>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

HIT 25 Kolejki: Manchester United - Liverpool 11.02.2012 (Old Trafford)

Status
Zamknięty.
bender7 91

bender7

Użytkownik
Skład Liverpoolu na dzisiejszy mecz:
Reina, Enrique, Johnson, Agger, Skrtel, Spearing, Gerrard, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez

rezerwowi:
Doni, Carragher, Bellamy, Carroll, Adam, Shelvey, Kelly
edit Konrad //to tylko Liverpool gra ?? :|

Man Utd: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Giggs - Rooney, Welbeck.

Rezerwowi: Amos, Berbatow, Park, Hernandez, Fabio, Cleverley, Pogba.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Manchester United - Liverpool FC
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Stawka: 8/10
Rezultat:
Analiza: Kolejna &quot;Bitwa O Anglię&quot;, kolejne emocje i kolejne kartki. Dziś trafił się wybitny sędzia, by zarobić jakieś pieniądze. Phil &quot;Gruby&quot; Dowd, czyli lider głównego rankingu, na ilość pokazanych kartek w Premier League. Na jego koncie 18 prowadzonych spotkań - 75 żółtych kartek - 2 czerwone kartki, średnio 4.17 kartki na mecz. Spotkanie będzie bardzo zacięte, Manchester United gra coraz lepiej do składu wraca Tom Cleverley, Chris Smalling ma szanse na występ, nadal poza składem jest Phil Jones. Warto dodać, że Liverpool już uporał się z drużyną United w FA Cup to nie jedyna ekipa z Manchesteru, którą podopieczni Kenny&#39;ego Dalglisha wyeliminowali. Do składu Liverpoolu może zagości od pierwszych minut Suarez, a także Enrique. Phil Dowd słynie z kartek i dziwnych decyzji, dzisiaj wszystko wskazuje na to, że w tym zaciętym spotkaniu padnie co najmniej 6 kartek. A może i ktoś wyleci z boiska za czerwona. Według mnie niska linia.
Typ: Żółta kartka - Patrice Evra
Kurs: 3,75
Bukmacher: Betsson
Stawka: 1/10
Rezultat:
Typ: Żółta kartka - Luis Suarez
Kurs: 2,50
Bukmacher: Betsson
Stawka: 1/10
Rezultat:

D 54

domeltomek

Użytkownik
No niestety nie jest tak jak mówisz.

Patrzyłem tylko Premiership bo to jest wykładnią przede wszystkim. Puchary FA Cup i Carling Cup różnie się układają i rywale odpuszczają wystawiając nieco rezerwowych itp.
A zatem LFC w meczach z rywalami jakich wymieniłeś czyli City, Arsenal, Tottenham, Everton, LFC/MU, Chelsea
- 3 wygrane
- 3 remisy
- 2 porażki
PKT 12

MU z kolei
- 5 wygranych
- 1 porażka
- 2 remisy
PKT 17

A więc wcale kolorowo nie ma.
Patrzyłeś TYLKO PL a ja napisałem o WSZYSTKICH spotkaniach wliczając w to Carling i FA więc w czym problem?

Tak czy siak Pool ma TYLKO dwie porażki.
Robson// a ja napisalem dlaczego nie liczę meczów FA Cup i Carling Cup.

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Z góry mówię, że nie jestem kibicem ani MU ani Liverpoolu.
Oczywiscie ani jednym ani drugim nie mozna odmówić waleczności i mobilizacji na ten mecz. Ale twierdzenie, że obie drużyny są piłkarsko na porównywalnym poziomie jest trochę naiwne. Wystarczy popatrzeć, gdzie w lidze jest MU a gdzie Liverpool. Pytanie naturalnie retoryczne, bo każdy zna obecny stan rzeczy w PL.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Z góry mówię, że nie jestem kibicem ani MU ani Liverpoolu.
Oczywiscie ani jednym ani drugim nie mozna odmówić waleczności i mobilizacji na ten mecz. Ale twierdzenie, że obie drużyny są piłkarsko na porównywalnym poziomie jest trochę naiwne. Wystarczy popatrzeć, gdzie w lidze jest MU a gdzie Liverpool. Pytanie naturalnie retoryczne, bo każdy zna obecny stan rzeczy w PL.
United to gotowa drużyna a Pool dopiero w budowie, masz racje co do poziomu obu drużyn. Jednak w PL można pewne rzeczy nadrobić walecznością

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Mi tu śmierdzi remisem :/ united nie wiem czemu nie uderza. Welbeck miał dobra akcje. Jak będzie remis to szlag mnie trafi bo po raz kolejny odpuścilem. Jednego weterana jest za dużo ja bym za ryana dal younga. United jak dziś nie wygra to będzie bardzo ciężko

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a ty mi wyjeżdżasz z obsranym ze strachu Evansem?
Nie chcę być wredny ale trochę będę. Evans wg ekspertów MEN został uznany najlepszym piłkarzem meczu , więc ...

Liverpool po za pierwszym kwadransem nie zrobił nic aby cokolwiek tu ugrać. Diabły mieli mecz pod kontrolą i kwestią czasu było kiedy ta bramka wpadnie , po przerwie wpadły 2 po kolei i wszystko było jasne. Podobało mi się , że United nie cofnęło się do obrony tylko dalej cisnęło rywala i tylko przez nieskuteczność nic nie wpadło. Suarez wykorzystał jeden jedyny błąd obrony i dał Liverpoolowi honorową bramkę.

Suarez zachował się jak gówniarz nie podając ręki Evrze. Chciał przyciąć kozaka , wyszło odwrotnie.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
ach ta magiczna komuna ... napiszesz coś to usuwają .
MEN się po prostu pomylilo w ocenach albo oglądają spotkania poprzez relacje tekstowe EVANS najsłabszy zawodnik spotkania po raz kolejny
ja usunąłem tamten post i jeszcze inny. Mógłbyś chociaż podać jakieś argumenty , albo wymienić jakie błędy popełnił a nie pisać na sucho / Konrad

snajper 322

snajper

Forum VIP
Suarez zachował się jak gówniarz nie podając ręki Evrze. Chciał przyciąć kozaka , wyszło odwrotnie.
A Evra zachował się jak małpa z ZOO pod koniec meczu :cool:

Dziwisz się? Suarez został oszukany i tyle w temacie, na co on liczył, że Suarez mu poda rękę i uśmiechnie się do niego?

Skoro Suarez jest gówniarzem to Ferdinand tez?

Otrzymane punkty reputacji: +8
death89 84

death89

Użytkownik
Evans najsłabszym zawodnikiem meczu? Coś chyba się komuś pomyliło, bo takie określenie bardziej pasuje do całej drużyny Liverpoolu, która zagrała kolejny fatalny mecz po remisie z Tottenhamem. Ich gra odpowiada miejscu w tabeli.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Nie podani ręki przez Suareza to był swojego rodzaju protest przeciwko jego zawieszeniu. Poza tym czy jest przymus podawania ręki przed meczem oszustom?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A Evra zachował się jak małpa z ZOO pod koniec meczu :cool:
Dziwisz się? Suarez został oszukany i tyle w temacie, na co on liczył, że Suarez mu poda rękę i uśmiechnie się do niego?
Czego Ty zawsze wpadasz do tematu aby podgrzać atmosferę ?
Tak Suarez zachował się jak gówniarz. Jak został oszukany skoro sam się przyznał , że obraził Evrę ... nie szukaj , ja Ci podsunę ...
- Przyznałem przed komisją dyscyplinarną, że rzeczywiście użyłem słowa w hiszpańskim języku. Uczyniłem to jednak tylko jeden, jedyny raz. Zapewniłem też, że nigdy więcej nie użyję tego zwrotu na boiskach w Anglii
Kto pierwszy nie podał ręki ? Suarez czy Ferdinand ? Chciał błysnąć cwaniactwem to i Rio błysnął.
Poza tym czy jest przymus podawania ręki przed meczem oszustom?
nie , lepiej promować rasizm. podgrzewać atmosferę itp :|
Czemu już nie komentujesz tego co zrobił po meczu Evra? Zapomniałem, przecież zawodnicy MU mogą robić wszystko, przecież FA im może jedynie naskoczyć bo przecież nieoficjalnym prezesem FA jest Ferguson...
bo nie widziałem co zrobił Evra bo równo z gwizdkiem odszedłem od TV. Z tego co teraz doszukałem biegał po boisku celebrując zwycięstwo ... dziwne :|

Zapomniałem, przecież zawodnicy MU mogą robić wszystko, przecież FA im może jedynie naskoczyć bo przecież nieoficjalnym prezesem FA jest Ferguson...
tak , tak, Ferguson sam się kiedyś zawiesił dwa raz , zawiesił Rooneya czy Vidica. Marne wytłumaczenie ????

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Nie rozumiem dlaczego Evans miałby być najsłabszym zawodniekiem meczu.
Osobiście typowałem Roneya. Ogólnie obrona MU nieźle, tylko jeden poważny błąd Ferdinanda a tak to środek obrony przyzwoicie.

Widać, że Liverpool bardzo zmobilizował się na to spotkanie, ale same chęci nie wystarczą. Wygrał lepszy.

P.S nie wiem jak innym, ale mi imponuje forma Scholesa.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Tak Suarez zachował się jak gówniarz. Jak został oszukany skoro sam się przyznał , że obraził Evrę ... nie szukaj , ja Ci podsunę ...
Czemu już nie komentujesz tego co zrobił po meczu Evra? Zapomniałem, przecież zawodnicy MU mogą robić wszystko, przecież FA im może jedynie naskoczyć bo przecież nieoficjalnym prezesem FA jest Ferguson...
Suarez się przyznał do tego co powiedział, tylko jeszcze jakbyś wiedział co dokładnie powiedział, i jakie to miał znaczenie w jego języku.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Czego Ty zawsze wpadasz do tematu aby podgrzać atmosferę ?

Kto pierwszy nie podał ręki ? Suarez czy Ferdinand ? Chciał błysnąć cwaniactwem to i Rio błysnął.
Bridge też był gówniarzem że nie podał ręki Terry’emu ? Suarez podał rękę, a Ferdinand zlekceważył, no co za gówniarz z niego ;)

a co takiego powiedział wielki poligloto?
Suarez nie powiedzial czarny/czarnuch tylko &quot;negrito&quot; co po hiszpansku znaczy &quot;koles&quot; czy &quot;gosc&quot;
Najciekawszy fakt był:
- żaden sędzia nic nie widział i nie słyszał
- żaden z piłkarzy MU nic nie słyszał
- żaden z piłkarzy MU nie chciał zeznawać
- kamery nie zarejestrowały nic, co mogłoby słowa Evry potwierdzić
FA uwierzyła Evrze na słowo

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Podobało mi się zachowanie Suareza, nie chce to nie podaję ręki. Tym bardziej że Evra to kawał sk.... i jeszcze większy prowokator niż Suarez. Jestem ciekawy czy tak samo jechaliście na Wayna Bridge&#39;a jak nie podał ręki Terremy. Czy tam Terry robił jakieś zamieszanie, szarpał się jak ten mudżin Evra :?: Albo jak Nasri nie podał ręki Gallasowi?
zwróć uwagę z jakiej racji Bridge nie podał ręki a z jakiej Suarez/Konrad
edit 2// ale przecież tu się nikt nie napina , tylko wymieniamy poglądy ????
szanuje Twoje zdanie tak samo jak i reszty. Tylko zwróciłem uwagę , że z Bridgem i z Evrą chodziło i co innego

Konrad z szacunku do Ciebie, ja tu nie mam zamiaru się napinać tylko napisałem swoje zdanie
:wink: Moim zdaniem niesłusznie obwiniany i oczerniany jest tu zawodnik Liverpoolu.
Zgadza się sytuacja zgoła odmienna w obu przypadkach. Tylko ja odbieram zachowanie Suareza jako protest w stosunku do decyzji władz odnośnie jego ukarania. Powiedział coś Evrze (tfu) czy nie, jeśli inni zawodnicy, sędziowie nic nie słyszeli to dlaczego wierzą na słowo zawodnikowi Manchesteru.To mnie boli i
Suareza zapewne też.
edit 2// gdybyś pewnie nie czyścił na bieżąco postów to napinka była by porównywalna z meczami Realu i Barcelony ????
Bridge/Terry - Suarez/Evra wiadomo powód inny, zdarzenia podobne, ale reakcja inna Terrego niż Evry, dlatego zwróciłem uwagę. ;)
Dobra eot ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
a co takiego powiedział wielki poligloto?
Suarez i zespół prawników Liverpoolu usilnie zaprzeczali tym twierdzeniom. Podstawą ich obrony było to, że Evra powiedział do Suareza &quot;Nie dotykaj mnie, Latynosie&quot;, a w danym momencie napastnik Liverpoolu odpowiedział &quot;Por que, negro?&quot; w sposób przyjazny i ugodowy.
– Twierdzi on, że użył słowa &quot;negro&quot; w sposób, który jest mu znany z jego wychowania w Urugwaju. W tym znaczeniu, Pan Suarez podaje, że słowo jest używane jako rzeczownik oraz jako przyjazna forma zwracania się do ludzi postrzeganych jako czarnych lub z brązową skórą (lub nawet tylko z czarnymi włosami). Zatem to znaczy &quot;Dlaczego, czarny?&quot; – czytamy w raporcie.
lfc.pl

death89 84

death89

Użytkownik
Ok, a czy mieszkając/grając/pracując w Anglii nie powinno się dostosować do obyczajów tam panujących?
Nazwał go &quot;czarny&quot;, choć se wersję podające, że powiedział &quot;czarnuch&quot;, jesli fraza &quot;SAY NO TO RACISM&quot; ma coś znaczyć to muszą być poniesione konsekwencje dla osoby łamiącej zasady dobrego wychowania, nie obrażania ze wzgledu na kolor skóry. Azjaci się obrażają na słowo &quot;żółty&quot;, tak samo jak czarnoskórzy piłkarze na słowo &quot;czarny&quot;.
Polecam przeczytać ciekawy artykuł, bo ktoś tutaj nazwał Fergusona &quot;nieoficjalnym szefem FA&quot;:
http://manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&amp;amp;id=31589
podpunkt 2., panowie;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom