Królowie elekcyjni panujący w Polsce:A tych królów to faktycznie tylu zagranicznych było że hoho, widać historyk z wykształcenia.
Sprawdź definicję banan, zanim coś napiszesz.Gural to co najwyżej może być bananowym królem. Jego teksty typu: "jestem fajny, bo moi koledzy też są fajni", może sobie w ..... wsadzić. W Polsce jest w cholerę dużo lepszych od niego raperów, gdyż przynajmniej nie śpiewają o "dupie Maryny", a jego flow jest co najmniej męczące .
http://www.lastfm.pl/user/hanys006
A Ty nie masz pojęcia o Rapie, a o tym jest właśnie temat.Bo po prostu pieprzysz jakieś głupoty o których nie masz pojęcia, a potem jakoś nie potrafisz nawet tego uargumentować. Radzę zastanawiać się nad tym co piszesz, a nie pisać dla samego pisania.
A co ma mieć wspólnego z undergroundem jak wydaje legalne płyty ? :-?Gural się skończył na manewrach... jedyny dobry album to "opowieści z betonowego lasu" ... a reszta to kiła.. zero przesłania, i do tego śpiewa o jakiś groszkach ... żal... sprzedał się chłopak i z undergroundem na pewno nie ma już nic wspólnego. Jedyny raper który bije po uszach to Ry 23 ... w tym filmiku pezia 9:00 jest jego sylwetka.
suczysynu!
AKA masz coś z głową?Magiki widać ,że teksty Gurala są dla Ciebie zbyt ambitne ???? . Masz rację nie słuchaj go ,bo sobie szkodzisz ,a Twoja wypowiedź jest śmieszna.
Szukasz głębszego przekazu w tekstach,a nie rozumiesz najprostszych przenośni.
Nie ma co z Tobą dyskutować bo się skończyłeś na jednym poście.
Olo nie ja zacząłem o królach.
groszki=narkotyki
Poza tym Twój post wyżej nadaje się na bash.org. Twoim zdaniem każdy raper który wydaje płyty legalnie to poleciał na siano. :|
Pewnie myślisz ,że tekst "Trenuj karkiem" to dosłowne tłumaczenie ,żeby ćwiczyć na siłce i być tak zwanym "karkiem".
Jeżeli Ci chodziło o taki groszek to mi ręce opadły.
a tu kolejny inteligencik. To już Tobie tłumaczę, że wikipedia Tobie w życiu nie pomoże :spokodfhgfh: a co do postu to użyłem tylko sformowania jak w Polsce mówi się na tych grajków... raperzy? gdzie z prawdziwym rapem nie mają nic do czynienia. Tak samo co niektórzy w swoich tekstach używają że wychowali się w getcie, gdzie mają gówniane pojęcie o getcie. Skoro mam przyrównywać ich do raperów to Mezo też muszę do tego wliczyć.A ty wiesz co to jest Rap, a co hip-hop ?
Rap - gatunek muzyki, pochodzący z kultury hip-hop.