311 radzio_xp Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #62 Gusto wymiatasz ???? i "ładne masz oczy" ????
486 cygeiro Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #63 Michal zawaliles z tym romantyzmem (ze kiedys byles a juz nie..) ale spodobales sie prowadzacemu ???? Szkoda Charlotty bo fajna dupa ;-)
Michal zawaliles z tym romantyzmem (ze kiedys byles a juz nie..) ale spodobales sie prowadzacemu ???? Szkoda Charlotty bo fajna dupa ;-)
5,3K macieqleo Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #64 ale fart akurat tu zaglądnąłem jak napisał Gusto zę zaraz będzie i sie załapałem ????
311 radzio_xp Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #66 Gustaw - jak z Mickiewicza romantyk ???? rozwaliła mnie ta laska ???? a HV dalej 2-1 :jezora:
0 kurus-i Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #67 GUSto!!!! Napisałeś ten wiersz? ???? Skok na główkę....Monika...o no ???? ???? Ja Cię na zlocie dorwę xD
GUSto!!!! Napisałeś ten wiersz? ???? Skok na główkę....Monika...o no ???? ???? Ja Cię na zlocie dorwę xD
K 18 klakson Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #69 ty a ten hokeista taki brzydal a 3 dupy go wybrały a ja bym wybrał tą dupeczkę czarną co w wieku 12 lat straciła cnote
ty a ten hokeista taki brzydal a 3 dupy go wybrały a ja bym wybrał tą dupeczkę czarną co w wieku 12 lat straciła cnote
5,3K macieqleo Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #70 Gusto, jakbyś jakiś wierszyk dobry wyrecytował i z romnatyzmem coś bardziej pokombinował to byś mógł sobie dziewczyne wybrać, jak dla mnie
Gusto, jakbyś jakiś wierszyk dobry wyrecytował i z romnatyzmem coś bardziej pokombinował to byś mógł sobie dziewczyne wybrać, jak dla mnie
5,3K macieqleo Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #72 Gustaw - jak z Mickiewicza romantyk ???? rozwaliła mnie ta laska ???? Kliknij aby rozwinąć... też miałem beke ????
Gustaw - jak z Mickiewicza romantyk ???? rozwaliła mnie ta laska ???? Kliknij aby rozwinąć... też miałem beke ????
66 vdv Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #73 Gusto było :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh: Z tym Gustawem też mnie rozwaliła ????
K 18 klakson Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #75 trema trema ja to bym 200 ml przed programem ;P najlepsza czarna ????
695 gusto Forum VIP Wrzesień 28, 2009 #76 A nazwy tematu to nikt nie zauwazyl :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Dzisiaj jest wyjątek. Oglądajcie bo jeszcze tam wrócę ;p
A nazwy tematu to nikt nie zauwazyl :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Dzisiaj jest wyjątek. Oglądajcie bo jeszcze tam wrócę ;p
34 lorenzz Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #77 No niezle ;-/trochę smiechu było ale pozytywnie.Ciekaw jestem czy ten wierszyk wypali.Ta panienka w jasnym różowym jest cudowna !!!
No niezle ;-/trochę smiechu było ale pozytywnie.Ciekaw jestem czy ten wierszyk wypali.Ta panienka w jasnym różowym jest cudowna !!!
486 cygeiro Użytkownik Wrzesień 28, 2009 #80 Dzisiaj jest wyjątek. Oglądajcie bo jeszcze tam wrócę ;p Kliknij aby rozwinąć... Wyrwij Charlotte :spokodfhgfh:
Dzisiaj jest wyjątek. Oglądajcie bo jeszcze tam wrócę ;p Kliknij aby rozwinąć... Wyrwij Charlotte :spokodfhgfh: