Postanowiłem wrzucić już podsumowanie lutego, gdyż nie zamierzam już nic grać w tym miesiącu. Raz, że jestem do przodu, a dwa, że nie chcę grać na siłę. Jest/było kilka ciekawych typów, ale ostatecznie sobie odpuściłem.
Luty - podsumowanie
Zagrane kupony: 41
Wygrane kupony: 13
Przegrane kupony: 28
% wygranych kuponów: 31,70%
Suma stawek: 6434,93 zł
Średnia stawka: 156,94 zł
Łączna wygrana: 7553,60 zł
Średni kurs: @4.64 (zawyżony przez All-Star Weekend i kursy, które grałem, ale jednak)
Yield: 17,38%
Jestem zadowolony, gdyż jest to mój pierwszy miesiąc, który policzyłem w ten (profesjonalny) sposób. Myślę, że wynik jest niezły... Czasami porywałem się z motyką na Słońce grając niektóre typy za wyższą stawkę, niż powinienem. To będzie jakaś nauczka, bo wiem, że mogłem wyciągnąć więcej, niż 31% wygranych kuponów, aczkolwiek zdecydowałem się grać podczas All-Star Weekendu w taki, a nie inny sposób. Zresztą gram tak, co roku i pomimo zainwestowania w samo ASG 300 zł i tak wyszedłem sporo na plus. Porównałem swój yield z tym, który miał chociażby Rambo w styczniu i źle na tle takiego weterana forum(to komplement ???? )nie wypadłem.
Teraz w imieniu swoim i tych, którzy mają własne tematy. Wiem, że niektórzy mogą korzystać z typów, które gramy. Nas nic nie kosztuje podzielenie się z Wami typami. Wiadomo, że nie zawsze jest do przodu, czasem trafi się nawet zła passa, ale ludzie - apeluję o jedno. Dziękujcie za posty. Dla niektórych to może wydawać się śmiesznym i ktoś może pomyśleć, że ja naprawdę żegnam o reputację, ale tu nie chodzi o to czy mam tam wyższą ilość repki od postów, bo nie zależy mi na tym. Liczą się wygrane kupony i to czy jest się do przodu w danych miesiącach. Skoro nas nie kosztuje dzielenie się z Wami typami, to chyba nie zaszkodzi, jeżeli poświęcicie 2-3 sekundy na przyciśnięcie "dzięki" pod danym postem z typami. Pozdrawiam wszystkich grających i obiecuję wyższą aktywność w dziale z NBA, a także w działach piłkarskich - jak tylko czas pozwoli. ????