>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grupa G: AC Milan, Real Madryt, Ajax Amsterdam, AJ Auxerre

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Grupa G
-AC Milan

-Real Madryt

-Ajax Amsterdam

-AJ Auxerre

Zapraszam do analizy oraz komentarzy grupy G.
A tutaj mamy kursy na pierwszą kolejkę u bukmachera Bwin:

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Co tu dużo mówić, grupa śmierci ... Chociaż z drugiej strony AC MIlan to już nie ten sam Milan co kilka sezonów temu z Carlo Ancelottim na ławce trenerskiej. Myślę, że w tej grupie dojdzie do kilku niespodzianek. Nie wiadomo co zaprezentuje Real pod wodzą Moruniho, może im się przytrafić jakiś słabszy mecz lub kilka. W końcu drużyna jest w budowie i liczę, że dopiero w przyszłym sezonie ta maszyna zacznie dobrze funkcjonować. Drużyna Jelenia trafiła źle, ale to nie znaczy, że nie mają szans... Przecież w potyczce z Rosyjskim Zenitem też mało kto dawał im szansę, a jedynak wygrali. Do tego dochodzi Holenderski Ajax z Suarezem na czele. Jedynie co mnie zastanawia to to, co pokażą snajperzy drużyn. Mam na myśli Suareza czy potwierdzi swój talent i strzeli Realowi i Milanowi ? Czy Jelonek również pokaże, że jego umiejętności są na wysokim poziomie? Gdyby strzelił wspomnianym drużynom na pewno jego cena by wzrosła, a chętnych do zatrudnienia by przybyło.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ta grupa z pewnością jest najciekawsza ze wszystkich. Czekają nas ciężkie mecze, obfitujące (miejmy nadzieję) wiele bramek. Wydaje się, że faworytem tej grupy jest Real Madryt. Rzeczywiście hiszpańska drużyna ma w swoich szeregach wielu znakomitych zawodników, których nazwisk nie trzeba nikomu przedstawiać. Ponadto na ławce trenerskiej zasiada nie byle kto, tylko sam Jose Mourinho, który z pewnością nie dopuści do tego, aby jego drużyna uległa na tej fazie rozgrywek. Milan może nie jest to już ta sama drużyna, co za dawnych lat, jednak zawodnicy nadal pamiętają, jak się gra w piłkę i przede wszystkim strzela bramki, co pokazał chociażby Filippo Inzaghi w meczu przeciwko FC Barcelona ???? . Wszystko zależy od tego w jakiej dyspozycji będą sami zawodnicy Carlo Ancelottiego. Cieszyć może fakt, że w tej klasie rozgrywkowej występują nasi reprezentanci. Oczywiście chodzi tutaj przede wszystkim o Ireneusza Jelenia, który pokazuje, że nie na darmo przedłużył kontrakt z francuską drużyną i nadal ma wielki głód na zdobywanie bramek. Ekipą, która wydaje się mieć najmniejsze szanse na awans do dalszej fazy rozgrywek jest Ajax Amsterdam. Sam Suarez meczów nie będzie wygrywał, a co spodziewać się po pozostałych zawodnikach Ajaxu, konkretnie nie wiadomo. Pierwsze mecze wszystko pokażą.

-piter- 0

-piter-

Użytkownik
Grupa G jest zdecydowanie najsilniejszą spośród wszystkich i z przyjemnością będę oglądał mecze z udziałem tych drużyn. Co tu dużo mówić..Moim zdanie walka o pierwsze miejsce rozegra się pomiędzy ekipami z Mediolanu i Madrytu i myślę, że to ta pierwsza jednak zakończy fazę grupową z największą liczbą punktów. Milan zgrany i bardzo doświadczony, również wiekowo, ale jak mogliśmy się ostatnio przekonać, był w stanie oprzeć się drużynie Barcelony na Camp Nou. Real Madryt - drużyna z wieloma indywidualnościami i gwiazdami. Zobaczymy jak to wszystko poukłada The Special One i jak będzie funkcjonować ta ekipa. Ze zgraniem raczej nie powinno być problemu, bo większość z tych chłopaków grała ze sobą w poprzednim sezonie, ale wielki Jose Mourinho będzie chciał wbić im do głowy swoją myśl szkoleniową, tylko ciekawe z jakim efektem. Walka o 3 miejsce raczej dla Ajaxu i Auxerre. Drużyna Irka Jelenia to kopciuszek tej grupy mimo tego, że zdołali w dobrym stylu pokonać w dwumeczu drużynę Zenita. Moja propozycja wygląda następująco:
1. AC Milan
2. Real Madryt
3. Ajax Amsterdam
4. AJ Auxerre

S 381

szczurek

Użytkownik
Zdecydowanie Grupa Śmierci. Mecze arcyciekawe, do tego okraszone występami Irka Jelenia. Jako faworytów widzę Real. Królewscy w tym roku rzucą wszystkie siły na LM, nawet kosztem Primera Division. Przed Mourinho zostało postawione jasne zadanie - wygrać Puchar Europy, i sądzę że mu się to uda. Milan blednie z roku na rok. Nowy trener Massimiliano Allegri, który dotychczas trenował Cagliari, to może być strzał w stopę. Wiele będzie zależeć od zdrowia liderów - Pato, Pirlo i Nesty. Jeśli chodzi o Ajax, to to jest typowy czarny koń. Ma paru klasowych graczy jak Suarez, Van der Wiel, Vertonghen czy de Zeeuw. Gdyby trafili do innej grupy, awans mieliby w zasięgu ręki. Tutaj choć są w stanie sprawić niespodziankę, to mimo wszystko stawiam ich niżej niż Milan. Auxerre może zabrać kilka punktów potentatom, ale o awans bym ich nie posądzał. W tej grupie powinno paść najwięcej goli.
1.Real
2.Milan
3.Ajax
4.Auxerre

ajax 2K

ajax

Forum VIP
No to ja się trochę wyłamię i powiem, że awansuje Real i Ajax. Oczywiście jako kibic bardzo optymistyczne podejście, ale wydaję mi się, że dość realne. Real to Real, tutaj 1 punkt byłby naprawdę wielkim sukcesem dla Ajaksu, ale trzeba też pamiętać, że to jest futbol, nie takie rzeczy się dzieją. Milan to nie ten sam Milan co kilka lat temu, nie jedna osoba już o tym wspominała. 3 punkty w dwumeczu z Milanem są bardzo realną opcją. Auxerre - zwycięstwo i remis z drużyną z Francji, czemu nie? Jeżeli Real by trochę pomógł i nagrał sporo punktów z Milanem i Auxerre, a Milan zgubił jakiś punkcik w dodatku z Francuzami, to wszystko jest możliwe.
Komentarzy typu - Sam Suarez nie wygra meczu - nie będę komentował, bo to piszą raczej osoby, które nie potrafią wymienić nikogo innego poza Suarezem w kadrze Ajaksu.
Czas pokaże, ale liczę na małą pozytywną niespodziankę w tej grupie. Z czego jestem zadowolony, to oczywiście fakt, że szykują się okazje na fajne mecze domowe w Amsterdamie, oraz może jakiś ciekawy wyjazd (San Siro, Santiago...). A grupę po 6 kolejkach widzę tak:
1. Real
2. Ajax
3. Milan
4 Auxerre

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Najciekawsza grupa. W mojej opinii z grupy wyjdzie Real i Milan. Ajax na pewno powalczy ale nie stac tej druzyny na awans z tak trudnej grupy. Auxerre jest rowniez ciekawa druzyna, ale w starciu z gigantami futbolu nie ma o czym marzyc. Ciekawia mnie mecze Realu z Milanem, w tamtym sezonie Real tez mial pokonac Milan, a jednak skonczylo sie inaczej. Zobaczymy jak bedzie w tym sezonie.
Reasumujac:
1.Real
2.Milan
3.Ajax
4.Auxerre

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Komentarzy typu - Sam Suarez nie wygra meczu - nie będę komentował, bo to piszą raczej osoby, które nie potrafią wymienić nikogo innego poza Suarezem w kadrze Ajaksu.
To proszę bardzo : van der Wiel nie będzie rozgrywał kilku dobrych spotkań pod rząd, gdyż zdarza mu się to bardzo rzadko, Stekelenburg potrafi puścić bramki, które nawet u nas w lidze nie padają (miejmy nadzieję, że nie puści, ale taka opcja istnieje,gdyż już nie raz puszczał &quot;szmaty&quot; w meczach o wysoką stawkę). Dalej, de Jong, Emmanuelson to dobrzy gracze, radzą sobie w lidze holenderskiej, jednak w starciach z Realem, czy też Milanem nie będą mieli nic do powiedzenia, gdyż zawodnicy obu ekip są po prostu lepsi. Nie wiadomo, czy Sulejmani wystąpi od pierwszych minut, jeśli w ogóle, natomiast inni napastnicy nie są na tyle szybcy i doświadczeni, aby wygrywać większość pojedynków z defensorami Milanu, czy też Realu. De Zeeuw sam wypowiadał się, że nie jest w pełni sił, także będzie osłabiony. Jeśli masz zamiar kogoś oceniać, to dowiedz się, czy nie wie więcej od innych. Moja wiedza o tej drużynie może rzeczywiście nie jest nadzwyczajna, jednak śledzę informacje na bieżąco i jestem realistą. Nie skreślam Ajaxu i nawet będę cieszył się, jeśli wyjdą z grupy. Jednak wszyscy liczą przede wszystkim na Suareza, który sam (jak wyżej napisałem) spotkania nie wygra. Ewentualne komentarze radzę odpuścić, bo dopiero po pierwszym meczu dowiemy się, jak naprawdę będzie.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Rozpisałeś się a tak naprawdę nic nie napisałeś, głupio mądry tekst byle coś napisać. To jest piłka nożna, chyba nie liczysz na to, że Real i Milan powygrywają wszystkie mecze z Ajaksem i Auxerre a między sobą podzielą się np remisem...? I w tej grupie będą jakieś niespodzianki.
Zaczynasz pisać o Sulejmanim, którego niestety na dniach może już u nas nie być a Twoje argumenty są takie, że inni napastnicy nie są wystarczający szybcy. Ale czy tu tylko o szybkość chodzi? Mamy też Mounira, który pokazał, że jest świetnym napastnikiem i coraz lepiej rozumie się z innymi zawodnikami.
Również zaznaczyłem, że opcja awansu jest optymistyczna z mojej strony, lecz szanse na to zawsze są.
De Zeeuw sam wypowiadał się, że nie jest w pełni sił, także będzie osłabiony.
Takich zdań nawet nie będę komentował, bo aż oczy mnie bolą od nich.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Rozpisałeś się a tak naprawdę nic nie napisałeś, głupio mądry tekst byle coś napisać. To jest piłka nożna, chyba nie liczysz na to, że Real i Milan powygrywają wszystkie mecze z Ajaksem i Auxerre a między sobą podzielą się np remisem...? I w tej grupie będą jakieś niespodzianki.
Zaczynasz pisać o Sulejmanim, którego niestety na dniach może już u nas nie być a Twoje argumenty są takie, że inni napastnicy nie są wystarczający szybcy. Ale czy tu tylko o szybkość chodzi? Mamy też Mounira, który pokazał, że jest świetnym napastnikiem i coraz lepiej rozumie się z innymi zawodnikami.
Również zaznaczyłem, że opcja awansu jest optymistyczna z mojej strony, lecz szanse na to zawsze są.

Takich zdań nawet nie będę komentował, bo aż oczy mnie bolą od nich.
Gdybym był wielkim znawcą tej drużyny, dałbym Ci wielki wykład o niej i o jej piłkarzach, jednak nim nie jestem. A jeśli Cię oczy bolą od takich zdań, to przeczytaj wywiad z piłkarzem sprzed dwóch tygodni (sports), może wzrok Ci się jeszcze poprawi. Tyle z mojej strony, więc nie wymagam odpowiedzi.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
1.Milan
2.Real
3.Ajax
4.Auxerre

heh,trudno mi jest co kolwiek napisac o piłkarzach Realu w tym sezonie nie widziałem ich w akcji ani raz.Grupe wygra Milan ponieważ mają doświadczenie w tych rozgrywkach,Real ma podobne ale raczej od 5 lat nie miłe,jednak zespół jest w budowie i tak naprawde nie wiadomo na co ich stac w tym sezonie.Ajax to Ajax po 5 latach znowu w elitarnych rozgrywkach LM,mogą się pokuśic, o pare niespodzianek u siebie góra Remisy, no chyba że ktos z wielkich potentatów potraci formę.
Auxerre-Jeleń sam nic nie działa . Jesli do tego dojdą kontuzje to naprawde cięzko będzie im zawalczyc o cokolwiek.

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
Auxerre-Jeleń sam nic nie działa . Jesli do tego dojdą kontuzje to naprawde cięzko będzie im zawalczyc o cokolwiek.
Nie sam Jeleń ale jeszcze Oliech , Pedretti czy Le Tallec . To że ty znasz tylko Jelenia nie oznacza że w zespole z Francji nie ma już więcej dobrych piłkarzy. Myślę że Auxerre na swoim boisku jest wstanie powalczyć tutaj z każdym.

Oczywiście jako kibic bardzo optymistyczne podejście, ale wydaję mi się, że dość realne. Real to Real, tutaj 1 punkt byłby naprawdę wielkim sukcesem dla Ajaksu, ale trzeba też pamiętać, że to jest futbol, nie takie rzeczy się dzieją
Real to Real a Milan to Milan , akurat Real to od wielu lat zwykły przeciętniak jeśli chodzi o LM i było to widać nawet w tamtym roku kiedy grali z Milanem czy z Lyonem.

Real to dla mnie nic , to jest klubik który co roku straszy gwiazdami a na koniec i tak okazuje się że 1/8 to dla nich maks. Osobiście liczyłem na to że Real trafi na Chelsea lub Mancheser i dostaną lekcje gry ale znowu trafili na średni Milan i mają szanse na wygranie grupy.

Ajax oczywiście ma szanse powalczyć , jest to zespół bardzo ofensywny ale za razem z żałosną obroną która może procentować mnóstwem straconych bramek. Na pewno mecze Ajaxu to będą często overy więc już można na to stawiać. Nie wiem czemu ale jakoś nie widze Ajaxu jako drużyny któa będzie walczyła o awans , ta drużyna mnie do siebie zupełnie nie przekonuje , mają oczywiście świetny atak i fajnie ogląda się ich mecze ale całą drużyne ogólnie mają słabą i w tamtym sezonie starczył na nich nawet słabiutki w tamtym czasie Juventus więc teraz Milan czy Real niestety nie powinny mieć z nimi problemu a już raczej na pewno nie na swoim boisku.

Nie chce tutaj typować miejsc które zajmą druzyny bo jest to dla mnie absolutna zagadka i tutaj do następnej fazy awansować może nawet Auxerre (kto wie , może nawet Jeleń powtórzy wyczyny Krzynówka i zapakuje bramke Realowi) , Real też w meczach towarzyskich nie powala więc na pewno nie są tutaj murowanym kandydatem do awansu a już na pewno nie do wygrania grupy. Mimo wszystko jednak faworytem wydaje się być tutaj Milan i to oni powinni zając pierwsze miejsce , reszta to dla mnie zagadka.

1.Milan
2.Real/Ajax/Auxerre
3.Real/Ajax/Auxerre
4.Real/Ajax/Auxerre

Ogólnie grupa zapowiada się pasjonująco i już nie moge doczekać się tych rozgrywek ???? .

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Real to dla mnie nic , to jest klubik który co roku straszy gwiazdami a na koniec i tak okazuje się że 1/8 to dla nich maks. Osobiście liczyłem na to że Real trafi na Chelsea lub Mancheser i dostaną lekcje gry ale znowu trafili na średni Milan i mają szanse na wygranie grupy.
Polecam poczytać.
To, że nie lubisz Realu, to nie znaczy, że możesz bzdury pisać. Po przyjściu Mou polityka transferowa klubu się zmieniła, ale oczywiście MU, czy tym bardziej Chelsea, nie wydają fortuny na zawodników...
Real to jest pewniak do awansu, po to sprowadzono Mourinho, żeby wreszcie po 9 latach odnieść zwycięstwo w Champions League, a Jose sam 2x zdobył ten puchar. A stawianie w jednym rzędzie Realu z Auxerre czy Ajaxem to głupota.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Bez napinki, ale oszczędź wstydu z linkami z Wikipedii :? To tak jakbyś podał jako źródło onet czy wp...
Poza tym jak można napisać, że polityka klubowa się zmieniła dzięki nowemu trenerowi, który jest dopiero miesiąc czy dwa w klubie...? Tylko dla tego, że nie wydał 90 mln na jakiegoś świetnego grajka? Takie rzeczy można będzie napisać po 2 czy 3 latach, wtedy można stwierdzić czy polityka klubowa się zmieniła czy nie.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Bez napinki, ale oszczędź wstydu z linkami z Wikipedii :? To tak jakbyś podał jako źródło onet czy wp...
Poza tym jak można napisać, że polityka klubowa się zmieniła dzięki nowemu trenerowi, który jest dopiero miesiąc czy dwa w klubie...? Tylko dla tego, że nie wydał 90 mln na jakiegoś świetnego grajka? Takie rzeczy można będzie napisać po 2 czy 3 latach, wtedy można stwierdzić czy polityka klubowa się zmieniła czy nie.
Chodzi mi tylko o to, że Dwight uważa Real za nic, a to bardzo utytułowany klub.
A to, że podałem link z wiki, to nie ma tu nic do rzeczy.
Ok, koniec off topu. &quot;Piszta co chceta&quot;, ale nikt mi nie wmówi, że Real to marny klubik

T 0

tominho

Użytkownik
Pamiętajcie że każda seria ma swój koniec , Real kiedys musi sie obudzic i znow zaczac grac na najwyzszym poziomie , maja swietnego trenera , znakomitych pilkarzy , jednym swowem teraz musi nastapic przelom i mysle ze jak pokonaja niechlubna 1/8 to wtedy maja duze szanse na koncowy sukces . Grupa bardzo ciekawa , Real buduje sie wiec pogromow nie bedzie . Mysle ze walka o awans bedzie do ostatniej kolejki Real i Milan stawiam na doswiadczenie tych druzyn w europejskich pucharach i lawka trenerka rowniez na ich korzysc przemawia .

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Chodzi mi tylko o to, że Dwight uważa Real za nic, a to bardzo utytułowany klub.
A to, że podałem link z wiki, to nie ma tu nic do rzeczy.
Ok, koniec off topu. &quot;Piszta co chceta&quot;, ale nikt mi nie wmówi, że Real to marny klubik
Nie chodzi o to, że marny, bo żaden klub napchany takimi gwiazdami nie jest marny, tym bardziej z tak świetnym trenerem. Real może być bardzo groźny w tym sezonie, ale to już pokaże czas. Chodzi bardziej o to, że Real jest już od lat &#39;zepsuty&#39;. &#39;Królewscy&#39; to nieźle zarabiająca firma, a dobro futbolu spadło trochę na drugi tor. Ta drużyna zmarnowała już tyle świetnych grajków swoim trzaskaniem kasy i niepotrzebnymi zakupami, że to aż się w bani nie mieści.
Oczywiście, że cały futbolowy świat się zmienił na gorsze, liczy się kasa i nic więcej, ale jakby nie patrzeć, Real jest jednym z najbardziej zepsutych klubów jeżeli mówimy o tej sprawie.
A i oczywiście, że Real jest bardzo utytułowanym klubem, tak samo jak i Milan czy nawet Ajax ;) Ale to jest historia, zwróćmy uwagę jak wyglądają realia. Real nie gra nic od lat, tak samo jak Milan i Ajax.

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
Tak , tak jeszcze mi powiedz że Real jest lepszy od Barcy bo wygrali kiedyś 11:1 i to głównie dzieki temu że ich kibicem był Franco ????
Co mnie obchodzi że Real zdobywał trofea 10 , 20 czy 50 lat temu jak teraz są zerem które losuje się z drugiego koszyka LM ???? i które od 6 lat nie potrafi przejść 1/8 LM. Nigdzie nie napisałem że Real to nie jest utytułowany klub tylko napisałem że w tym momencie jest to słaby zespół który pewnie pożegna się z LM jak co roku w 1/8 a może nawet wcześniej.

Polecam poczytać.
To, że nie lubisz Realu, to nie znaczy, że możesz bzdury pisać. Po przyjściu Mou polityka transferowa klubu się zmieniła, ale oczywiście MU, czy tym bardziej Chelsea, nie wydają fortuny na zawodników
Myślisz że nie znam historii Realu? sorry ale nie od dziś oglądam piłke i doskonale pamiętam jak wymiatali i wygrywali wszystko co się da chociażby za czasów Figo , Zidane czy trochę wcześniej Redondo albo Morientesa. Ale to wszystko historia i nie rozumiem po co przytaczać tutaj przykłady z tak odległych czasów , liczy się tu i teraz a tu i teraz Real to marny klub który nie może przejść 1/8 od 6 lat i upadł już tak bardzo że nawet nie jest losowany z pierwszego koszyka w LM.

Co do MU to rzeczywiście nie wydają oni fortuny (nie wydają nawet trochę w porównaniu do Realu) na zawodników i potrafią stworzyć drużyne która rozniosła by w pył Real mimo że nie mają nawet w połowie takich gwiazd jakie mają Hiszpanie , a SAF z takich zawodników jak Fletcher , Scholes , Rooney czy wcześniej Ronaldo stworzył wielkie gwiazdy które na początku były jedynie talentami a wybiły sie dopiero w United więc nie porównuj polityki transferowej Manchesteru do Realu który skupuje po kolei wszystkie gwiazdy a potem i tak marnują się one i szybko zasiadają na ławce a potem są sprzedawane za grosze ( przykład : Sneider , Robben , Makelele czy pewnie teraz Benzema) . Co do Chelsea to rzeczywiście kupują oni sporo ale i tak nie można ich porównywać do Realu bo swoją siłę opierają na graczach wykreowanych przez samych siebie czyli na Lampardzie czy Drogbie który co prawda strzelał dużo w OL ale nie był w tamtym czasie nawet w połowie taką gwiazdką jaką jest teraz.

A stawianie w jednym rzędzie Realu z Auxerre czy Ajaxem to głupota.
Stawianie ich w jednym rzędzie z Lyonem to też głupota?

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Real nie gra nic od lat, tak samo jak Milan i Ajax
o kolego przydała by ci się lekcje futbolu . I to takiego pożądnego 2h dziennie oglądania najlepszych drużyn naszego globu.
sezon: 2002/2003
Milan:Juventus 0:0 3:2k
Sezon:2004/2005
Milan:Liverpool 3:3 3:2 k
Sezon 2006/2007
Milan:Liverpool 2:1

Real i Ajax sie zgodze, co do Milanu ,na przełomie 10 lat wygrali dwa razy Ligię Mistrzów.
takze cos tam wygrali na przełomie tych 10 lat .
Nie to co Real i Ajax .

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Pamiętajcie że każda seria ma swój koniec , Real kiedys musi sie obudzic i znow zaczac grac na najwyzszym poziomie , maja swietnego trenera , znakomitych pilkarzy , jednym swowem teraz musi nastapic przelom i mysle ze jak pokonaja niechlubna 1/8 to wtedy maja duze szanse na koncowy sukces . Grupa bardzo ciekawa , Real buduje sie wiec pogromow nie bedzie . Mysle ze walka o awans bedzie do ostatniej kolejki Real i Milan stawiam na doswiadczenie tych druzyn w europejskich pucharach i lawka trenerka rowniez na ich korzysc przemawia .
Moze i kazda seria ma swoj koniec, ale to ze przyszedl Mourinho nie jest tak do konca gwarancja sukcesow. Do realu jaki trener nie przyszedl w ostatnich latach to nie mial szansy czegos osiagnac bo nie dali im szansy. Nawet kiedy byl Capello to po zdobyciu mistrzostwa Hiszpanii zostal zwolniony bo jego druzyna nie grala atrakcyjnie.... czy to nie jest glupota???
Mourinho jest wielkim trenerem ( chociaz osobiscie nie darze go sympatia) i udowodnil to w kazdym klubie w ktorym do tej pory pracowal, ale efekty nie przychodza od razu w pierwszym sezonie, trener potrzebuje czasu zeby to wszystko ogarnac ( czasem sa wyjatki, ale zadko), a w realu tego czasu nie daja, bo Pan Perez wychodzi z zalozenia ze jezeli daje pieniadze na transfery to juz musi to od razu dac efekt i to najepiej juz w I kolejce Primiera Division. ŻAŁOSNE

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom