>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Hip-Hop

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Polecam Prewersje Fokusa, premiera 5 lutego.
Kilka kawałków już na yt.
Zachęcam do przesłuchania, warto. Wojtek tym razem jak dla mnie wskoczył na wysoki level, i wysoko zawiesił poprzeczkę, fajne bity, dobre rymy, Git Majonez :]

astafor 74

astafor

Użytkownik
na dniach nowy Ostr &quot;Jazz,dwa, trzy&quot; ???? dobry material zapewne jak zawsze od Ostrego ????

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
No to dzis mamy premiere krążka OSTRego , płyta jak to czesto bywa początkowo trudna w odbiorze, jednak po raz kolejny mamy potwierdzenie co do sampli czy bitów OSTRego klasa sama w sobie. Tekstowo czy merytorycznie raczej nie dzis, bo jestem na gorąco.
Jednak tekstowo w niektórych też rozwala jak chocby szczery singiel przedpłytowy to jest to.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Wiedziałem , że FAbik odpiszesz. Nic do ciebie nie mam stary ale serio mogłbym sie po Tobie spodziewać czegoś wiecej niż słabej ironii.
Jak juz ci mowilem cenie Adama nawet mialem okazje z nim na zywca pogadac.
Tekstowo zawsze go lubilem , bitowo także chociaz nie bylem jakims mega fanem Jazzurekcji jak co niektorzy. Takze nie krzycze na forum jak moze i wiekszosc jego fanow , ze to najlepsza plyta. Zawsze to slysze wyszło O.C.B i po 1 dniu pisza &#39; najlepsza&#39; wyszlo TDD i bylo podobnie , troche trzezwego umyslu. Chcesz konstruktywnie pogadac o HH zapraszam na PW.!
pzdr!

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Dla jednych fala hipokryzji, nudy i monotonii a dla innych dobra płytka z funkowo/jazzowym klimatem. Moim zdaniem Adam trzyma dobry równy poziom.
Mówi się o studencikach bez wiedzy, którzy jarają się jego najnowszymi płytami
nie wiedząc nic na temat tych starszych, ale lepiej chyba jak studenciki słuchają
Adama niż jakiejś Firmy czy innego Mezo?
Kwestia gustu, nie można nakładać innym swojego smaku wmawiając im, że to jest dobre a tamto ble ponieważ ja tak uważam...

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Ta szczegolnie kazdy kij ma dwa konce Tobie tez FAbiku moge zarzucic , ze plyta jakas wychodzi na poczatku roku a ty mowisz ze to &#39; plyta roku&#39; jak to nazwiesz?
Jak mozna oceniac cos zanim nie posluchalo sie czegos innego. Moda na OSTRego zrobila sie stosunkowo niedawno na co ja mam szczerze wyj...ne ???? Slucham go od dawna ale nie jestem zaszufladkowany tylko w jego nucie.

Do góry Bottom