psotnick według mnie poddanie byłoby gdyby udusił rywala lub założył dźwignie jakąś kończącą a kontuzja kolana to raczej tak jak napisałeś to raczej TKO.
1) KARWAT przez KO/TKO/DQ
2) MACIAS przez KO/TKO/DQ
3) KRAWCZYK-HOLAK przez Decyzja sędziów
4) NOWACZKIEWICZ przez PODDANIE
5) STAŚKO przez Decyzja sędziów
6) BOMBA przez KO/TKO/DQ
7) KRZYŻANOWSKI przez Decyzja sędziów
8) SZPILKA przez Decyzja sędziów
9) CHAPLIN przez Decyzja sędziów
10) *Link do analizy zamieszczonej w temacie poświęconym gali High League 4: Natsu vs. Lexy (5 pkt.) -
ZAKŁAD SPECJALNY Holak, Karwat i Nowaczkiewicz wygrają - TAK Kurs: 2.00 (fortuna) Wrzucam, bo może nie każdy widział, a boost bardzo fajny, bo triple z tych zakładów daje w tej chwili jedynie kurs 1.65, a tutaj mamy 2. Z reguły uważam na takie specjalne bety sklejony przez bukmachera, ale w tym...
psotnick według mnie poddanie byłoby gdyby udusił rywala lub założył dźwignie jakąś kończącą a kontuzja kolana to raczej tak jak napisałeś to raczej TKO.
Dokładnie tak, było "poddanie werbalne" przez Załęckiego (czyli po prostu powiedział że nie chce już walczyć) i tak było to ogłoszone przez anonsera jako wynik walki: Szpilka wygrywa w którejś tam sekundzie przez "poddanie werbalne". Więc tak to będzie też rozliczane w konkursie.
Wyniki końcowe i tabela konkursu High League 4: Natsu vs. Lexy [17.09.2022] w puli nagród 250zł od Fortuny + punkty reputacji!
Przypominam że zgodnie z regulaminem konkursu w przypadku równej ilości punktów o kolejności decyduje pierwszeństwo podania typów.
Zwycięzców proszę o podanie mi (w wiadomości zwrotnej na moją wiadomość o wygranej w konkursie) swoich loginów do Fortuny żeby można było dodać nagrody do waszych kont.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W KONKURSIE i GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM !