>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa G: AC Milan, Real Madryt, Ajax Amsterdam, AJ Auxerre

Status
Zamknięty.
M 19

manyolo

Użytkownik
Ja myślałem że under będziecie grać w meczu Milanu, według mnie Auxerre podejdzie do tego spotkania ultra defensywnie z wysuniętym Jeleniem, a Milan będzie prowadził grę i dominował na boisku. Co do tego że Włosi powinni wygrać to spotkanie nikt niema wątpliwości nawet włodarze Francuskiego zespołu. Ostateczny wynik wydaje się mi że uformuje się tylko z bramek Mediolańczyków, na pewno są w stanie strzelić bramki ale raczej jedną, dwie max i typując over można się przejechać jak drużyna Jelenia nie strzeli, mecz zakończy się 1-0, 2-0 i kuponik do kosza. Jeśli jakiś wynik overowy tu padnie to co najwyżej 2-1 i typując over jest duże ryzyko bo nie niema co ukrywać Auxerre może mieć jedno okazje w meczu, bo przecież grają z Włochami do tego ten czas który ukradną może nie wystarczyć do overu.
Masz całkowitą rację spodziewając się defensywnej gry ze strony Auxerre. Dodam jednak że ta drużyna większość meczów w ligue 1 grała w ten sposób w minionym sezonie ,po prostu inaczej grac nie potrafią.Ponadto defensywa Auxerre nie spisuje się już tak pewnie jak w ubiegłym sezonie gdzie stracili 29 bramek(0,76 gola na mecz) w tym w 5 meczach straciła już goli 7(1.4 gola na mecz) wiec może to nie wystarczyć na Milan. A po wpadce z Cesena licze na to ze milan nie zadowoli sie skromną wygraną i będzie grał do końca o jak najwyższy rezultat , przez co zapomni troszkę o defensywie i nadzieje sie na groźna kontrę ze strony Auxerre. Tak czy inaczej pewność typu oceniam na jakieś 70-80% co przy niezłym kursie chyba warte grzechu

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Masz całkowitą rację spodziewając się defensywnej gry ze strony Auxerre. Dodam jednak że ta drużyna większość meczów w ligue 1 grała w ten sposób w minionym sezonie ,po prostu inaczej grac nie potrafią.Ponadto defensywa Auxerre nie spisuje się już tak pewnie jak w ubiegłym sezonie gdzie stracili 29 bramek(0,76 gola na mecz) w tym w 5 meczach straciła już goli 7(1.4 gola na mecz) wiec może to nie wystarczyć na Milan. A po wpadce z Cesena licze na to ze milan nie zadowoli sie skromną wygraną i będzie grał do końca o jak najwyższy rezultat , przez co zapomni troszkę o defensywie i nadzieje sie na groźna kontrę ze strony Auxerre. Tak czy inaczej pewność typu oceniam na jakieś 70-80% co przy niezłym kursie chyba warte grzechu
No w sumie to masz racje ze lepiej grac over 2.5.
Tez jestem zdania ze Milan po ostatniej porazce bedzie chcial zmazac plame, w dodatku po porazce po tak marnej grze i z beniaminkiem...
A co do Auxuerre to wydaje mi sie ze tez stac ich na strzelenie bramki..
Z jeleniem w ataku Francuzi beda liczyc pewnie na kontry wiec....
over moim zdaniem jak najbardziej mozliwy:]

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
vs

Real Madryt CF - Ajax Amsterdam
Typ: Under 3.5 @ 1.7 Expekt
Inauguracja Ligi Mistrzów na stadionie w Madrycie. Real kontra Ajax, czyli wielokrotni zdobywcy europejskich pucharów naprzeciw siebie.
Na początek kilka słów o osłabieniach w obu ekipach. Za kartki nie wystąpią po stronie Ajaxu Suarez i Verthongen. Kontuzjowani są Atouba, Lindgren, Lodeiro i Vermeer. Po stronie gospodarzy nie wystąpią kontuzjowani Albiol, Diarra, Gago, Garay oraz Kaka.
Dużym ubytkiem jest brak po stronie Holendrów Suareza. Napastnik reprezentacji Urugwaju potrafi strzelić bramkę w każdym momencie, potrafi zaskoczyć obrońców i bramkarza w każdym momencie. Real jak do tej pory bramki w lidze nie stracił. Tak, rywali miał słabszych niż ten dzisiejszy, ale podejrzewam, że dziś Ajax będzie także skupiony na obronie. To nie liga holenderska, gdzie każdemu można strzelić po 4 bramki. Mimo wszystko zawodnicy Jola w ostatnim czasie poprawili się w obronie, tracąc zaledwie jedną bramkę w 4 spotkaniach. Strzelają bardzo dużo bramek, ale ogromny ułamek z tego zdobywa Suarez, którego dziś zabraknie.
Po stronie Realu na ławce trenerskiej w rozgrywkach Champions League zadebiutuje Jose Mourinho, którego zespoły zawsze słynęły z bardzo dobrej obrony. Podobnie jest w Realu, który w ataku jak na razie prezentuje się bardzo słabo, ale za to obrona nie popełnia błędów. No może nawet jeśli popełnia, to za sobą ma najlepszego bramkarza na świecie.
Dziś Ajax pozbawiony swoich atutów w ataku moim zdaniem bramki nie strzeli. Nie widzę także Realu, który strzela więcej niż 2 bramki. Typuję wynik maks. 2:0 dla Realu i uważam, że kursy odpowiednio 2.8 i 1.7 na under 2.5 i under 3.5 są ogromnym value i warto je zagrać.​

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
over moim zdaniem jak najbardziej mozliwy:]
Jak bys chciał wiedziec to Auxuerre jest zespołem Underowym mało bramek strzelają ponieważ dobrze sie bronią ,obroną można każdy zespół wypunktowac zwłaszcza zespoły lubiące grac ofensywny futbol przykładem byl wczorajszy mecz Barcelony z Koniczynami z Aten przez pierwsze 20 minut gdy był piękny autobus zielonych na własnej połowie Barca atakował a ale jej ataki rostrzaskiwały się jak jak woda o kamien szybka kontra i Katalonczycy stracili bramkę.Także jesli francuzi zagrają padake czyli zabiją futbol by wygrac mecz no to może to wygladac tak samo jak te pierwsze dwadziescia minut na Camp Nou.

over czy under to juz od was zależy.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Bożydar Iwanow: AC Milan - Auxerre

Najważniejszy mecz kolejki dla ... polskich kibiców, przecież największą gwiazdą Auxerre jest Ireneusz Jeleń. I choć Milan jest zdecydowanym faworytem to będzie mecz „pod&quot; polskiego napastnika, który bazując na swej niesamowitej szybkości i grze z kontraataku na pewno będzie miał swoją sytuację - tym bardziej, że poza Thiago Silvą obrońcy Milanu nie są najbardziej zwrotni. Musi być tylko skuteczniejszy niż w ostatnich meczach reprezentacji. Pięciu okazji mieć na pewno nie będzie.
Środa, 20:45 CET. Mecz w opcji na żywo na Betfair.
Oczy Europy zwrócone będą jednak na Milan. Jak w jednej drużynie pomieścić Zlatana, Pato, Robinho, Ronaldinho? To będzie według mnie renesans Milanu. Powinni grać pięknie i skutecznie. Auxerre będzie ich pierwszą ofiarą.
Mój Typ 1: Wygra (BACK) powyżej 3.5 gola @3.55
Mój Typ 2: Wygra (BACK) Dokładny wynik? Jakikolwiek inny (4-1) @7.40

Kursy z Betfair

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Jak bys chciał wiedziec to Auxuerre jest zespołem Underowym mało bramek strzelają ponieważ dobrze sie bronią ,obroną można każdy zespół wypunktowac zwłaszcza zespoły lubiące grac ofensywny futbol przykładem byl wczorajszy mecz Barcelony z Koniczynami z Aten przez pierwsze 20 minut gdy był piękny autobus zielonych na własnej połowie Barca atakował a ale jej ataki rostrzaskiwały się jak jak woda o kamien szybka kontra i Katalonczycy stracili bramkę.Także jesli francuzi zagrają padake czyli zabiją futbol by wygrac mecz no to może to wygladac tak samo jak te pierwsze dwadziescia minut na Camp Nou.

over czy under to juz od was zależy.
To ze jest zespolem underowym to nie znaczy ze dzisiaj nie bedzie inaczej...
Milan z taka sila rażenia nie powinien miec problemow z gladka wygrana. Autobus autobusem ale watpie w to zeby mecz zakonczyl sie underem, ale...zobaczymy;)

junglister 15

junglister

Użytkownik
Panowie, jak oceniacie taki trple:
Real - Ajax | Ajax nie strzeli @ 2,00
Zilina - Chelsea | 2 (-1AH) @ 1,55
Malmo - Helsingborg | 2 (0AH) @ 2,125
AKO 6,58
Ajax bez Suareza (w lidze połowę bramek dla nich ustrzelał) na żelazny def Mourinho, tylko że bez Ramosa, ale powinni dać rade
Chelsea, hmm jedną bramką raczej tak, mocnym składem jadą, ale -1,5 się obawiam dać, przy wygranej tylko jedną bramką będzie zwrot
O Malmo pisał już dzisiaj ktoś i faktycznie w kadrze mają tylko 3 napastników, 2 podstawowych nie zagra, został tylko 17 latek z ławy, Helsing się spiął bo grają przeważny mecz, dałem AH0 bo wyższy kurs od DNB
Z góry dzięki za komenty
PS/ Swoją drogą dlaczego kursy u tego samego buka na DNB i AH0 się różnią? Efekt jest ten sam.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
vs

Dzisiaj na Bernabeu zobaczymy debiut w lidze mistrzów &#39;&#39;Wielkiego Jose&#39;&#39; każdy ma wobec tego spotkania jak i całej tej edycji ligi mistrzów wielkie oczekiwania. Postać Jose Mourinho cały Real Madryt itd. Wiele osób mówi po cichu że Jose nie radzi sobie z presją Madrytu że Real gra nie widowiskowo. Jednak ja sądzę że w końcu &#39;&#39;Odpalą&#39;&#39; i zagrają na miarę oczekiwań widać w nich wielki potencjał jednak . Sądzę że dziś piłkarze pokażą na co ich stać. Jednak nie można lekceważyć piłkarzy Martina Jola. Warto wspomnieć o ataku marzeń Suarez i El Hamoudi jednak Suarez dziś nie wystąpi tak jak i Vertonghen co jest sporym osłabieniem. Dzisiaj w ekipie Realu zabraknie na pewno Kaka, Fernando Gago, Raul Albiol czy Ezequiel Garay. Pod znakiem zapytania stoi występ Sergio Ramosa który po Poniedziałkowym treningu odczuwał lekki ból w łydce jednak przypuszczam że lekarze Królewskich szybko postawią na nogi Sergio. Dzisiejsze spotkanie przyniesie sporo emocji jednak co Bernabeu ma za magię każdy wie tak samo magia Cristiano Ronaldo który w ostatnich meczach nie pokazał się z najlepszej strony. Dzisiaj ma okazję do rehabilitacji. Uważam że dzisiaj ekipa Królewskich odniesie pewne zwycięstwo i zanotuje pierwsze 3 pkt. w nowym sezonie Champions League.

Moje propozycje :
Win Real @@ 1,30 Bet365
Over 2,5 @@ 1,60 Bwin
Strzelec Gola : Cristiano Ronaldo @@ 1,75 Bet365
Ozil @@ 2.40 Bet365

gju 134

gju

Użytkownik
kurs na ajax (10,00 Gamebookers) to masakra! gram mniejszą kwotę na ajax, bo real na razie bez szału wygląda. ajax nawet bez suareza to dużo większe zagrożenie od osy czy mallorci. tak jak mówił Jol, trzeba wykorzystać to, że Real jeszcze nie zatrybił. szanse duże nie są, ale są dużo większe niż przewidują buki!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
kurs na ajax (10,00 Gamebookers) to masakra! gram mniejszą kwotę na ajax, bo real na razie bez szału wygląda. ajax nawet bez suareza to dużo większe zagrożenie od osy czy mallorci. tak jak mówił Jol, trzeba wykorzystać to, że Real jeszcze nie zatrybił. szanse duże nie są, ale są dużo większe niż przewidują buki!
to jest pierwsza kolejka i wszystko dosłownie wszystko może się zdarzyć. Wczoraj za bardzo niespodzianek nie było , po za remisem MU i w końcu gdzieś owa musi paść , ciekawe tylko gdzie ????

Nie mogę się doczekać meczu Milanu z Auxerre. Ciekawi mnie czy Irek jest tylko w stanie strzelać gole na krajowym podwórku i czy gol z Zenitem był jednorazowym wystrzałem , czy faktycznie mamy napastnika klasy europejskiej. Bo jak by strzelił kilka bramek w LM to bez wątpienia by takim był ( teraz też jest bardzo dobrym napastnikiem )

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ale Ajax dostał lekcje od Realu, tfu tfu... Nie wiem czy sam Suarez by coś pomógł w tym spotkaniu. Może by jedynie poszarpał w przodzie, ale tak czy się sromotne lanie... mogło być śmiało z 5/6 - 0/1. Stekelenburg pokazał jedynie, że należy do najlepszych bramkarzy na świecie. Dość nieźle zagrał jeszcze Emanuelson, ale reszta biegała jak zakłopotani chłopcy w piaskownicy. Dobrze, że Real jest tak skuteczny...

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Nie mecz Milanu mnie ucieszył tylko Realu Madryt i ich Under 2,37 :grin:

CoŚ czuje że na Realu w tym roku zarobie hehe :grin:

Co do samego meczu to Ajax nic nie zagrał nie stety sprawdzają się moje tezy wygłoszone w strone Ajaxu ja wam po raz kolejny mówie to nie jest grupa Śmierci patrzcie na grupe A .Tu taj wszystko sie rostrzygnie między Milanem a Realem.Tyle na dzis Dobranoc.

baaasti42 70

baaasti42

Użytkownik
trzeba przyznac ze Real rozegrał baaardzo dobre spotkanie. Casillas nie miał prawie w ogóle roboty, defensywa grała pewnie, Khedira czyścił jak się patrzy ???? Gdyby madrytczycy byli bardziej skuteczni byłby prawdziwy pogrom... jeżeli progresja w grze Realu sie utrzyma to będzie bardzo ciężko z nimy wygrac. Zobaczymy jak poradzi sobie z nimi Milan

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
trzeba przyznac ze Real rozegrał baaardzo dobre spotkanie. Casillas nie miał prawie w ogóle roboty, defensywa grała pewnie, Khedira czyścił jak się patrzy ???? Gdyby madrytczycy byli bardziej skuteczni byłby prawdziwy pogrom... jeżeli progresja w grze Realu sie utrzyma to będzie bardzo ciężko z nimy wygrac. Zobaczymy jak poradzi sobie z nimi Milan
Milan tez zgarnal 3 pkt moze i w gorszy stylu ale zawsze, a co do meczu miedzy tymi druzynami to nie skreslalbym Milanu, ktory juz w tamtym roku w fazie grupowej LM mierzyl sie z krolewskimi i mial to byc pogrom, a jednak druzyna z Mediolanu pokazala charakter.
Na pewno zapowiada sie ciekawy meczyk;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Nie mecz Milanu mnie ucieszył tylko Realu Madryt i ich Under 2,37 :grin:

CoŚ czuje że na Realu w tym roku zarobie hehe :grin:

Co do samego meczu to Ajax nic nie zagrał nie stety sprawdzają się moje tezy wygłoszone w strone Ajaxu ja wam po raz kolejny mówie to nie jest grupa Śmierci patrzcie na grupe A .Tu taj wszystko sie rostrzygnie między Milanem a Realem.Tyle na dzis Dobranoc.
Nie przesadzaj. Nie wszystko kończy się na jednym spotkaniu na Santiago Bernabeu. To, że Ajax wczoraj nie istniał nie znaczy, że nie jest w stanie powalczyć u siebie z Milanem. Dojdzie Suarez i Jasiek V i będzie lepiej. Poza tym Ajax u siebie jest dużo lepiej grającym zespołem niż na wyjeździe. Pierwszy mecz LM od kilku lat i chłopaki od razu trafili na Real out, troszkę się ob... niestety. Ja tam dalej uważam, że jeszcze możemy trochę namieszać :cool:

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Nie przesadzaj. Nie wszystko kończy się na jednym spotkaniu na Santiago Bernabeu. To, że Ajax wczoraj nie istniał nie znaczy, że nie jest w stanie powalczyć u siebie z Milanem. Dojdzie Suarez i Jasiek V i będzie lepiej. Poza tym Ajax u siebie jest dużo lepiej grającym zespołem niż na wyjeździe. Pierwszy mecz LM od kilku lat i chłopaki od razu trafili na Real out, troszkę się ob... niestety. Ja tam dalej uważam, że jeszcze możemy trochę namieszać :cool:
Namieszac moga ale nie wiem czy Ajax stac na wyjscie z grupy....
Na walke w LE na pewno ale wyjscie z tej grypy byloby dla Ajaxu mega sukcesem a jeszcze wieksza niespodzianka. Ale z drugiej strony nikogo nie mozna przekreslac, poczatek sezonu moze byc rozny, zobaczymy jak sytuacja sie dalej rozwinie, chociaz ja widze Ajax tylko w LE

detmold 6

detmold

Użytkownik
1. Real Madryt
2. AC Milan
3. AJ Auxerre
4. Ajax
Tak w/g mnie to będzie wyglądać. Real na pierwszym bo w tym klubie idzie ku lepszemu choć ich nie lubię to myślę, że dadzą radę tak samo Milan, który znacznie wzmocnił się kadrowo (Ibrahimovic, Robinho). Auxerre chciałbym ze względu na Jelenia żeby było przed Ajaxem choc potencjał drużyn jest bardzo zbliżony.

creativeopinion_ 11

creativeopinion_

Użytkownik
Real słabiutko.. o ile w meczu z Ajaxem panowali nad sytuacją to już w meczu z Auxerre mogli nawet przegrać. No i te niewykorzystane sytuacje to już mnie osobiście denerwuje. W każdym poprzednim sezonie - skuteczność była niesamowita a obrona była tym elementem na który wszyscy narzekali. Przyszedł Mou i obrona wygląda świetnie - wciąż tylko 1 stracony gol.. ale z taką grą w napadzie będzie ciężko bo w 1/8 będzie miało to kolosalne znacznie a już smiech na sali będzie jak znów odpadną.
Z grupy zapewne wyjdą z Milanem chociaż liczę na to, że na pierwszym miejscu.

siergasz 13

siergasz

Użytkownik
z ktorego miejsca wyjdzie Real bedzie zalezalo moim zdaniem tylko od postawy Milanu bo reszta przeciwnikow tj. Ajax i Auxerre nie potrafi wykorzystac slabej formy Krolewskich jaką obecnie prezentują. Jesli Real wywiezie chocby 1pkt z San Siro to bede spokojny o 1miejsce w grupie ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
z ktorego miejsca wyjdzie Real bedzie zalezalo moim zdaniem tylko od postawy Milanu bo reszta przeciwnikow tj. Ajax i Auxerre nie potrafi wykorzystac slabej formy Krolewskich jaką obecnie prezentują. Jesli Real wywiezie chocby 1pkt z San Siro to bede spokojny o 1miejsce w grupie ;)
Nie nie potrafi tylko nie potrafili, jak będzie to zobaczymy, po tych kilku meczach Realu chyba można stwierdzić, że Mourinho jak na razie nie pasuje do Realu, CR7 to już nie ten sam piłkarz co za czasów gry w MU i chyba można powiedzieć że stał się trochę ciężarem, bo Real niema wyjście muszą trzymać go na boisku, a sądzę że gdyby mieli teraz kupować piłkarza na jego pozycje to zdecydowali by się na kogo innego. Jak dla mnie znowu będzie szopka i wielki Real odpadnie jak poprzednio i poprzednio i poprzednio ... :razz:. A teraz nawet jak wyjdą z grupy z pierwszego miejsca to co im to daje ?/ nic bo i tak są za słabi na Chelsea, MU, Barcelonę, Inter, Bayern i jeszcze kilka zespołów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom