66. kupon:
1.
Dominic Thiem - Martin Klizan
1.42 2015-08-16 20:05
Tenis -
ATP -
ATP Cincinnati
Zwycięzca meczu , Stawiasz na:1
2. C. Garcia/K. Srebotnik -
B. Mattek-Sands/L. Safarova 1.72 2015-08-16 20:30
Tenis -
WTA -
WTA Rogers Cup - Doubles
Zwycięzca meczu , Stawiasz na:2
3. Santiago Giraldo -
Alexandr Dolgopolov 1.37 2015-08-16 16:00
Tenis -
ATP -
ATP Cincinnati - Quailifiers
4.
Alexander Zverev - Denis Istomin
1.65 2015-08-16 17:15
Tenis -
ATP -
5. Benoit Paire -
Denis Kudla 2.06 2015-08-16 17:30
Tenis -
ATP -
6.
Vasek Pospisil - Hyeon Chung
1.38 2015-08-16 18:30
Tenis -
ATP -
7.
Mikhail Youzhny - Yen-Hsun Lu
1.96 2015-08-16 18:30
Tenis -
ATP -
8. Jana Cepelova -
Kateryna Bondarenko 1.33 2015-08-16 18:45
Tenis -
WTA -
WTA Cincinnati - Qualifiers
stawka 10 zł
ako 40,91
pw 409,10 zł
Każdy mecz przeanalizowany, to powinno wejść.
Thiem wiadomo, znakomita forma ostatnimi czasy, ograł go na hardzie rok temu na
Australian Open.
Mattek/Safarova - miałem grać tu odwrotnie bo zaskoczyło mnie zwycięstwo Garcii i Stebotnik nad Mirzą i Hingis ale gdy spojrzałem w statystyki to one już wcześniej raz je pokonały. Natomiast Garcia i Srebotnik nie umieją grać z Mattek i Safarovą. Poza tym Mattek to specjalistka od debla, w tym sezonie dobrała sobie dobrą singlistkę Safarovą i tworzą zgrany duet. To one dzisiaj powinny wygrać.
Dolgopolov zwyżka formy ostatnio, znacznie lepszy od Giraldo na hardzie, gdyby grali na cegle, może bym się zawahał jednak tutaj powinien Ukrainiec gładko wygrać.
Zverev notuje bardzo dobry sezon na każdej nawierzchni. Podobnie jak Thiem. Jak gra się. dobrze to nie ważna jest nawierzchnia. Za Istominem przemawia tylko doświadczenie jednak forma jest po stronie Zvereva.
Kudla w Ameryce gra naprawdę dobrze a do Paire nie mam jakoś zaufania bo wygrywa gdy nie powinien a przegrywa gdy powinien wygrać. Tutaj jest niby u buków nieznacznym faworytem Francuz i że niby powinien wygrać, dlatego przegra.
Pospisil trafił na nieobliczalnego Koreańczyka który już wczoraj mógł odpaść ze słabym w tym sezonie Dodigiem. Vasek dobrze powalczył ostatnio z Isnerem i nie wierzę, żeby to dzisiaj przegrał.
Youzhny - o tym zawodniku mógłbym pisać i pisać. Wczoraj pokazał swoje czary w meczu z Kukushkinem gdzie nerwy były niesamowite. Jednak gdyby na chłodno spojrzeć na tamten mecz to Czarodziej miał bo cały czas pod kontrolą. Natomiast Lu omal nie wyleciał wczoraj z młodziutkim Kozlovem. Nie trzymał serwisu, łatwo dawał się odłamywać. Dziwią mnie te kursy i widzę tu promocję. w h2h niby sprzed paru lat gładko 3-3 dla Rosjanina. Kursy być może takie tylko dlatego że Lu ma tu do obrony sporo punktów natomiast Michaił ma szansę podbudować tutaj swój ranking. jeśli chodzi o umiejętności to między nimi jest przepaść. Lu nadrabia tylko bieganiem i przebijaniem ale gdy Czarodziej zagra swoje to Lu nie dobiegnie. Wydaje mi się, ze tu będzie gładkie 2-0 dla Youzhnego.
Bondarenko - młodsza z sióstr Bondarenko wróciła w tym sezonie i gra naprawdę dobrze. Cepelova fatalny sezon. Niby ograła wczoraj Dulgheru ale to jednorazowy wyskok. W h2h też 2-0 dla Ukrainki. Zdziwię się mocno gdy Słowaczka pokona tutaj Ukrainkę.
Do każdego typu krótki komentarz. Może to pomoże. Zobaczymy. Powodzenia życzę sobie i Wam.