Tylko, że Chile będzie bez swoich najlepszych zawodników. Strasznie marna kadra powołana na najbliższe mecze. Nic ciekawego z tego sparingu nie wyniknie bez względu jakim wynikiem to się skończy.No luzik, przecież to jest sport i równie dobrze może być 5:0 z hattrickiem Pazdana ???? Nie chodzi o to, że Senegal to mega potęga po prostu to my jesteśmy bez formy. Moim zdaniem mega ważny będzie mecz z Chile. Jeśli tam będzie padaczka to prochu do mundialu Nawałka nie wymyśli.
Tak się sklada, że Skosnych i Aussie oglądam na bieżąco, Mexow i kartelowcow trochę mniej, Duńczyków wiadomo i pozostaje pogratulować tripla ???? z tym, że ja pobiorę też te kierunki w opcji dnb Dania, bo mi przeciw Kangurom nie wypada ????Generalnie granie przeciwko strefie azjatyckiej to jest dobry kierunek.
Dania - Australia 1 @1,180
Kolumbia - Japonia 1 @1,80
Korea - Meksyk 2 @2,00
nawet świr w triplu @6,48
Jedyny minus właściwie to tylko fakt, że dla Duńczyków i Meksykanów będzie to drugi mecz w fazie grupowej. Z Kolumbią jest o wiele lepiej bo to dla nich mecz otwarcia i mega ważne 3 punkty.
Ciekawostka jest taka, że Kolumbia grała z Japonią 4 lata temu w Brazylii, wynik ? 4-1 do przodu, dziękuje
Z Japonią jest taka sytuacja, że upatruje dla nich maks 1 punkt czyli ewentualna niespodzianka i urwanie punktu komuś z trójki a właściwie dwójki bo Kolumbia mając taką moc w ofensywie luzem ich bierze, nic więcej. I proszę o nie wypisywanie atutów typu jaki to honorowy kraj i jaka mentalność samurajów czy innych ninja.
A może chcieli właśnie nic nie pokazać?Jak już pisałem wcześniej Senegal pod względem zgrania drużyny słaby ale że aż tak co dziś pokazali to masakra.