>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hip-Hop lans

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
To nie ma być druga część El Polako tylko inna płyta. Zresztą na El Polako Gural był oszczędny we flow (jak to sam nawijał w tytułowym utworze &quot;zimne flow&quot;) więc zrobił płytę bardziej w polskim standardzie flow, ale na następnej już jak zwykle da na swoim w 100% normalnym poziomie.
No to ja coś widocznie źle zrozumiałem ???? ale rozwalil mnie kawalek Enemy Mine... Teraz sie juz nie moge doczekac kolejnej plyty. Ale najpierw Kwiaty Zla Piha.... Kurde już kase na plyte mam hehe

Proponuję, żeby jakiś z moderatorów zaczął &quot;obserwować&quot; ten temat, bo może dojść do jakiś niepotrzebnych kłótni. Na razie jest to wymiana zdań, ale ...
nikt sie nie kloci tylko kazdy wyraza swoje zdanie... a w tym nic zlego nie ma...

radek03 90

radek03

Forum VIP
no dobra każdy ma inne zdanie. Ty uwazasz ze sie sprzedal, ja nie.... dla mnie to normalne ze ktos wystepuje w TV i bierze za to kase... koniec na ten temat bo i tak zaden z nas nie zmieni zdania
No oczywiście każdy ma swoje zdanie i ja to szanuje i nasza rozmowa z mojej perspektywy nie ociera się nawet o kłótnie tylko zwykłą konstruktywną wymianą zdań. Ja patrze na to z tej strony ty z innej. Chodzi mi o to ze są pewne granice ja np. nawet za kase nie poszedłbym śpiewać pieśni pochwalnych w TVTrwam, a niektórzy posuną się do wszystkiego.

pablo1ch 0

pablo1ch

Użytkownik
No oczywiście każdy ma swoje zdanie i ja to szanuje i nasza rozmowa z mojej perspektywy nie ociera się nawet o kłótnie tylko zwykłą konstruktywną wymianą zdań. Ja patrze na to z tej strony ty z innej. Chodzi mi o to ze są pewne granice ja np. nawet za kase nie poszedłbym śpiewać pieśni pochwalnych w TVTrwam, a niektórzy posuną się do wszystkiego.
haha uwierz mi ze ja też nie. dobra koniec tematu ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Eldo wg. mnie nie ma flow... on tylko potrafi dotrzeć. Znaczy sie nie tylko bo jest zajebisty w tym co robi ???? Jego utworów nie słucha byle kto... np. ludzie o ktorych temat jest;) Eldo to raczej poeta jak to już ktoś powiedzial. Sokol byl kiedys dobry ale teraz to wiadomo... Tede po prostu ma taki styl i sam mówi że robi to dla kasy.
Nie wiem o co ci chodzi z Sokołem ??
Płyte TPWC z Ponem zrobił dla żartu żeby spróbować czegoś innego !!
W Grudniu zobaczysz druga część tej płyty zrobioną na poważnie ....
Kawałek &quot;W Aucie&quot; napisali jednego wieczoru przy browarze więc to o czymś świadczy .....

matinho100 0

matinho100

Użytkownik
Tylko popatrz na to że kiedyś sokoła słuchali ludzie mądrzejsi a teraz oni tzn. z ponem zawladneli podstawowka jak nie jeszcze mlodszymi ????

matinho100 0

matinho100

Użytkownik
To super wyśmiali tą komercje skoro 99% ludzi teraz ich uważa za komerche a słuchają ich teraz ludzie którzy z hh nie mają nic wspólnego. Nawet jeśli to zrobili specjalnie to i tak marnie im to wyszlo bo wkurza juz mnie to jak widze 10 latkow z koma a tam leci w aucie...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
To super wyśmiali tą komercje skoro 99% ludzi teraz ich uważa za komerche a słuchają ich teraz ludzie którzy z hh nie mają nic wspólnego. Nawet jeśli to zrobili specjalnie to i tak marnie im to wyszlo bo wkurza juz mnie to jak widze 10 latkow z koma a tam leci w aucie...
Jak bys czytał wywiady to byś wiedział że on sra na tych co mówią że to jest komercja !!!
Wydał z Ponem na tą płyte kupe kasy i im się zwróciło !!:-D
On już nie musi robic płyt dla pieniędzy bo pieniądze ma :p

matinho100 0

matinho100

Użytkownik
to fajnie że on sra na cały hh polski bo popatrz ilu narazie poparło go za to co zrobił... Nie mówie że jest słaby czy coś... ale to była dla mnie przesada. Jeśli on chciał od razu zrobić coś dla dzieci i nie powiem już kogo to naprawdę fajnie.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Trzeba też zwrócić uwagę na granicę pomiędzy hip-hopem a hip-hopolo (jak to ktoś kiedyś ładnie nazwał), która często się zaciera.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Tacy ludzie są żałośni. Pamiętam jak było w gimnazjum dosłownie z dnia na dzień ludzie pzrestali słuchac manieczek i wzięli się za HH. Masakra.

A o to hip-hopowy pogrzeb:
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1219658639
co do maniek to klimat niesamowity kto nie byl to polecam, moze nie jest juz tak dobrze jak za czasow kiedy zjezdzala sie tam cala polska co weekend ale mimo wszystko nie ma to jak balety w ekwadorze na dobrych krazkach:-D

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Duze Pe/ chlopak dobry w tym co robi i podczas wbw pokazywal co potrafi. Jego teksty zawsze b.dobre taka poezja na bicie. Nawet na plytach Cinq G zaprezentowal cos &quot;nowego&quot;. Szkoda ze ostatnio cicho o nim. Mes/ Te jego albumy solo i z 2cztery7. Gural/ Poradzil sobie z muzyka i robi to jak nalezy, na dzien dzisiejszy nr 1.
Co do lansu to z tym wydaje mi sie inaczej, dla jednego muzyka z tel bd lansem dla innego czyms naturalnym i tak ze wszystkim. Kazdy ma wlasne podejscie do zycia i subkultury. Wyznaje zasade patrz na siebie.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Najlepszym Polskim raperem jest Pezet ????
Odnajduje sie w każdym stylu ,świetne flow, najlepsze teksty,zajebiste koncerty ???? ....

Z 0

zuber

Użytkownik
Więc może ja coś wtrącę od siebie... Słucham HH od czasów PFK i Płyty Ostrego &quot;Tabasko&quot;. Nie noszę szerokich spodni. Nie palę zioła. Dla mnie jednak jest to jedyna muzyka teraz, która ma jakie kolwiek przesłanie. Mówi o prawdziwych rzeczach i naprawdę często bardzo pomaga w coś uwierzyć.
Dla mnie najlepsze płytki to:
PFK obydwie
OSTR wszystkie
Pezet dużo kawałków, ale nie całe plytki, przesadza z komercją
Eldo dobrze nagrywał, ale też nie wszystko
Onar i ogólnie Płomień nawet nawet ????
Ale czy np ktoś z was słyszał płytkę takiego Kubsona? Koleś nagrał płytkę za swoją kase...!!! ale jest genialna ????
Sokoła i Pono nie ma co komentować, ciekawa piosenka dla śmiechu, dobry teledysk, ale przesady. Mam nadzieje, że się poprawią następną płytą...

Polecam Kubsona.
http://pl.youtube.com/watch?v=c1R6jmfjBMs

Do góry Bottom