pablo1ch
Użytkownik
Radek03 czy myślisz że jak Tede jest w telewizji to znaczy że się sprzedał? Nie no bez komentarza... To z czego on ma żyć? Z marnego hajsu za koncerty? Oni nie biorą tyle kasy za koncerty co Doda czy jakas inna pseudogwiazdka... Posłuchaj sobie kawałka Ostrego - Rap droższy od pieniędzy. Np tekst "nie chce zarabiać na rapie jeśli mam sprzedać godność" oni sie nie sprzedają jak inne pop gwiazdy, które wystawią cycki i już są sławne. A które flow jest monotonne? (to pytanie do Juleza) 9 na 10 raperów??? Slyszałeś Pezeta? Ostrego? Piha? Eldo? mógłbym tu jeszcze długo wymieniać bo jest dużo dobrych osób na polskiej scenie hh. Tak jak i w podziemiu. A czy to że ktoś nosi szersze spodnie czy bluze z kapturem tzn że sie lansuje w jakiś sposób?? Ja zbierałem hajs na oryginalną koszulkę Lacoste dłuzej niż zwykle bo kosztuje nie kolo 100 PLN jak każda tylko prawie 400. I czy to znaczy że się lansuje bo mam ciuchy drogie? Nie to nie o to chodzi tylko chodzi o to co kto lubi ten ubiera. I jeśli myślicie że polscy raperzy się sprzedali to podajcie przykład z wyjaśnieniem a nie tylko puste słowa bo to bez sensu.... Może i spadnie teraz na mnie fala krytyki ale musiałem wyrazić swoje zdanie na ten temat...