>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handpicks typy sezon 2016/2017

H 12

handpicks

Użytkownik
WRZESIEŃ - DZIEŃ II
Aktualny budżet: 10.186 euro
Bundesliga Âť MT Melsungen - Coburg 2000
2x Single
Melsungen -3.5 handicap Half Time, @1.87 Bwin, Unibet @1.92
stake: 1/10, (1%), 101.80 euro
Melsungen -6,5 handicap Full Time, @1.77 Pinnacle

stake 2%, 2/10: 203.60 euro

H 12

handpicks

Użytkownik
Czarna niedziela. W meczu Melsungen niesamowity wynik, którego nie szło przewidzieć. Gorenje przegrywa z własną niemocą bardziej niż z rywalem. Między 27, a 40 min nie wykorzystali 6 karnych z rzędu...

H 12

handpicks

Użytkownik
Europe Âť Champions League Women Âť Leipzig W - Hypo NO W
Leipzig W -4.5, @1.80
Bet365
stake 2/10
Bez siłowania, po słabszym okresie wracamy do gry. Niemki są dużym faworytem tego meczu. Każdy inny wynik jak zdecydowane zwycięstwo zespołu z Lipska, będzie dużą niespodzianką. Linie chyba nie oddają przepaści jaka dzieli oba teamy.

H 12

handpicks

Użytkownik
LIVE !!!
Prezent
Celje -0.5 hc 3/10
Prezent !!! Live

Edit: przystanie 7:5 dla rywala

Linia do gry także w przerwie meczu 15:14, tym razem przyfarciło szczęście... gol na 10 sek do konca

H 12

handpicks

Użytkownik
Sweden Âť Elitserien Âť Ricoh - Hammarby
+1.5 Hammarby
Pinnacle, 2/10, @1.69
Według mnie goście są tutaj faworytem. Buki chyba troszkę nie ogarniają tej ligi. Nie mam info o kontuzjach, bo ze szwedzkim ciężko, ale patrząc po ruchach kadrowych i potencjale na bazie poprzedniego sezonu, spodziewam się zwycięstwa gości. Proponuję jednak dziś nieco bezpieczniejszy typ.

H 12

handpicks

Użytkownik
Sweden Âť Elitserien Âť Ricoh - Hammarby
+1.5 Hammarby
Pinnacle, 2/10, @1.69
Według mnie goście są tutaj faworytem. Buki chyba troszkę nie ogarniają tej ligi. Nie mam info o kontuzjach, bo ze szwedzkim ciężko, ale patrząc po ruchach kadrowych i potencjale na bazie poprzedniego sezonu, spodziewam się zwycięstwa gości. Proponuję jednak dziś nieco bezpieczniejszy typ.

Do góry Bottom