>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gustowne granie - powrót po latach

gusto 695

gusto

Forum VIP
Wracam po latach, po wielu latach. Kiedyś tu pisałem bardzo dużo, może niektórzy jeszcze pamiętają. ???? Gram cały czas bo lubię, bo pewnie jestem trochę uzależniony. Różnie na tym wychodzę. Generalnie to chyba na mały minus w całej karierze. Ale np. ostatni czerwiec był dobry. :browar565:

Wracam też chyba ze względu na chęć większej samokontroli. Nie wiem czy będę tu pisał regularnie, jeśli się wkręcę i będzie mi się chciało to popiszę. Nie gram dużych stawek raczej, no chyba że budżet na to pozwoli.

1 kupon:
Jan Satral vs Axel Michon 2 1,952
Andre Ghem vs Taro Daniel 2 1,456
Barbora Strycova vs Evgeniya Rodina 1 1,406
stawka 25 zł
pw 94,75 zł
pinnaclesports

Otrzymane punkty reputacji: +25
gusto 695

gusto

Forum VIP
1 kupon:
Jan Satral vs Axel Michon 2 1,952
Andre Ghem vs Taro Daniel 2 1,456
Barbora Strycova vs Evgeniya Rodina 1 1,406
stawka 25 zł
pw 94,75 zł
pinnaclesports
1. kupon ⛔

Stan konta po pierwszym kuponie: -25zł

Na piątek wieczór trochę wariacki kupon ale takie lubię i takie też czasem wchodzą. ????

Może od jutra zacznę poważniej grać, zobaczę. ????

2. kupon:

betgun

gusto 695

gusto

Forum VIP
4. kupon:

betgun
4. kupon: ⛔

Stan konta po czterech kuponach: ⛔ 55 zł

To wpisywanie na forum na razie przynosi pecha. Albo od jutra nie będę nic pisał albo zmienię trochę styl gry. Zobaczę jeszcze...

Ale może ten kuponik wszystko zmieni. Jestem dobrej myśli. ????

Na dobrą niedzielę taka ósemka. ????

5. kupon:

betgun

Otrzymane punkty reputacji: +24
gusto 695

gusto

Forum VIP
5. kupon:

betgun
5. kupon ⛔

Statystyki:
0/5 kuponów

Bilans: ⛔ 65 zł

Na razie jest kiepsko, ale będzie lepiej. Gdy do -100 zł nic nie wejdzie to pogram trochę inaczej albo przestanę tu wpisywać, bo gdy nie wpisywałem to takie kupony czasem wchodziły. :/

6. kupon:

betgun

Otrzymane punkty reputacji: +40
gusto 695

gusto

Forum VIP
6. kupon w grze. Póki co Zverev trochę męczy, reszta w miarę ok.

Drugi i raczej ostatni kupon wpisany na dzisiaj, bo nie będę miał raczej czasu. Ale jak jeden z nich wejdzie to pewnie coś pogram.

7. kupon:

betgun

gusto 695

gusto

Forum VIP
6. kupon: ✅
Może ktoś zdążył zagrać ale pewnie bez Krstina bo wstawiłem tuż przed rozpoczęciem. Ale ja tak często gram tuż przed rozpoczęciem.
Grałem jeszcze co innego ale ni mogłem wpisać, zresztą to nie jest ważne skoro nie wkleiłem. ;)
Poniżej zdjęcie trafionego kuponu dla niedowiarków:
6. kupon:

7. kupon: ⛔ tylko dwa nie weszły: Martic i Karatantcheva
Statystyki po siedmiu kuponach:
1/7 = tylko 14% ale to nie jest ważne, bo plus jest spory ????
Bilans: ✅ 963,31 zł
8. kupon:

gladiators 1,9K

gladiators

Użytkownik
Może jednak zmień taktykę, bo atakujesz na oślep. Strzał z jednego kuponu sukcesu nie wróży. Z doświadczenia Ci podpowiem, że warto stawiać jak jest na co, a nie jak jest czas.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Może jednak zmień taktykę, bo atakujesz na oślep. Strzał z jednego kuponu sukcesu nie wróży. Z doświadczenia Ci podpowiem, że warto stawiać jak jest na co, a nie jak jest czas.
Nie wiem jak to skomentować bo ten komentarz jest od rzeczy. Ale spróbuję.
Jak zauważyłeś, lub nie, staram się z małych kwot zrobić duże i to jest moim zdaniem sztuka dobrego typowania. Każdy ma inny styl i inny sposób. Czasem gram mniej zdarzeń, czasem więcej. Moja sprawa. Może byś założył swój temat i pokazał co potrafisz? Bo ja przejrzałem kilka Twoich typów tenisowych z typów dnia to są bardzo słabe, a przede wszystkim nietrafione. Ale żebyś się nie obraził... Po prostu nie lubię jak ktoś w ten sposób krytykuje, bo nie jest to konstruktywna krytyka. Nie znasz mnie i nie wiesz jaka jest moja wiedza na temat tenisa i nie na miejscu jest pisanie o mnie że atakuje na oślep tenis. Obserwuję wyniki, mecze, statystyki tenisowe od ponad 10 lat, sam trochę grywam amatorsko i wydaje mi się że mam wiedzę na ten temat. Grę u buków traktuje jako hobby, które czasem przynosi zyski a czasem nie. Gram trochę więcej niż tu wpisuję, bo nie zawsze mam na to czas i czasem trochę więcej wchodzi, czasem mniej. Ostatnio nie narzekam, zresztą nawet w tym temacie jestem sporo do przodu. ???? Liczba odwiedzin mojego tematu jest wydaje mi się dość duża więc chyba ludzi interesuje takie granie, co mnie niewątpliwie cieszy. ????

8. kupon: ✅
9., 10., 11. ⛔

Statystyki po 11 kuponach:

2/11 czyli 18% skuteczność w górę ✅

Skuteczność samych typów na kuponach dużo dużo wyższa, gdyby ktoś grał single ode mnie z płaską stawką też by sporo zarobił. ????

Bilans po 11 kuponach:

✅ 1284,75 zł bilans tez w górę ????

Na noc chyba nic bo bardzo uboga oferta, dodatkowo deszcz w Bogocie. Zobaczę jeszcze, może coś sklecę i pomyślę o kuponach na jutro ale to pewnie rano dopiero...

gusto 695

gusto

Forum VIP
12. i 13. kupon ⛔

2/13 = 15%
Bilans po 13 kuponach : ✅ 1232,75 zł
Kuponik na noc:

14. kupon:

betano

Otrzymane punkty reputacji: +3
gusto 695

gusto

Forum VIP
14. Kupon ✅

3/14 = 21 % rośnie ????

Bilans: ✅ 1715,06 zł też rośnie

Na dzisiaj na razie wariacik:

15. Kupon:
Tomas Lipovsek Puches @ 2.30
Lucas Pouille @ 2.60
Luca Vanni @ 2.50
Julian Reister @ 1.38
Mischa Zverev @ 1.85
Matteo Viola @ 1.40
Thiemo De Bakker @ 1.444
Inigo Cervantes-Huegun @ 1.85
8-krotny
Stawka: 20,00 zł
PW 2855,76 zł
betano
(bez screanow bo piszę na komórce)

Otrzymane punkty reputacji: +26
gusto 695

gusto

Forum VIP
Zły kupon wkleiłem bo zagrałem dzisiaj też inny i wszedł. :p

15. kupon: ⛔

3/15 = 20%

Bilans: ✅ 1695,06 zł

16. kupon:

betano

gusto 695

gusto

Forum VIP
16. i 17. kupon: ⛔

3/17 = 18% troszkę spadło ale poprawimy ????

Bilans: ✅ 1658,16 zł też troszkę spadło ale będzie lepiej ????

Na niedzielę na razie takie coś:

18. kupon:

betano

gusto 695

gusto

Forum VIP
Jeszcze poprawka w betgunie:

19. kupon:

betgun

Tak sobie myślę, że wklejanie screnów jest trochę lekkomyślne, zwłaszcza gdy będę wygrywał, dlatego chyba od następnego, kupony będą wpisywane...

Do góry Bottom