Że kurs rośnie na Japonię to chwyt buków jak zwykle,a przed samym meczem parę minut zobacz jak kursy na skośnych polecą!!!!!Japonia - Polska
Grube pieniądze poszły w kierunku Japonii. Nasi od zawsze pokazywali, że najlepiej im idzie w meczach...o pietruszkę. Chłopcy zagrają na luzie, będąc pewnym, że więcej pomyj już na nich nie wyleje. Jak dla mnie znów zaczynają się "magiczne rzeczy wyprawiać z kursami " Wczoraj kursy oscylowały wokół 2,2 a dziś już 2,50.....
Kurs na Japonię rośnie. Ciekawostka przyrodnicza...
Polska kurs 2,94 SUPEROFERTS STS
Polska x2 kurs 1,47 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij "dzięki "
Chwyt buków żeby grać na Polskę!!!Kurs na Japonie rosna już 2.9 a rano jeszcze 2.7
Ja też tak myślałem przed meczem Islandia vs Chorwacja gdzie wbrew logice bo był rezerwowy skład kursy spadały na Chorwację aż do ostatniej chwili i nie było pułapki buków... Po prostu wygrali...Że kurs rośnie na Japonię to chwyt buków jak zwykle,a przed samym meczem parę minut zobacz jak kursy na skośnych polecą!!!!!
Luz. Chodzi o to, że Japonia nie musi wygrać - a to wystarczy by wstrzymać się w typowaniu 1X2 dzisiaj. Spójrz, że mogą prowadzić grę i mieć wynik 1:0, spory komfort - w końcówce mogą stracić gola, który i tak nie zamknie im furtki do 1/8. To nie musi być mecz na śmierć i życieCo Ty myślisz że Japonia będzie grać na remis to się mylisz bo oni naszych pilkarzyków zabiegają przy temp.+38 stopni i nasi będą człapać i faulować,a gra o honor polaków to im to wisi i sam zagrałem na skośnych 1/+1.5 @3.5!!!
7,50 kurs w Forbet a w fortunie masz za to samo 12,97. Powyżej 2,5 gola powyżej 3,5 kartki i powyżej 10,5 rożnego. Mozna polaczyc i masz prawie 2 razy wyższy.Normalnie zgodził bym się co do tego że w tym meczu, czyli meczu o pietruche powinni wygrać. Wydaje mi się jednak że w naszej reprezentacji podziało się na tylę źle że zespół jako drużyna, jako kolektyw nie istnieje. Dlatego też za drobne spróbuję dwóch zakładów. Nie twierdzę oczywiście że nie wygramy jednak szczerze uważam że szanse są małe. Japonia gra o wyjście z grupy. My podobno o honor ale na to jest już za późno i piłkarze to wiedzą. Podejrzewam że chcieli by być już w domu i mieć to wszytsko za sobą, nawet jeśli wygrają to będzie to nic nie znaczące spotkanie po którym żaden honor nie zostanie zachowany. Liczę na to że strzelimy pierwszą bramkę a później będzie standardowy scenariusz czyli cofnięcie się, oddanie inicjatywy aż do starty pierwszego gola, to powinno zaowocowac również nabiciem kilku rożnych. Troche cięzej może być z kartaki i tej jednej może zabraknąć do sukcesu ale co tam :]. Oczywiście to moje luźne przemyślenia.
Proponuję:
Powyżej 2 bramek, powyżej 3 kartek, powyżej 10 rzutów rożnych 7,50 Forbet
Polska strzeli pierwszy i przegra 18,50 Forbet
Dobrze prawisz że Japońcom wystarczy remis to wiadomo,ale nasi pilkarzyki są już myślami na urlopach i nie będą się narażać na kontuzję a po drugie w naszej drużynie panują spore konflikty a drużyna jest podzielona i to dopiero się ukaże po MŚ!!!!!!Luz. Chodzi o to, że Japonia nie musi wygrać - a to wystarczy by wstrzymać się w typowaniu 1X2 dzisiaj. Spójrz, że mogą prowadzić grę i mieć wynik 1:0, spory komfort - w końcówce mogą stracić gola, który i tak nie zamknie im furtki do 1/8. To nie musi być mecz na śmierć i życie
Japonia gra niezły futbol, podobają mi się i sam chciałem stawiać na nich 1000 przy kursie 2,50. Ale to może być zgubne, to futbol, tutaj nawet nasi w złej dyspozycji mogą dziś strzelić (tym bardziej, że trenują już lżej i nóżki odpoczywają; tym bardziej, że pękł balonik; to mecz o to by nie jechać z zerem do domu i pokazać się jeszcze z dobrej strony, bla bla bla), to może być mecz na styk, a pamiętajmy, że remis to wciąż korzystny rezultat dla drużyny z Azji
Skad wiesz ze konflikty, skad wiesz ze sa podziały?Dobrze prawisz że Japońcom wystarczy remis to wiadomo,ale nasi pilkarzyki są już myślami na urlopach i nie będą się narażać na kontuzję a po drugie w naszej drużynie panują spore konflikty a drużyna jest podzielona i to dopiero się ukaże po MŚ!!!!!!
Można ako zrobić z trzech tych zdarzeńGdzie to jest w fortunie bo nie widzę ?