co tu wchodzisz? Odpowiedz bardzo konkretnie na te moje często spotykane, banalne pytanie.
na śmietnik wchodzisz po to żeby się pośmiać, ale tutaj skoro nie ma humoru, a dyskusja jest żałosna to...?
Jak grał Mascherano w Liverpoolu, to był jeszcze w czasach gdzie w angielskiej piłce nie było takich &quot;ludzi&quot; jak Suarez i wszystko zresztą wyglądało inaczej.
Czas im dalej, tym bardziej będzie cierpieć na tym prawdziwa piłka kopana, jaka ma miejsce tylko w PL.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom