>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handpicks typy sezon 2016/2017

H 12

handpicks

Użytkownik
W związku z rozpoczynającym się niebawem sezonem piłki ręcznej, postanowiłem spróbować swoich sił na tymże szacownym forum. Na wstępie parę wypunktowań o mnie:
- doświadczenie w branży 12 lat;
- gram tylko i wyłącznie piłkę ręczną;
- w większości typy u poważnych bukmacherów: Pinnacle, Betfair + Azja;
- spadki kursów po 3-5 min (mam trochę osób w grupie), a czasem wcale;
Jak dobieram stawki?
Gram systemem stawki modulowanej od 1-3 j. na zakład. Nie oferuje żadnych fixów, ustawek etc., nawet jeżeli mam do nich dostęp, to i tak nie pojawią się na tym forum. Sugeruję, nie grać moich typów od początku, a jedynie dodać temat do obserwowanych (na początku zawsze będzie plecak). Po 2-3 miesiącach sami stwierdzicie, jaki poziom reprezentuję. Sugeruję następujące stawki po tym okresie:
1/10 - 1% budżetu
2/10 - 2% budżetu
3/10 - 3% budżetu
Oczywiście z uwzględnieniem limitów u buków, jako, że np Sbobet, w którym również gram ma limity odgórne na ręczną na poziomie ok 60€ - zawsze wrzucam stawkę 1/10. Podobnie będzie w przypadku Marathona, Bet365, Unibet etc.

Cele mojej gry?
Zaczynam grę z budżetem 10 tys. €uro od 1 września. Ilość typów w miesiącu - max 50, zazwyczaj 20-35. Będę regularnie prowadził statystyki i rozliczał saldo po każdym typie. Nie będę kozaczył, ale moim celem jest zakończenie każdego roku (od września - czerwca) z yield na poziomie 13-15% przy czym ważniejsze, jest to by typy były realne do gry (kursy!) i u solidnych buków. Oczywiście, od czasu do czasu, zdarza mi się rzucić zakład w Marathonie czy Bet365, które permanentnie limitują graczy, ale będą to wybiórcze sytuacje - wtedy jeżeli te buki zaproponują wysokie limity na dany zakład, a na innych rynkach nie będzie on dostępny. Typy będę podawał bez analiz - nie potrzebuję, by ktoś podważał moją wiedzę lub zachwycał się nią.

Zatem, niech przemówią typy ;)

H 12

handpicks

Użytkownik
Wspomniałem, że zaczynam grę od 1 września, z budżetem 10 tys. €, ale do tego czasu wrzucę kilka free typów, aby ludzie zobaczyli jak to mniej więcej będzie wyglądać od strony technicznej. Tych typów nie gram osobiście (zaczynam 1 września) dlatego też nie będę rozliczał w statystykach i proszę ich nie grać.
Typ nr 1
Resita - Szeged 11.00
Resita +7.5 hc
1.75 Bet365
stake 1/10 [1% Bankroll, 100€]
Bankroll: 10 tys. €
Krótkie info: Szeged bez 2 podstawowych bramkarzy Wyszomirskiego i Sierry, a także Kallmana, Goncalvesa - wszyscy na RIO, + Bombaca, który jest już zakontraktowany w Kielcach. Wczoraj sparing z Timisoarą po męczarniach wygrany 32:31. Resita to 7 zespół ligi rumuńskiej.

H 12

handpicks

Użytkownik
No nic, świeżak jestem może coś zrobiłem nie tak. Mianowicie, do końca miesiąca, wrzucę parę darmowych typów, aby każdy zobaczył jak to w praniu wygląda (Nie będę one brane pod uwagę, w żadnych rozliczeniach - grę zaczynamy od 1 września). Dziś ok. 10.30 wrzuciłem 1 typ, Resita +7.5 hc z Szeged, które grało w tym sparingu bez 6-7 zawodników przebywających na RIO (Wyszomirski, Kalmann, Goncalves itd.).
Wyglądało to tak:
Resita vs Pick Szeged
Resita +7.5 (linia była nawet 8.5 po 1.75 Bet365)
Stawka 1/10, 1% bankroll z 10 tys €. (100€)

30:33

H 12

handpicks

Użytkownik
Typ nr 2
Vardar Skopje - Wisla Plock
Płock +6.5, Bet365, 1/10, 1%
Turniej towarzyski w Brześciu. Wisła gra bardzo mocnym składem i handicap 6.5 jest dobrą opcją. Wczoraj minimalna porażka z silnym Meskhovem 27:29. Skład Nafciarzy:
Corrales, Wichary, Ghionea , Kisiel, Duarte , Ivić , Pušica, Racoțea , Tarabochia, Zhitnikov , Gębala M., Rocha.
Vardar: Sterbik Milic Angelov; Stoilov, Nedanovski Popovski, Rogerio, Macheda, Dushebaev, Abutovikj, Kanjeljas, Dibirov, Shishkarev, Borozan, Onchev.

35:34

H 12

handpicks

Użytkownik
Olympic Games Women 2016 Âť France W - Russia W
Under 53,5
Pinnacle 1.98
stake 1/10, 1%
Najlepsza defensywa na świecie vs najlepszy obecnie żeński zespół w ataku. Rosjanki w RIO gwałcą rywalki grą w ataku. W wielu meczach przekraczają 30 bramek w meczu. Stąd tak wysoka linia jak na kobiecy handball. Jeżeli Francuzki chcą dziś powalczyć, to przede wszystkim muszą zacząć od mądrej, twardej defensywy. Jeżeli pójdą na wymianę ciosów, zostaną zmiecione z parkietu. Ich trener o tym wie i bankowo wytyczne będą takie, by długo grać piłką, do pewnej pozycji, przy okazji denerwując Rosjanki. Jeżeli uda im się wyprowadzić je z równowagi mają szanse nawet na wygraną

19:22

H 12

handpicks

Użytkownik
Bietingheim - Rhein Neckar
RheinNeckar over 34.5 TOTAL GOALS
1.75
1/10, Bet365, 1%
Trwa przerwa: 8:19 (HT)

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 12

handpicks

Użytkownik
Sasja KV -Presov
Sasja +12.5, 1.80
1/10, Bet365, 1%
Przepraszam, że kolejny typ w Bet365, ale jestesmy przed sezonem i oferta Pinnacle i innych poważniejszych buków póki co kiepska, stąd tyle typów w 365. Bardzo wysoka linia jak na mecz towarzyski. Presov oczywiście wygra, ale nie sądze czy aż tak wysoko. Początek przygotowań przed sezonem, zapewne dostali cięgi na obozie przygotowawczym. Spodziewam się porażki 8-10 golami.

H 12

handpicks

Użytkownik
Craiova W - Bistrita W
Craiova W -3
1.82 1xBet, Marathonbet
1/10, 1%
Niestety typ w &quot;wątpliwych bukach&quot;. Można lżej pograć -4.5 w Bet365. Według mnie prawidłowa linia to -6.5. Kobiety przed sezonem są jednak mocno nieobliczalne. Lekko!

H 12

handpicks

Użytkownik
Vojvodina - Presov
over 57,5, @1,75,
stake 1%, 1/10
Presov super-ofensywny zespół, ze słabą obroną. Grają bardzo szybkie akcje, zazwyczaj 15-25 sek, dużo rzucają z kontry. Vojvodina to nie jest tak słaby zespół jak wskazują na to kursy. Jest tam kilku ciekawych grajków, choć kadrowo chyba słabiej niż przed rokiem. Choć mecze tych zespołów zazwyczaj mocno underowe, bierzmy pod uwagę, że to jest sparing. Nie tak dawno Vojvodina z Maccabi rzuciły razem 70 goli. Spodziewam się, że w tym spotkaniu moze paść 60-63 gole.

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Na przyszłość dopisuj zawsze bukmachera, bo ja dzisiaj od rana na ten mecz widziałem linię na Bet365 zaczynającą się od over 59,5...

H 12

handpicks

Użytkownik
Na przyszłość dopisuj zawsze bukmachera, bo ja dzisiaj od rana na ten mecz widziałem linię na Bet365 zaczynającą się od over 59,5...

Wszystkie typy, które póki co gram, są w Bet365. W sezonie ręcznej, będę grał u poważnych buków. W tej chwili tylko Bet ma ofertę na towarzyskie mecze. Pomijam tu takie śmieci jak Marathon czy 1xBet.

H 12

handpicks

Użytkownik
Benidorm (Esp)-Puerto Sagunto (Esp)
Puero Sagunto +4.5,
@1.85
Bet365, 1%, 1/10

Dwie hiszpańskie drużyny prezentujące zbliżony poziom. Przyznam, że miałem wczoraj chrapkę, zamiast pograć na hc Hiszpanów ze Sportingiem (25:24), złapać czysty win po @5.00, ale coś mnie powstrzymało. Dla Benidormu jest to pierwszy sparing po okresie przygotowawczym. Tutaj nie powinno być więc wielkiej spiny na wynik. Oba zespoły prezentują zbliżony poziom sportowy, z tego co pamiętam, ligę kończyły odpowiednio na 8 i 9 miejscu. Nie wiem co u faworyta w składzie, bo ich strona internetowa nie działa od kilku dni. Wiem za to, że goście utrzymali trzon zespołu z poprzedniego sezonu. Ich atutem będzie więc zgranie. Ponadto wczoraj grali sparing ze Sportingiem, gdzie niespodziewanie wygrali, a zespół z Lizbony, prezentuje już jakiś poziom. Ekipa z Valenci, zagra bez Brazylijczyka Aleksando Pozzera, którego mogliśmy podziwiać w RIO. Skład i tak wygląda ciekawie, oczywiście jak na budżet, którym dysponuje klub. Zobaczymy, jak to w praniu wyjdzie. Tradycyjnie stawka delikatna.

H 12

handpicks

Użytkownik
Handball Live, Bet365
Kiel vs Fredenbeck
Fredenbeck +8.5
1/10, 1%, Bet365
Jest przerwa 11:13

Kiel gra rezerwowym składem. Przed meczem handicap +19.5 na gości. Oczywiście gospodarze wygrają, ale połowa zawodników odpoczywa po IO. Lekko można.

29:20

Na dziś pass, troszkę brak szczęścia, no ale tak to bywa w tym zawodzie. W I meczu kobiet, 55 goli, gdzie 3 karne niestrzelone tylko w ostatnich 10 min, zaś w spotkaniu Kiel amatorzy mieli 27:20 w 57 min i grali min w przewadze, mając piłkę dodatkowo. No ale 29:20, bywa. Idziemy dalej ;]

H 12

handpicks

Użytkownik
Przydarzyła się pierwsza lekka seria porażek, czas się przełamać.
Eisenach - Erlangen
Eisenach +2.5, @1.75, Bet365
1%, 1/10

Czyli starcie spadkowicza z Bundesligi, z zespołem, który wygrał 2 Bundesligę. Stawiam na Eisenach z hc, bardzo delikatnie (czuję, że mogę mieć spadek formy). Gospodarzem jest Erlangen, które wczoraj mocno męczyło się z Dormagen. Eisenach jednak ma bardzo ciekawy zespół, zatrzymali najważniejszych graczy po spadku z Bundesligi - w klubie są środki by walczyć o awans. Jest to zdrowy klub jeśli chodzi o zarządzanie - 5 grup juniorskich, ładna hala, brak problemów finansowych. W meczach tych ekip częściej wygrywali gracze Eisenach (stosunek 4 do 1). Kurs warty ryzyka także na wygraną, ale wybieram handicap w tym przypadku.

H 12

handpicks

Użytkownik
PODSUMOWANIE SIERPIEŃ 2016,
+2.22 Units
Yield +17,07%

13 typów, 8w-5p
Koniec miesiąca słabszy. Nie ma co zwalać na brak szczęścia, bo jego suma w bukmacherce równa jest zero. W dwóch meczach brakło jednak bramki ???? Tak jak wspomniałem już na wstępie sierpniowe statystyki nie będą liczone. Czas zacząć poważną grę od Września. Większość typów będę grał w Pinnacle i Sbobet.

Do góry Bottom