>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handpicks typy sezon 2016/2017

H 12

handpicks

Użytkownik
+4.5 Tatran Presov
@3.25
1/10
14:9 przegrywają, jest przerwa mecz z Metalurgiem Skopje. Gospodarze wielu mlodych grajkow, licze, ze lekko padna kondycyjnie.

Edit: Tatran miał w 53 min 21:18 i ... padł kondycyjnie

H 12

handpicks

Użytkownik
Chciałem przeprosić, że mniej typów daje z Pinnacle (a obiecywałem), ale ich oferta niestety się pogorszyła, jeśli chodzi o ręczna. Wyeliminowali kilka lig europejskich, które wcześniej mieli. No nic, trzeba grać tam, gdzie można. Jak pewnie zauważyliście kursy lecą coraz szybciej - z góry przepraszam, nie jest to moja wina lecz robotów do Pinnacle, wykorzystujących API tego bukmachera (legalnie za przyzwoleniem Pinnacle). Sam obecnie tworzę takiego robota w oparciu o ich API (jestem programistą) i zachęcam do korzystania z tych, które są już obecne w Internecie. Połowa miesiąca calkiem dobra, na dniach zrobię małe podsumowanie finansowe, aby każdy widział, jak dobieram stawki.
PS: Obserwuję mecz Hammarby - Redbergslidsi być może będzie typ w przerwie meczu.

H 12

handpicks

Użytkownik
Skovde - Hammarby
Skovde -1, @1.71 Pinnacle 3/10
Sweden Elitserien

Goście osłabieni + to cień zespołu z ostatniego sezonu. Dziś nieco mocniejsza stawka, tym bardziej, że do gry w Pinnacle. Według mnie skonczy się +3 co najmniej.

H 12

handpicks

Użytkownik
Bittenfeld - Hannover
Hannover -1.5
1/10
Hannover na papierze lepszy skład. Poza porażką z Flensburgiem (topowa ekipa), trzy bardzo dobre spotkania i ważne wyjazdowe zwycięstwa w Lipsku i Wetzlar. Dziś są faworytem, rywal w zasięgu, może skończyć się +3 i więcej.

H 12

handpicks

Użytkownik
Lemgo - Coburg
Coburg +3
Pinnacle
1.74
1/10
Lemgo bardzo słabo wygląda jeśli chodzi o szeroką kadrę. Rywal też będzie walczył o utrzymanie. Mecz może być stykowy.

H 12

handpicks

Użytkownik
Combo
Meskhov +4.5 @1.29
Zagrzeb +2, @1.32
3/10
Kielce prawdopodbnie osłabione. Kilku zawodników narzeka na stan zdrowia, nie zagra na bank Bombac, wątpliwy występ Zormana. Ekipa z Brześcia ma bardzo solidny skład, z Atamanem, Stojkoviciem i kilkoma innymi grajkami wysokiej klasy. W moim mniemaniu to zespół lepszy od Płocka na papierze. Czuje tu niespodziankę w powietrzu. Co do Zagrzebia, lecą spadki. Celje nierówno gra, Chorwaci bardzo niebezpieczny zespół. Mecz raczej będzie na styku, ze wskazaniem na Chorwatów. Stawka mocniejsza.

H 12

handpicks

Użytkownik
Bet365HandballBraga - Holstebro 01.10.2016
18:00
+3.5 Holstebro
1.27
Bet365HandballAdemar - Puerto Genil 01.10.2016
18:00
Ademar -1.5
1.35
stake 200